Aldatmak Dizisi Yeşim Denizeren'i Kim Oynuyor? Asena Girişken Kimdir, Nereli?

ATV'nin yeni dizisi Aldatmak ilk bölümüyle ekrana geldi. Aldatmak dizisinde Yeşim Denizeren karakterini oynayan Asena Girişken ise en dikkat çeken oyunculardan oldu. İkinci büyük rolünü oynayacak olan Asena Girişken kimdir, kaç yaşında? İşte Aldatmak dizisinde Yeşim Denizeren karakteriyle ilgili detaylar...

Aldatmak Dizisi Yeşim Denizeren karakterini oynayan Asena Girişken'in kim olduğu merak ediliyor. Seyircinin dizinin ilk bölümünde en çok çok dikkat oyuncu olduğu Asena Girişken, Yeşim Denizeren karakteriyle ikinci büyük rolünü oynuyor. Üç Kuruş dizisinden sonra ATV'nin yeni dizisine geçen Asena Girişken, 1992 doğumludur.

ASENA GİRİŞKEN KİMDİR?

Hatay'ın Samandağ ilçesinde doğan Asena Girişken, 14 yaşında tiyatroya başladı. Üniversitede Hukuk okuması için ikna edilmeyen Asena Girişken, 18 yaşında Nazım Hikmet Tiyatro Akademisi'ni kazandı ve İstanbul'daki oyunculuk yolcuğu başlamış oldu.

ASENA GİRİŞKEN OYNADIĞI YAPIMLAR

2016 – Aşk Yeniden

2017 – Yol Arkadaşım

2021 – 2022 Üç Kuruş

2022 - Aldatmak

Aldatmak Dizisi Yeşim Denizeren'i Kim Oynuyor? Asena Girişken Kimdir, Nereli? ile ilgili etiketler aldatmak yeşim yeşim denizeren asena girişken kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.