Akrep 10. bölüm fragmanı izle!

Akrep 10. bölüm fragmanı izle! Akrep 10. bölüm fragmanı merak ediliyor. 4 Şubat akşamı STAR TV'de son bölümün yayınlanmasının ardından Akrep 10. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Akrep, yeni bölümüyle bu akşam STAR TV'de yayınlandı. Demet Akbağ ve Evrim Alasya'nın rol aldığı Akrep son bölümde neler oldu? İzleyenler, son bölümün ardından Akrep 10. yeni bölüm fragmanını araştırıyor. İşte detaylar..

Akrep, 9. son bölümü ile yine izleyenlerine heyecanlı dakikalar yaşattı. Peki, Akrep 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

AKREP 10. BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Dizinin geçtiğimiz hafta ekrana gelen ve çok konuşulan yedinci bölümüne Ferda ve Perihan'ın yüzleşmesi damga vurmuş; Fikret'in cinayetin gizli tanığına ulaşıp konuşturması herkesi şok etmişti.Sekizinci bölümde köşeye sıkışan Ferda, şeytani planını uygulamaya koyuyor. Annesi Perihan tarafından Berna'nın öldüğü geceyle ilgili sorgulanan Ferda, şimşekleri Fikret'in üzerine çekmek için zekice bir hamle yapacak.

Akrep yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Akrep 9. bölüm fragmanı izle! Akrep son bölüm izle!

Fikret, cinayet gecesiyle ilgili delil bulmak için çalışırken, İpek'in kalp ameliyatı, ailenin sorunlarını bir kenara bırakıp bir araya gelmesine vesile olacak.Karısının katilinin sevgilisi olduğu gerçeğiyle yüzleşen Fikret ne yapacak?Ferda cinayetle ilgili üzerinde toplanan şüpheleri dağıtabilecek mi?Perihan, kızının ölümüyle ilgili gerçeğe ulaşabilecek mi? İpek'in ameliyatı başarılı geçecek mi?

Akrep 10. bölüm fragmanı izle! ile ilgili etiketler Star TV akrep 10. bölüm fragmanı akrep yeni bölüm fragmanı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.