Akıncı 2. bölüm fragmanı izle! Yeni bölümde neler olacak?

Akıncı 2. bölüm fragmanı izle! Akıncı 2. bölüm fragmanı merak ediliyor. 1 Ocak 2021 Cuma akşamı ilk bölümüyle ekrana gelen ATV dizisi Akıncı 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Akıncı 2. bölüm fragmanı izle linki araştırılıyor. Başrollerinde birçok ünlü sanatçının olduğu ve bu akşam ilk bölümüyle ekrana gelen Akıncı 2. bölüm fragmanı diziyi takibine almış milyonlarca izleyici tarafından araştırılıyor. ATV'nin iddialı yapımları arasında gösterilen ve ilk bölümüyle tam not alan dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

AKINCI 2. BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

AKINCI DİZİSİNİN KONUSU NE?

Henüz ilk bölümü yayınlanmadan ses getirmeye başlayan ve sosyal medyada da çok konuşulan Akıncı dizisi; köklerini Osmanlı tarihinden alan, şehrini ve insanlarını canı pahasına koruyan modern bir halk kahramanının suç dünyası ile mücadelesini anlatıyor.

Akıncı 2. bölüm fragmanı izle! Yeni bölümde neler olacak?

AKINCI'NIN OYUNCU KADROSU

Şükrü Özyıldız

Büşra Develi

Yıldıray Şahinler

Tolga Tekin

Atakan Hoşgören

Erkan Bektaş

Sermet Yeşil

Didem İnselel

Müge Boz

Ercü Turan

Berrak Kuş

Berrin Arısoy

Serhan Onat

Yılmaz Bayraktar

Deren Talu

Kubilay Yılmaz

Zeynep Melisa Alpergün

 

 

Akıncı 2. bölüm fragmanı izle! Yeni bölümde neler olacak? ile ilgili etiketler ATV akıncı 2. bölüm fragmanıi akıncı yeni bölüm fragmanı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.