Acun Ilıcalı'dan o sunucuya şok teklif! Zamanında çalıntı diyerek suçlamıştı! Şimdi o gözde

Daha öncesinde TV8 ekranlarında yayınlanan Yemekteyiz programını kendisinden çaldığını söyleyerek Zuhal Topal’ı mahkemeye veren Acun Ilıcalı’dan yeni bir şok hamle geldi. FOX TV’den kovulduğu iddia edilen Topal’ın yeni sezonda hangi kanalda olacağı sorusu akıllara kazındı.

Uzunca bir süredir FOX TV ekranlarında Zuhal Topal’la Sofrada programını sunan ünlü isim ile yolların ayrılması hayranları da oldukça şaşırtmıştı. Ancak asıl gelişmeler bunun hemen akabinde gerçekleşince yer yerinden oynadı.

Zohal Topal’ın FOX TV’de yayınlanan izdivaç programının kanalın ödemelerinin zamanında yapmamasından sonra tek taraflı olarak fesih edilmesiyle Topal bir anda ortada kaldı. Topal’ın şimdiden yeni sezon öncesinde hangi kanalda olacağı da büyük bir merak konusu olurken ilk hamle daha öncesinden mahkemelik olduğu Acun Ilıcalı’dan geldiği iddia edildi.

Acun Ilıcalı'dan o sunucuya şok teklif! Zamanında çalıntı diyerek suçlamıştı! Şimdi o gözde

Yaz tatilinde eşi Korhan Saygıner ile birlikte geride kalan yılın yorgunluğu atan Topal, sosyal medya hesabı Instagram üzerinden sık sık paylaşımlarda bulunurken yeni sezonda ünlü yapımcı Acun Ilıcalı’dan teklif aldığı iddiaları kulislerle bomba gibi düştü.

TV8’in patronu olan Acun Ilıcalı daha önce son olarak TV8’de yayınlanan Zuhal Topal’la Sofrada programının kendisine ait Yemekteyiz’den çalıntı olduğunu söyleyerek mahkemeye başvurmuş ve işlem başlatmıştı. Ancak mahkeme bu talebi reddetmiş ve Ilıcalı’da buna karşı bir sitemde bulunmuştu.

Acun Ilıcalı'dan o sunucuya şok teklif! Zamanında çalıntı diyerek suçlamıştı! Şimdi o gözde - Resim : 2

Şimdilerde Ilıcalı’nın tekrardan böylesine bir olaydan sonra Zuhal Topal’a kendi kanalı için teklif götürdüğü iddiaları ise şaşkınlıkla karşılandı. Bakalım Topal bu teklife yaz tatili sonrasında nasıl bir geri dönüş yapacak.

Acun Ilıcalı'dan o sunucuya şok teklif! Zamanında çalıntı diyerek suçlamıştı! Şimdi o gözde ile ilgili etiketler Zuhal Topal Acun Ilıcalı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.