Afgan gazeteci kılığındaki provokatörün arkasında kimler var? Mete Yarar'dan dikkat çeken açıklama!

ABD’nin Afganistan planını ve Türkiye için yaratacağı riskleri SuperHaber programcısı - Güvenlik Uzmanı Mete Yarar ve SuperHaber programcısı - Hürriyet yazarı Nedim Şener değerlendirdi. Sosyal medyadan yayınladığı videolarda ülkemize ve Türk kadınlarına hakaretler yağdırarak büyük tepki çeken Afgan provokatör hakkında önemli bir açıklama yapan Yarar, "Bir provokatör çıktı video çekti. Bu adamın 1 senede bu kadar Türkçe öğrenmesi mümkün mü? Geçiniz!" dedi.

SuperHaber programcısı - Güvenlik Uzmanı Mete Yarar ve SuperHaber programcısı - Hürriyet yazarı Nedim Şener Türkiye'nin gündemini “Memleket Aşkına” programının yeni bölümünde masaya yatırdı. 

Sosyal medyadan yayınladığı videolarda ülkemize ve Türk kadınlarına hakaretler yağdırarak büyük tepki çeken Afgan Sunatullah Saadat'ın da konuşulduğu programda Yarar, önemli açıklamalarda bulundu. 

"BİR SENEDİR TÜRKÇE ÖĞRENEN BİR ADAMIN KONUŞMASI MIYDI"

Afgan Saadat'ın yayınladığı video akıcı Türkçesine dikkat çeken Yarar, "Geçen konuşmasında gördün mü, bir tane provokatör çıktı konuşma yaptı. Bu adamın konuşması bir senedir Türkçe öğrenen bir adamın mı konuşması mıydı? Yani bu kadar güzel Türkçe konuşacaksın ve bunu 1 senede konuşacaksın öyle mi? Arkadaşlar, geçiniz ya. Gerçekten geçiniz." dedi. 

Olayın içerisinde tuhaflıkların olduğunu belirten Yarar, "O kadar çok ısrarla olayların içerisinde tuhaflıklar var ki, bu tuhaflıkların merkezinde Körfez'i gösteriyorum.Türkiye’ye, PKK’ya eylem yaptıramıyorsunuz. FETÖ’ye eylem yaptıramıyorsunuz. Çünkü deşifre olmuş bağlantılar var. Buraya deşifre olmamış başka yerlerden adam getirmek zorundaysanız, nereden getirirsiniz? Sen Birleşik Arap Emirlikleri olsan, Körfez ülkeleri Türkiye ile ilgili büyük kaos yapmak istesen nerden getirirsin bu kadar adamı? Silah kullanmasını bilen, daha önce bununla bağlantısı olmuş, bu tür eylemlerin içine karışmış adamları nerden bulup getirirsin? Buradan getirirsin değil mi?" ifadelerini kullandı. 

"BU BİR GÜVENLİK SORUNUDUR"

Mülteci sorununa da değinen Yarar, "Arkadaşlar bir kez daha söylüyorum, düzensiz doğu sınırlarımızdan geçiş Türkiye için güvenlik sorunudur. Benim için kırmızı çizgi bu. Bu insanların geliş şekli nasıl olduğu, kim olduğu geri gönderilsin mi, geri gönderilmesin mi, ne yapacakları ile ilgili tedbirler ayrı bir tartışma konusu insani tarafı farklı. Ama bu bir güvenlik sorunudur." açıklamalarında bulundu

Afgan gazeteci kılığındaki provokatörün arkasında kimler var? Mete Yarar'dan dikkat çeken açıklama! ile ilgili etiketler Nedim Şener Mete Yarar afgan Sunatullah Saadat

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.