93 bin TL'lik hırkası olay olmuştu! Aslıhan Doğan'dan eleştirilere yanıt: Herkes kendi önündeki tabağa bakmalı

Eyüpspor teknik direktörü Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan, geçtiğimiz aylarda fiyatı 93 bin TL olan hırkasıyla gündeme gelmişti. Hırkasına ödediği para nedeniyle eleştirilen Doğan, "Gelinlerimden birine bırakacağım" dediği çok konuşulan hırkasıyla ilgili yeni bir açıklama yaptı.

Eyüpspor teknik direktörü Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan, geçtiğimiz aylarda fiyatı 93 bin TL olan hırkasıyla gündeme gelmişti. Doğan'ın hırkasını pahalı bulanlar 'Bir hırkaya bu kadar para verilir mi?' yorumunda bulunmuştu. 

Aslıhan Doğan, katıldığı bir etkinlikte gazetecilerin sorularını yanıtlarken 93 bin TL'lik hırkasıyla ilgili de bir açıklama yaptı.

Doğan, ''Tek bir cümleyle cevap vermek istiyorum yorum yapanlara. Herkes kendi önündeki tabağa bakmalı diye düşünüyorum. Ben kimsenin ne giydiğiyle, ne taktığıyla, nerede oturduğuyla hiç ilgilenmiyorum. İnsanların da böyle şeylerle ilgilenmemesi gerektiğini düşünüyorum. Herkesin hayat şekli kendine. Kimseyi ilgilendiren bir konu değil.'' dedi.

93 bin TL'lik hırkası olay olmuştu! Aslıhan Doğan'dan eleştirilere yanıt: Herkes kendi önündeki tabağa bakmalı

GELİNİNE BIRAKACAK!

Aslıhan Doğan, "Hırkayı gelecekteki gelinlerimden birine vereceğim. Ben bir parçayı fiyatı yüksek diye almam. O hırkanın rengini çok sevdim ve Londra seyahatimde aldım. Kendi kendime bir hediyeydi. Çalışıyorum ve maddi gelirim var. Eşim de çalışıyor ve onun da geliri var. Kime ne aldığımdan!" şeklinde konuşmuştu.

 

93 bin TL'lik hırkası olay olmuştu! Aslıhan Doğan'dan eleştirilere yanıt: Herkes kendi önündeki tabağa bakmalı ile ilgili etiketler Aslıhan Doğan
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.