Sergen Yalçın: Mümkün olursa bir santrfor transferi yapmak istiyoruz

Süper Lig'de ilk yarıyı 44 puanla lider tamamlayan Beşiktaş, devre arası transferinde "alabilirse" bir santrfor daha almayı planlıyor. Sergen Yalçın, Göztepe galibiyetinin ardından yaptığı bilgilendirmede, "Camiamızın sıkıntılı bir süreçten geçmesi bazı şeyleri engelliyor. Bu yönetimini karar verebileceği bir konu. Ben listemi verdim. Yabancı oyuncu fazlalığı önümüzü kesiyor" dedi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, ara transferde yalnızca bir transfer yapacaklarını söyledi. Bir santrfor daha istediğini belirten başarılı çalıştırıcı, "Mümkün olursa bir santrfor transferi yapmak istiyoruz. Tekrar söylüyorum; mümkün olursa... Camiamızın sıkıntılı bir süreçten geçmesi bazı şeyleri engelliyor. Bu yönetimini karar verebileceği bir konu. Ben listemi verdim. Yabancı oyuncu fazlalığı önümüzü kesiyor" ifadelerini kullandı.

Göztepe'yi ilk yarısını 0-1 geride tamamladığı maçta 2-1 mağlup eden Beşiktaş, bu sezon ilk kez geriye düştüğü bir maçta galip geldi. Kartal ayrıca, ilk golü yediği bir maçı ilk kez kazanmayı başardı. Puanını 44 yapan ve Süper Lig'in ilk yarısını zirvede tamamlayan Siyah-Beyazlılar'ın hocası, şunları söyledi: 

"Kötü bir başlangıç yaptık sezona... Sezon başı hazırlığı yapmadan Avrupa maçları oynadık. Lige çok hazırlandık da kötü girdik diye bir şey yok. Milli takım haftası ve bay geçtiğimiz süreçten bugüne takım çok ciddi bir değişim gösterdi. Oyunsal anlamda güçlü oyunlar oynadılar. Bugünkü maçta takımın biraz yorgun olduğunu gördük. Bu da rotasyonun ne kadar önemli olduğunu gösterdi. Geniş bir kadromuz var, bu maçta kullanamadığımız isimler oldu. Ligin ilk yarısını bu pozisyonda bitirmek camiamız için çok önemliydi. Önümüzdeki 21 maçlık süreçte bütün oyuncularımızı hazır ve fit tutmalıyız.

LJAJİC&TÖRE YENİ TRANSFER

Transfer konusu sorulan Yalçın, "Mümkün olursa takımı güçlendirmek istiyoruz. Buna yönetim karar verir. Ben istediklerimi söyledim.""Ekonomi ve yabancı çokluğu önümüzü kesiyor. Forvet dışında başka oyuncu almayız gibi gözüküyor. Adem'le Gökhan da bizim için bir transfer aslında... Belki 3. transferi yapabilirsek daha iyi olur. Geriye düştüğümüz zaman da maç çevirmesini biliyoruz demek ki. Atmosfer olmayan maçlarda Göztepe gibi güçlü bir takıma karşı maç çevirmek kolay değil."

Sergen Yalçın: Mümkün olursa bir santrfor transferi yapmak istiyoruz ile ilgili etiketler Beşiktaş Sergen Yalçın Göztepe Adem Ljajic Gökhan Töre
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.