Aile dizisinin Hülya'sı Nur Sürer kimdir, nerelidir? Nur Sürer kaç yaşında?

Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya’nın yer aldığı Aile dizisinde Hülya karakterine hayat veren Nur Sürer, izleyiciler tarafından merak edildi. Nur Sürer’in özel hayatı, arama motorlarında sorgulanmaya başlandı. İşte usta oyuncuya ilişkin merak edilenler…

Uzun süredir ekranlarda boy göstermeyen Serenay Sarıkaya ile Kıvanç Tatlıtuğ’u bir araya getiren “Aile” isimli dizi, son dönemlerin en çok takip edilen projelerinden biri olmayı başardı. Show TV’de yayınlanan ve henüz ilk bölümlerinde olmasına rağmen iyi bir çıkış yakalamayı başaran dizi hem konusu hem de oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Aile dizisine “Hülya” karakteri ile dahil olan ve oldukça dominant bir karaktere hayat veren Nur Sürer, izleyicilerden tam not aldı. Sert duruşu ve net tavrı ile rolünün hakkını veren Nur Sürer, izleyiciler tarafından yakından takip edilmeye başlandı. İzleyiciler hem Hülya karakterini hem de Nur Sürer’in gerçek hayatını araştırmaya başladı. Peki, Nur Sürer kim, kaç yaşında? Nur Sürer aslen nereli?

CAMDAKİ KIZ’DAN AYRILDI!

2 sezon boyunca Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız isimli dizide Feride karakterine hayat veren ve ciddi bir hayran kitlesine hitap etmeyi başaran usta sanatçı Nur Sürer, diziden ayrılır ayrılmaz Aile dizisinin oyuncu kadrosuna dahil oldu. Yeni dizisinde Hülya karakterine hayat veren Sürer, izleyicilerin dikkatlerini bir kere daha çekmeyi başardı.

Aslan’ın annesi Hülya, ailesini korumaya çalışan oldukça güçlü bir karakterdir. Çocuklarını kendi kurallarına göre yetiştiren ve yetişkinliklerinde de yine kendi kurallarına göre yaşamalarını isteyen Hülya, otoritesinin sarsılmasından oldukça korkar. Devin’in Aslan’ın eşi olarak hayatlarına girmesinin ardından otoritesi sarsılmaya başlayan Hülya, atacağı adımlar ile Aslan’ı da kaybetme eşiğine gelecektir.

NUR SÜRER KİMDİR?

Aile dizisinin Hülya'sı Nur Sürer kimdir, nerelidir? Nur Sürer kaç yaşında?

21 Haziran 1954 yılında Bursa’da dünyaya gelmiş olan Nur Sürer, anne tarafından Arnavut baba tarafından ise Dağıstan kökenlidir. Oyunculuğa, Erden Kıral’ın “Bereketli Topraklar Üzerinde” isimli filmi ile adım atmış olan Sürer, sonrasında ise Altın Portakal Film Festivalinde iki kere üst üste En İyi Kadın Oyuncu ödülüne layık görülmüştür. 40’ı aşkın filmde ve onlarca televizyon dizisinde rol almış olan Sürer, ayrıca 1984 yılında yayınlanan Ayna isimli uluslararası filmde de boy göstermiştir. Sürer, bu projesinde sergilemiş olduğu oyunculuk performansı sayesinde adını ülke sınırlarının dışında da duyurmuştur.

Aile dizisinin Hülya'sı Nur Sürer kimdir, nerelidir? Nur Sürer kaç yaşında? ile ilgili etiketler oyuncu Nur Sürer Camdaki Kız Aile Dizisi
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.