Ali İhsan Varol Kelime Oyunu'ndan neden ayrıldı? Kelime Oyunu yeni sunucusu İbrahim Selim kim?

Türkiye'nin sevilen bilgi yarışması programı Kelime Oyunu, yeni sezonda izleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor. Uzun yıllardır Ali İhsan Varol'un başarılı sunumuyla ekranlarda yer bulan Kelime Oyunu, yeni sezonda sunucu değişikliğiyle dikkatleri üzerine çekti. Bu gelişme ardından 'Kelime Oyunu Ali İhsan Varol neden ayrıldı?' sorusu seyirciler tarafından araştırılıyor. Peki, Ali İhsan Varol Kelime Oyunu'ndan neden ayrıldı? Kelime Oyunu yeni sunucusu İbrahim Selim kim? İşte ayrıntılar...

Kelime Oyunu'nun yeni sezonunda, Ali İhsan Varol'un sunuculuğunu yapmayacağı resmi olarak duyuruldu. Ancak, Ali İhsan Varol'un neden sunuculuğu bıraktığına dair resmi bir açıklama henüz yapılmadı. Bu durum, izleyiciler ve hayranları arasında merak konusu olmaya devam ediyor. Peki, Ali İhsan Varol Kelime Oyunu'ndan neden ayrıldı? Kelime Oyunu yeni sunucusu İbrahim Selim kim?

Ali İhsan Varol Kelime Oyunu'ndan neden ayrıldı? Kelime Oyunu yeni sunucusu İbrahim Selim kim?

ALİ İHSAN VAROL KELİME OYUNU'NDAN AYRILDI MI, NEDEN AYRILDI?

Kelime Oyunu'nun heyecanla beklenen yeni sezonunda izleyicileri üzen bir gelişme yaşandı. Uzun yıllar boyunca Ali İhsan Varol'un başarılı sunumuyla ekrana gelen Kelime Oyunu, yeni sezonda Ali İhsan Varol'un sunuculuğunu göremeyeceğiz. Ancak, Ali İhsan Varol'un neden bu koltuktan ayrıldığına dair resmi bir açıklama henüz yapılmadı.

KELİME OYUNU YENİ SUNUCUSU KİM?

Türkiye'nin sevilen bilgi yarışması programı Kelime Oyunu'nun yeni sunucusu olarak, sahne ve ekran deneyimiyle tanınan İbrahim Selim seçildi.

KELİME OYUNU YENİ SUNUCUSU İBRAHİM SELİM KİMDİR?

Yeni sezonda Kelime Oyunu'nun sunuculuğunu üstlenecek isim ise İbrahim Selim oldu. 1979 doğumlu olan İbrahim Selim, Ankara'nın doğusundaki Arhavi ilçesinin köklü kültürüne sahip bir ailenin ferdi olarak dünyaya geldi. Eğitim hayatına Hacettepe Üniversitesi Biyoloji Bölümü'nde başlayan Selim, daha sonra tiyatro alanında eğitim almak üzere Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'ne katıldı.

Ali İhsan Varol Kelime Oyunu'ndan neden ayrıldı? Kelime Oyunu yeni sunucusu İbrahim Selim kim? - Resim : 2

Tiyatro sahnesindeki yeteneğiyle dikkatleri üzerine çeken İbrahim Selim, DOT Tiyatro'da sahnelenen "Bunu Ben de Yaparım" adlı tek kişilik oyunuyla Afife Tiyatro Ödülleri'nde Yılın En Başarılı Erkek Oyuncusu ödülüne layık görüldü. Aynı zamanda dizi ve sinema oyunculuğuyla da tanınan Selim, "Poyraz Karayel," "Güllerin Savaşı," "Şahsiyet" gibi projelerde yer aldı.

İbrahim Selim, aynı zamanda çeşitli YouTube programları, podcast yayınları ve talk-show gösterileri ile de geniş bir izleyici kitlesi edindi. STOLK adlı YouTube programı ile büyük ilgi gören Selim, eğlenceli ve samimi sunumuyla izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor.

 
Ali İhsan Varol Kelime Oyunu'ndan neden ayrıldı? Kelime Oyunu yeni sunucusu İbrahim Selim kim? ile ilgili etiketler Ali İhsan Varol İbrahim Selim
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.