Ada Masalı'nın yıldızları aşk yaşıyor! Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz birlikteliğini ilan etti

11 Aralık 2021 tarihinde Star TV'de yayımlanan 25. bölümü ile final yapan Ada Masalı dizisinde başrollerde oynayan ve Haziran karakterini canlandıran 29 yaşındaki oyuncu Ayça Ayşin Turan ile dizideki rol arkadaşı Alp Navruz aşkından ilk itiraf geldi. Güzel oyuncu aşk iddialarına yanıt vererek sosyal medyada mutluluk fotoğrafı yayınladı.

Ada Masalı dizi setinde Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz arasında başlayan arkadaşlık aşka dönüştü. Aralık ayının sonlarında Etiler’de beraber görüntülenen ikili, set aşkının gerçeğe dönüştüğü yolundaki iddialara yanıt verdi.


''FARKLI BOYUTTA DENEMEYE BAŞLADIK''

İlk olarak açıklama yapan Navruz, "Gerçekten o kadar çok şey yazılıyor ki, Ayça ile beraber şaşırarak okuyoruz. Şöyle söyleyeyim; güzel bir arkadaşlık kurduk, güzel bir partnerlik yaptık, iş olarak da arkadaş olarak da. Onun dışında farklı boyutta denemeye başladık, devam ediyoruz. Şu an gayet güzel gidiyor, mutluyuz" ifadelerine yer verdi.

Ada Masalı'nın yıldızları aşk yaşıyor! Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz birlikteliğini ilan etti

Alp Navruz’un hemen ardından Ayça Ayşin Turan’dan da ilk aşk itirafı geldi. Ünlü oyuncu Navruz sosyal medya paylaşımına bulut emojisi koydu. Turan’da bu paylaşıma kalp ekledi. İkilinin mutluluk pozları kısa sürede sosyal medyada takipçileri tarafından beğeni yağmuruna tutuldu.

Ada Masalı'nın yıldızları aşk yaşıyor! Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz birlikteliğini ilan etti ile ilgili etiketler Alp Navruz Ayça Ayșin Turan Ada Masalı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.