Beşiktaş'ın iki yıldızı sezonu kapattı!

Beşiktaş'ta koronavirüs testleri pozitif çıkan Mehmet Umut Nayir ile Adem Ljajic'in son testleri negatif sonuç verdi. Siyah beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, buna rağmen Kovid-19 protokolü gereği bu iki oyuncunun kalan iki maçta oynamayacağı ve sezonu kapattıkları belirtildi.

Beşiktaş'ta daha önce koronavirüs testleri pozitif çıkan Adem Ljajic ve Umut Nayir'in son yapılan kontrollerde testlerinin negatif olduğu ancak Kovid protokolü nedeniyle sezonu kapattıkları bildirildi.

Beşiktaş resmi sitesinden yapılan açıklama şöyle:

24 Haziran 2020 tarihinde Türkiye Futbol Federasyonu protokolleri çerçevesinde Kulübümüzde gerçekleştirilen rutin Covid-19 PCR testleri pozitif sonuçlanan futbolcularımız Adem Ljajic ile Umut Nayir’in takip süreçleri kapsamında 14-15 Temmuz 2020 tarihlerinde yapılan testleri negatif olarak sonuçlanmıştır.

Klinik takiplerinde hiçbir bulguya rastlanmayan Adem Ljajic ile Umut Nayir, ilgili Türkiye Futbol Federasyonu protokollleri gereği sezonun son iki maçında formamızı giyemeyeceklerdir.

Beşiktaş'ın iki yıldızı sezonu kapattı! ile ilgili etiketler Adem Ljajic Beşiktaş mehmet umut nayir kovid-19
GÜNÜN VİDEOSU

Fatih Altaylı, İran’da düşen helikopterin enkazını Akıncı İHA'nın bulmasından rahatsız oldu!

Gazeteci Fatih Altaylı, İran’da düşen helikopterin enkazını AKINCI İHA’nın bulmasından rahatsız oldu. Dünya AKINCI TİHA'yı ayakta alkışlarken, 'Fazla kasılmaya gerek yok yani' diyerek küçümsemeye kalkan Altaylı'ya tepki yağıyor.