AK Parti Maltepe Belediye Başkan adayı Kadem Ekşi kimdir, nereli, kaç yaşında, ne mezunu, nerelerde görev aldı?

AK Parti'nin Maltepe Belediye Başkan adayı olan Kadem Ekşi'nin kim olduğu merak konusu oldu. İstanbul Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeofizik Mühendisliği mezunu olan Ekşi, çeşitli alanlarda başarılı çalışmalara imza atmış bir isim olarak dikkat çekiyor. Peki, Kadem Ekşi kimdir, nereli, kaç yaşında, ne mezunu, nerelerde görev aldı? İşte, Kadem Ekşi'nin hayatı ve siyasi kariyeri...

İstanbul'un Maltepe ilçesinde AK Parti'nin Belediye Başkan adayı olarak belirlenen Kadem Ekşi'nin kimliği ve siyasi kariyeri merak konusu oldu. Peki, Kadem Ekşi kimdir, nereli, kaç yaşında, ne mezunu, nerelerde görev aldı? İşte, Kadem Ekşi'nin hayatı ve siyasi kariyeri...

AK Parti Maltepe Belediye Başkan adayı Kadem Ekşi kimdir, nereli, kaç yaşında, ne mezunu, nerelerde görev aldı?

KADEM EKŞİ KİMDİR?

1965 yılında Rize'de doğan Kadem Ekşi, ilk ve orta öğrenimini İstanbul Maltepe'de tamamladı. İstanbul Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeofizik Mühendisliği Bölümünden 1990 yılında mezun olan Ekşi, mezuniyet sonrasında 1991 yılına kadar Bayındırlık ve İskan Bakanlığı bünyesinde mühendis olarak görev aldı.

KADEM EKŞİ NERELERDE GÖREV ALDI?

 Kadem Ekşi'nin kamuda başlayan iş hayatı, 1991 yılında kendi şirketini kurmasıyla farklı bir ivme kazandı. Ekşi'nin şirketi, mimarlık ve mühendislik alanında, proje ve müşavirlik hizmetleri ile inşaat sektöründe konut yapımı ve yer bilimleri kapsamında geoteknik çalışmalar gibi birçok alanda faaliyet göstermektedir.

Boğaziçi Üniversitesi Çevre Bilimleri Enstitüsü'nde ekoloji üzerine ve Bahçeşehir Üniversitesi'nde Siyaset Bilimi üzerine akademik çalışmalar yapan Kadem Ekşi, edindiği bilgi ve birikimleri çeşitli sempozyumlar, bilimsel etkinlikler ve makalelerle paylaşmaktadır.

Kamu ve sivil toplum kuruluşlarında yönetim kurulu üyeliği ve dernek başkanlığı gibi önemli görevlerde bulunan Ekşi, bu sorumluluklarını halen sürdürmektedir.

 

AK Parti Maltepe Belediye Başkan adayı Kadem Ekşi kimdir, nereli, kaç yaşında, ne mezunu, nerelerde görev aldı? ile ilgili etiketler AK Parti Maltepe
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.