Ajda Pekkan'ın 8 yıllık aşkı Bülent Çavuşoğlu'nu o kadın mı elinden aldı? Bilikte tatilde görüntülendiler

8 yıllık ilişkilerini sürpriz bir şekilde noktalayan Ajda Pekkan ve Bülent Çavuşoğlu'nun ihanet yüzünden ayrıldığı iddia edilmişti. İhanette adı geçen kişinin Süperstar'ın yanında çalışan bir kadının olduğu öne sürülmüştü. Çavuşoğlu, daha önce Süperstar'ın menajerliğini yapan Etel Sason ile Bodrum Gündoğan'da görüntülendi. İkilinin birlikte görüntülenmesinin ardından, bir dönem çok konuşulan o iddia yeniden gündeme geldi.

75 yaşındaki şarkıcı Superstar Ajda Pekkan, 2012 yılında kendisinden 22 yaş küçük iş insanı Bülent Çavuşoğlu (53) ile aşk yaşamaya başlamış, bu ilişki tam sekiz yıl sürmüştü. Ajda Pekkan’a yanında çalışan biriyle ihanet ettiği iddia edilen eski aşkı Bülent Çavuşoğlu, Bodrum’da ortaya çıktı. Çavuşoğlu'nun yanında ise Pekkan'ın bir dönem menajerliğini yapan Etel Sason'un olması dikkat çekti.

 

AJDA VE BÜLENT'İN 8 YILLIK AŞKINI BİTİREN ETEL SASON MU?

2020 Şubat ayında dokuz yıllık büyük aşkı Bülent Çavuşoğlu'nun ihanetiyle sarsılan Pekkan, ilişkisini bitirmişti. O dönem konuşulanlara göre iş adamı, uğruna evliliğini bitirdiği Süperstar'ı çok yakınındaki sarışın bir güzelle aldattı. Bu güzelin ise Pekkan'ın menajeri olan Etel Sason olduğu konuşulsa da konu sesiz sedasız kapatıldı. Daha sonra Süperstar, Sason'un işine son verip kabuğuna çekilmişti.

Ajda Pekkan'ın 8 yıllık aşkı Bülent Çavuşoğlu'nu o kadın mı elinden aldı? Bilikte tatilde görüntülendiler


Bülent Çavuşoğlu, 2014 yılında 'Süperstar' lakaplı sanatçı Ajda Pekkan tarafından iş akdi ani bir şekilde sonlandırılan Etel Sason'la birlikte plajda güneşlendi.

Ajda Pekkan'ın 8 yıllık aşkı Bülent Çavuşoğlu'nu o kadın mı elinden aldı? Bilikte tatilde görüntülendiler - Resim : 2

Etel Sason ile şezlongta sohbet eden Bülent Çavuşoğlu'nun, temkinli tutumu ve sürekli olarak etrafını kolaçan etmesi dikkatlerden kaçmadı.


Ajda Pekkan'ın 8 yıllık aşkı Bülent Çavuşoğlu'nu o kadın mı elinden aldı? Bilikte tatilde görüntülendiler - Resim : 3


TEMKİNLİ DAVRANDI AMA YAKALANDI

Bodrum'da şok görüntüler Takvim'den Doğan Savaş'ın objektifine takıldı. Ajda Pekkan'a darbe vuran ikili, Gündoğan'daki Mare Deluxe'de yer alan Danış Beach'te keyif yapıyordu. Bülent Çavuşoğlu'nun temkinli tutumu ve sürekli olarak etrafını kolaçan etmesi dikkatlerden kaçmazken, Etel Sason'un ise daha rahat olduğu ve güneşi tadını çıkardığı gözlendi. Denize bile ayrı ayrı giren Çavuşoğlu ve Sason'un yıllardır konuşulan hikayesi böylece Bodrum'da belgelenmiş oldu.

Ajda Pekkan'ın 8 yıllık aşkı Bülent Çavuşoğlu'nu o kadın mı elinden aldı? Bilikte tatilde görüntülendiler - Resim : 4

BODRUM'DA AŞK TATİLİ

Sık sık etrafını kontrol eden Bülent Çavuşoğlu, Etel Sason'la birlikte görüntülenmekten kurtulamadı. Bir dönem Ajda Pekkan'ın en güvendiği iki isim olan Çavuşoğlu ve Sason, şimdilerde Bodrum'da aşk tatilinde.

 

 

Ajda Pekkan'ın 8 yıllık aşkı Bülent Çavuşoğlu'nu o kadın mı elinden aldı? Bilikte tatilde görüntülendiler ile ilgili etiketler Ajda Pekkan Bodrum bülent çavuşoğlu Etel Sason gündoğan
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.