Beşiktaş'ta 5 isim, Fenerbahçeli Isla ile aynı kaderi paylaşacak!

Beşiktaş'ta yurt dışına giden futbolcular geri dönüş yaptı. Siyah-beyazlı futbolcular geri dönüş sonrası zorunlu olarak 14 gün karantinada kalacak.

Beşiktaş'ta yönetim kurulunun özel izinleriyle yurt dışına giden yabancı futbolcular dönüş yaptı. Siyah-beyazlı takımda hangi futbolcular koronavirüs önlemleri kapsamında karantinaya girdi.

Beşiktaş'ta 5 isim, Fenerbahçeli Isla ile aynı kaderi paylaşacak!

Yabancı futbolcular Türkiye'ye dönüş yaptı
Kartal’da, Süper Lig’in koronavirüs salgını nedeniyle tatil edilmesi üzerine yönetim kurulunun özel izniyle ülkelerine giden yabancı futbolcular dönüşe geçti. Tahliye uçuşu kapsamında İstanbul’dan ayrılan ve uzun süredir yurt dışında bulunan Kevin Prince Boateng, Jeremain Lens, Adem Ljajic, Victor Ruiz ve Pedro Rebocho dün dönüş yaptı.

Karantinaya alındılar
Siyah-beyazlı futbolcular, ülkemizde sıkı bir şekilde Kevin Prince Boateng, Je remain Lens, Adem Ljajic, Victor Ruiz ve Pedro Rebocho uygulanan koronavirüs tedbirleri nedeniyle toplu halde karantina altına alındı.

Isla'nın da kaldığı yurtta kalacaklar

Skorer'in haberine göre; Boateng, Lens, Ljajic, Ruiz ve Rebocho’nun, Kredi ve Yurtlar Kurumu’na ait Güngören Fatih Sultan Mehmet Öğrenci Yurdu’nda 14 günlük karantinaya alındığı aktarıldı. Fenerbahçeli Mauricio Isla, eşi ve çocukları da aynı yurtta karantinada kalmıştı.

Tesislerden uzak geçecek 14 gün...
Beşiktaşlı futbolcular zorunlu karantina süreci boyunca tesislerden uzak kalacak. Siyah-beyazlılar 14 gün sonra takıma katılabilecek. Boateng, Lens, Ljajic, Ruiz ve Rebocho’nun takımla çalışmalara başlaması ise üç haftayı bulacak.

Beşiktaş'ta 5 isim, Fenerbahçeli Isla ile aynı kaderi paylaşacak! ile ilgili etiketler Süper Lig Koronavirüs Korona Jeremain Lens Adem Ljajic Kevin Prince Boateng Victor Ruiz Pedro Rebocho
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.