Acemi Anneler 110. bölüm tek parça izle! 19 Mart Acemi Anneler 111. yeni bölüm fragmanı ve özeti

Acemi Anneler 110. bölüm ile 19 Mart tarihinde TRT 1 ekranlarında yayında. Hafta içi her gün izleyenleri ile buluşan Acemi Anneler dizisinin son bölüm fragmanı ve özeti. Peki, Acemi Anneler 111. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Başrollerinde Merve Üçer, Begüm T. Turay ve Melis Yıldıran’ın yer aldığı Acemi Anneler dizisi 110. bölüm ile 19 Mart Cuma akşamında TRT 1 ekranlarında yayınlandı. Dizinin hemen bitiminde yakın takipçiler Acemi Anneler 111. bölüm fragmanı ve özetini merak etmeye başladı.

Acemi Anneler dizisinin yeni bölümü 22 Mart Pazartesi gününde saat 15.55’den itibaren TRT 1 ekranlarında olacak.

ACEMİ ANNELER DİZİ KONUSU

Başarılı bir iş kadını olan Nil, çalıştığı şirketin finans müdürü adaylarından biridir. Rakibi Seda ise bu mevkisini Nil’e kaptırmamak adına her türlü oyunu göze almadan oynamaktadır. Nil, şirketteki önemli bir toplantıya yetişmeye çalışırken kaza yapınca yardımına Nil’in kardeşten öte arkadaşları Sevda, Ceren ve Beyza koşarlar.

Acemi Anneler 110. bölüm tek parça izle! 19 Mart Acemi Anneler 111. yeni bölüm fragmanı ve özeti

Tam da bu esnada Nil’e hastanede hiç beklemediği bir haber gelir ve kendisini şoke eder. Bu haber onun ve bebek sahibi olmaya çalışan arkadaşları Beyza ile Ceren’in hayatlarını da derinden sarsar. Diğer yandan üç çocuk annesi Sevda’nın büyük kızı Ezgi, ailesinden büyük bir sırrı saklamaktadır. Bu sır acemi annelerin hayatlarına bomba gibi düşecektir.

ACEMİ ANNELER SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 

 

Acemi Anneler 110. bölüm tek parça izle! 19 Mart Acemi Anneler 111. yeni bölüm fragmanı ve özeti ile ilgili etiketler Acemi Anneler Acemi Anneler 110. bölüm Acemi Anneler 111. bölüm fragmanı Acemi Anneler son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.