'America's Got Talent' yarışmasıyla adını duyuran Jane Marczewski kanser nedeniyle hayatını kaybetti

America's Got Talent adlı müzik yarışmasıyla adını duyuran 31 yaşındaki genç şarkıcı Jane Marczewski, 2017 yılında yakalandığı göğüs kanseriyle mücadelesini kaybetti. 'Nightbirdie' (Gece Kuşu) lakabıyla tanınan Marczewski'nin yaşamını yitirdiği öğrenildi.

'America's Got Talent' adlı yarışmayla adını duyuran genç şarkıcı Jane Marczewski, 2017 yılından bu yana göğüs kanseriyle verdiği mücadelesini kaybetti.

 

Çocukluk yıllarından itibaren şarkıcı olma hayali kuran ve hayatı boyunca bunun için çabalayan 'Nightbirdie' (Gece Kuşu) lakaplı Jane Marczewski'in vefat haberi ailesi tarafından duyuruldu.

AİLESİ ÜNLÜ İSMİN VEFATIYLA YIKILDI

31 yaşındaki Marczewski'in ailesi, genç şarkıcının 19 Şubat'ta hayata veda ettiğini belirtti. Ailenin açıklamasında, "Biz, ailesi onun vefatı ve akıl almaz kaybıyla yıkıldık" ifadelerine yer verildi.

'America's Got Talent' yarışmasıyla adını duyuran Jane Marczewski kanser nedeniyle hayatını kaybetti

'AMERİCA'S GAT TALENT'İN RESMİ SAYFASINDAN DUYGUSAL BİR MESAJ YAYINLADILAR

'America's Gat Talent' adlı yarışmanın resmi sosyal medya hesabından da duygusal bir mesaj yayınlandı. Yapılan açıklamada Jane Marczewski'in yarışmanın sesçmelerine seslendirdiği 'It's Ok' adlı kendi şarkısıyla hafızalara kazındığı belirtildi. Paylaşımda, "Senin sesin, senin hikayen ve mesajların milyonlarca kişiye dokundu. 'Nightbirdie', America's Got Talent ailesi tarafından daima hatırlanacaksın." sözleri yer aldı.

'America's Got Talent' yarışmasıyla adını duyuran Jane Marczewski kanser nedeniyle hayatını kaybetti

GEÇTİĞİMİZ YIL 'YÜZDE İKİ ŞANSIMVAR' DEMİŞTİ...

Jane Marczewski, geçtiğimiz yıl yarışmada seyircilere kanser hastası olduğunu açıklamıştı. Genç şarkıcı, "Yüzde iki yaşama şansım var ama yüzde iki, 'sıfırdan' iyidir ve insanların, bunun ne kadar harika bir şey olduğunu bilmelerini istiyorum" demişti. Marczewski, tekrarlayan hastalığına konsantre olmak için 'America's Got Talent'tan çekilmek zorunda kalmıştı.

 

 

'America's Got Talent' yarışmasıyla adını duyuran Jane Marczewski kanser nedeniyle hayatını kaybetti ile ilgili etiketler kanser Jane Marczewski America's Got Talent
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.