90'ların unutulmaz ismi!

90'lı yıllarında en göze isimleri arasında yer alan Rengin, yaptığı bir albümle başarıyı yakalamıştı. 1999 yılında Tolga Öngören ile evlenmesinin ardından ise sanat dünyasını bırakmıştı. İşte Rengin'in son hali...

Özellikle 'Aldatıldık' şarkısıyla büyük çıkış yakalayan, o dönemde eğlenceli klibiyle adından sıkça söz ettiren Rengin, evlendikten sonra mesleği bırakan ünlüler kervanına katıldı.

En başta "Aldatıldık" şarkısılya ve 90'lı yıllarda eğlenceli klipleriyle adından sıkça söz ettiren Rengin, evlenme kararı almasının ardından mesleğinı bıramıştı.

90'ların unutulmaz ismi!

Ancak yaptığı bir albüm, günümüzde Rengin'in 90'ların şarkıları denildiğinde akla ilk gelen isimlerden biri olmasına sebep oldu.

Kendisi şarkıcı olarak piyasada meşhur olmadan evvel kanal D'de Haldun Dormen'in sundugu bir programda, Emre Altuğ'la birlikte caz söyleyerek dikkat çekmişti.

90'ların unutulmaz ismi! - Resim : 2

1999 yılında, Tofaş basketbol takımının yardımcı antrenörü olan Tolga Öngören ile evlendi ve sessiz sedasız sanat dünyasını bırakma kararı aldı.

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Rengin, yaptığı paylaşımlarla dikkat çekiyor.

 

90'ların unutulmaz ismi! ile ilgili etiketler Şarkıcı Rengin 90lar
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.