Ada Masalı 3. bölüm fragmanı

Ada Masalı 3. bölüm fragmanı izle diziyi yakından takip edenler tarafından sıklıkla araştırılıyor. 22 Haziran akşamında Star TV ekranlarında yayınlanan Ada Masalı 3. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Ada Masalı 3. yeni bölüm fragmanı izle linki.

Başrollerinde Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz’un oynadığı Ada Masalı dizisi 3. yeni bölüm ile 22 Haziran Salı akşamında Star TV ekranlarında yayınlandı

Ada Masalı 3. yeni bölümünde; Haziran uzun uğraşlar sonunda Nehir’in kuşkularını tamamen ortadan kaldırmak adına Poyraz’ı öpmek zorunda kalır. Anın büyüsünden kurtulduğu anda da ne yaptığının farkına vararak kaçarak uzaklaşır. Poyraz da yaşananlar sonrasında neler olduğunu iyice merak eder.

Ada Masalı 3. bölüm fragmanı

Biricik’in bir arkadaşının nişan partisi için değişik bir mekan aradığı ortaya çıkınca da Haziran otelin bahçesinde bu işin olabileceğini düşünerek hemen harekete geçer. Organizasyonun her adımında Poyraz ile büyük bir anlaşmazlıkların içerisine düşer. Haziran şehirli telaşıyla işe koyulurken Adalıların hayat akış hızındaki yavaşlıkla mücadele etmek durumunda da kalır.

Bütün Ada, Haziran ve Poyraz’ın öpüşmesini ele alır. İdil elbette bu duruma çok sinirlense de olaya el koymaya karar verir. Haziran potansiyel müşteriyi memnun etmeye çalışırken hiç beklemediği biri Ada’ya gelir ve bu Haziran’ı çok zor durumda bırakır.

Ada Masalı dizisinin 3. yeni bölümü gelecek hafta 29 Haziran Salı akşamında saat 20.00’da Star TV ekranlarında yayınlanacak.

Ada Masalı 3. bölüm fragmanı ile ilgili etiketler Ada Masalı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.