Adem Ljajic

Adem Ljacic, Beşiktaş'ın yeni transferi ilan edilmesinin ardından futbolseverlerin gündemindeki isim oldu. Genç yaşına rağmen birçok İtalyan kulübünde forma giyen Adem Ljajic, futbola ise ülkesinde 7 yaşındayken başlamıştır. Peki, Adem Ljajic kimdir ve hangi takımlarda oynamıştır? İşte, o isim hakkında bazı bilgiler

Adem Ljajic, 29 Eylül 1991 tarihinde Sırbistan'ın Novi Pazar kentinde dünyaya gelmiştir. Futbola henüz 7 yaşındayken FK Josanica'da başlayan Sırp futbolcu, FK Partizan kulübünde profesyonel sözleşmesini imzayı atmıştır.

2010 yılında 6,80 milyon Euro bedelle Fiorentina'ya transfer olan Adem Ljajic, 2013 yılında Roma'ya 12 milyon Euro bedelle dahil olmuştur. Adem Ljajic, 2015 yılında ise İnter'e kiralanmıştır. Oyuncunun son katıldığı takım ise Torino olmuştur.

Adem Ljajic, On Numara mevkisinde forma giymekte ve zaman zaman kanatlarda da görev alabilmektedir. 1,82 boyuna sahip olan Adem Ljajic, sağ ayağına hakimdir.

Adem Ljajic'in yeni adresi resmen belli oldu!
Maliyetleri Süper Lig’deki 15 takımdan daha fazla! Adem Ljajic elde kaldı... Yeni Malatyaspor'a son dakika çalımı
Adem Ljajic'in yeni takımı belli oldu Kadro dışı kalan Ljajic bir şans daha istiyor: Hedefi, sözleşmesini oynayarak tamamlamak Adem Ljajic'in yeni takımı belli oldu Adem Ljajic + bir miktar para... Beşiktaşlı Ljajic intihar girişiminde mi bulundu? Kadro dışı kalan Ljajic'e Sampdoria talip Adem Ljajic'e Süper Lig'den sürpriz talip Adem Ljajic, Göztepe maçında oynayacak mı? Beşiktaş, Kayserispor'u 3 golle geçti Beşiktaş 3 puanı 3 golle aldı "Mümkün olursa bir santrfor transferi yapmak istiyoruz" "Eski Adem'i size izlettireceğim" Boşnak "yıldız" bir türlü dönemiyor 'Beşiktaş'ın aradığı 10 numara' izlenimini yaratmıştı Sergen Yalçın'dan Adem Ljajic açıklaması Sergen Yalçın'ın Adem Ljajic isyanı! "Beni bile geçti..." Beşiktaş'a Adem Ljajic müjdesi Adem Ljajic'e ocak ayına kadar mühlet Beşiktaş'ın iki yıldızı sezonu kapattı! Adem Ljajic yönetimle görüştü! İşte kararı... Beşiktaş'ta 5 isim, Fenerbahçeli Isla ile aynı kaderi paylaşacak! Adem Ljajic, Rusya'dan gelen teklifi geri çevirdi Beşiktaş'ta Elneny ve Ljajic'ten şoke eden çıkış: Önce borç sonra indirim Beşiktaş’ta Adem Ljajic şoku! Sergen'le yıldızı yeniden parladı Beşiktaş'ta şok sakatlık Adem Ljajic ayrılıyor