Aleyna Tilki Galatasaraylıları coşturdu: "Gomisi getirdim başardık!"

Türk popunun genç yıldızlarından Aleyna Tilki, Galatasaray’ın son transferi olan Bafetimbi Gomis paylaşımıyla gündem oldu. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Tilki, sarı kırmızılı taraftarları coşturdu.

Süper Lig takımlarından Galatasaray, eski Fransız golcüsü Bafetimbi Gomis’e yeniden kavuştu. Sarı kırmızılı takıma gönül veren taraftarlar O SEN OLSAN BARİ etiketi ile oyuncuya destek verirken Aleyna Tilki’de unutulmadı.

Genç popçu da anlaşmanın tamamlanması sonrasında sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında, “Gomisi getirdim başardık! Welcome back!” yorumunda bulundu.

Aleyna Tilki Galatasaraylıları coşturdu: "Gomisi getirdim başardık!"

Gomis, Türkiye'ye geldiği ilk günlerde Aleyna Tilki'nin 'O sen olsan bari' şarkısını söylerken bir video paylaşımında bulunmuş, sonrasında ise oyuncunun gol sevinci şarkıyla bütünleşmişti. Sarı kırmızılıların 2018 yılındaki şampiyonluğunda stadyumunda gerçekleştirilen kutlamalara katılan Tilki, 'O sen olsan bari' şarkısını Gomis ile beraber seslendirmişti.

Aleyna Tilki Galatasaraylıları coşturdu: "Gomisi getirdim başardık!" ile ilgili etiketler Aleyna Tilki Galatasaray bafetimbi gomis
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.