Akıncı 4. bölüm fragmanı izle!

Akıncı 4. bölüm fragmanı izlenmek için yayında. 15 Ocak Cuma akşamıo ATV ekranlarında yayınlanan Akıncı dizisi 4. yeni bölüm fragmanı merak ediliyor. Büşra Develi'nin yer aldığı Akıncı 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Akıncı 4. bölüm fragmanı izle linki merak ediliyor. ATV ekranlarının beğenilen yapımlarından olan ve Büşra Develi'nin oyuncu kadrosunda yer aldığı Akıncı 4. bölüm fragmanı, dizinin yeni bölümünün bu akşam ekrana gelmesinin ardından takipçiler tarafından araştırılıyor.

AKINCI 4. BÖLÜM FRAGMANI İZLE LİNKİ

AKINCI DİZİSİNDE GEÇEN HAFTA YAŞANANLAR

Köksal ve adamları Cevdet'in emriyle Şehir Hatları vapurunu işgal edip, içindeki yolcuları rehin alırlar. Akıncı olay yerine giderken kendisi için kurulan tuzaktan habersizdir. Cevdet, Akıncı'yı öldürerek Lukas'a karşı elini güçlendirmek ister.

Akıncı 3. bölüm canlı izle! | Akıncı yeni bölüm canlı izle

Nergis, Yağız'ın koleksiyonunun tanıtım gecesine katılacaktır ancak eylemi haber alır almaz olay yerine doğru yönelir. Polisi atlatıp vapura ulaşmak beklediği kadar kolay olmayacaktır. Kemal, bir yandan eylemi sorunsuz atlatmayı bir yandan da Akıncı'yı yakalamanın peşindedir.

.

Akıncı 4. bölüm fragmanı izle! ile ilgili etiketler ATV akıncı 4. bölüm fragmanıi akıncı yeni bölüm fragmanı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.