Adem Ljajic elde kaldı... Sırp orta sahadan Yeni Malatyaspor'a son dakika çalımı

Beşiktaş'la Adem Ljajic transferi için el sıkışan Yeni Malatyaspor, tecrübeli futbolcunun tutarsız tavırları nedeniyle transferden vazgeçti. Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, "Transfer zorla yapılmaz. Beşiktaş ile anlaştık ama Ljajic bize kararsız kaldığını söyledi. Oyuncu istekli olmaz ise verim alamayız. Sanırım başka kulüplerle de görüşüyor" dedi.

Beşiktaş'ın sezon başında kadro dışı bıraktığı Adem Ljajic, Medipol Başakşehir'in ardından Yeni Malatyaspor'la da anlaşamadı. Malatya ekibiyle Siyah-Beyazlılar her konuda anlaşırken, gözler 30 yaşındaki futbolcunun alacağı paraya çevrilmişti. Ancak, Ljajic, kendisine yapılan son teklifi de reddetti.

Transfer için Ljajic’in kararını bekleyen Yeni Malatyaspor, olumsuz yanıt aldı. Konu ile ilgili NTV'ye konuşan Başkan Adil Gevrek, Sırp futbolcunun kararsız kaldığını söyledi. Gevrek, “Transfer zorla yapılmaz. Beşiktaş ile anlaştık ama Ljajic bize kararsız kaldığını söyledi. Oyuncu istekli olmaz ise verim alamayız. Sanırım başka kulüplerle de görüşüyor” dedi.

GİRESUNSPOR'U DA BEĞENMEDİ 

NTV'nin haberie göre, Adem Ljajic’e diğer teklif Giresunspor’dan geldi. Karadeniz ekibi de Beşiktaş ile anlaşma sağlamasına rağmen transfer çıkmaza girdi. 30 yaşındaki oyuncu İstanbul’da kalmak istediğini Giresunspor yönetimine aktardı.

Ljajic daha önce Medipol Başakşehir’in teklifini kabul etmişti. Ancak Beşiktaş ile alacakları konusunda anlaşamadığı için transfer gerçekleşmedi.

Adem Ljajic elde kaldı... Sırp orta sahadan Yeni Malatyaspor'a son dakika çalımı ile ilgili etiketler Yeni Malatyaspor Adem Ljajic Beşiktaş Adil Gevrek
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.