Alev Alev 23. bölüm fragmanı izle

Alev Alev 23. bölüm fragmanı yakından takip ediliyor. Perşembe akşamlarında Show TV’de ekranlara gelen Alev Alev 23. yeni bölüm fragmanı ilk sahne yayınlandı mı?

Alev Alev dizisi son bölümü ile Show TV ekranlarında yayınlandı. Başrollerinde Demet Evgar'ın oynadığı Alev Alev dizisinin tüm heyecan gelecek hafta 23. bölüm ile 15 Nisan Perşembe akşamında Show TV ekranlarında olacak.

Alev Alev dizisinin son bölümünde Bülent’in ölümünün hemen ardından Çiçek ve İskender, büyük bir şaşkınlık geçirirken ne yapacaklarını bilemezler. Ancak cinayete dair ipuçları edinirler.

Alev Alev 23. bölüm fragmanı izle

Bülent'in ölmesinden sonra Çiçek ve İskender ne yapacağını bilemezken, beklenmedik bir isim bu cinayete dair bir ipucu bulur. Tarihi eserlerin yakalanmasından sonra Çelebi iyice köşeye sıkışır.

Annesi Hülya tüm gücüyle Çelebi'ye destek olurken, İskender'in gizli planından habersizdirler. Zorgünlerin ardından, Cemre için yeni bir hayat başlamak üzeredir.

Alev Alev 23. bölüm fragmanı izle ile ilgili etiketler Alev Alev 23. bölüm fragmanı Alev Alev ilk sahne Alev Alev

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.