AK Parti Elazığ Belediye Başkan adayı Şahin Şerifoğulları kimdir? Şahin Şerifoğulları kaç yaşında, nereli? Eski görevi neydi?

AK Parti Elazığ Belediye Başkan adayı olarak duyurulan Şahin Şerifoğulları kimdir? Şahin Şerifoğulları kaç yaşında, nereli? 31 Mart yerel seçimlerinde Elazığ adayı olan Şahin Şerifoğulları önceki görevi ve özel yaşamı hakkında tüm detaylar...

AK Parti Elazığ Belediye Başkan adayı olarak duyurulan Şahin Şerifoğulları kimdir? 1980 yılında Elazığ'da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Elazığ'da tamamladı. Elazığ İmam Hatip Lisesi’nden mezun olduktan sonra Fırat Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih bölümünü tamamladı. Ahmet Yesevi Üniversitesi Yerel Yönetimler Bölümünde Yüksek Lisans eğitimi aldı.

AK Parti Elazığ Belediye Başkan adayı Şahin Şerifoğulları kimdir? Şahin Şerifoğulları kaç yaşında, nereli? Eski görevi neydi?

ŞAHİN ŞERİFOĞULLARI KİMDİR?

BOTAŞ Genel Müdürlüğünde 3 yıl süreyle uzman olarak çalıştı. Akaryakıt istasyonları ile inşaat ve güneş enerjisi sektörü alanında faaliyet gösteren aile şirketinde yönetici olarak görev yaptı. 2010 yılında Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanlığı görevine seçildi ve 2018 yılına kadar bu görevi yürüttü. Ayrıca, Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyeliği, Türkiye Futbol Federasyonu Amatör Kurul Üyeliği ve Tügva Elazığ İstişare Kurulu Üyeliği görevlerinde bulundu. 

24 Haziran 2018 tarihinde yapılan genel seçimlerde, AK Parti Genel Merkezi tarafından Elazığ 5. Sıra milletvekili adayı gösterildi. 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde 'Elazığ Belediye Başkan Adayı' oldu. Şerifoğulları, o tarihten itibaren başkanlık görevini yürütüyor. 

ŞAHİN ŞERİFOĞULLARI ÖZEL YAŞAMI

Şahin Şerifoğulları, evli ve üç çocuk babasıdır.

AK Parti Elazığ Belediye Başkan adayı Şahin Şerifoğulları kimdir? Şahin Şerifoğulları kaç yaşında, nereli? Eski görevi neydi? ile ilgili etiketler Şahin Şerifoğulları Elazığ AK Parti
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.