9 yıllık evlilik bitiyor! MasterChef'in jürisi İtalyan şef Danilo Zanna ve eşi Tuğçe Demirbilek boşanma kararı aldı

MasterChef'de jüri koltuğunda oturan 39 yaşındaki İtalyan Şef Danilo Zanna ile 9 yıldır evli olduğu ve oğlu Zeno Zanna'nın annesi Tuğçe Demirbilek ile evliliğini bitirmeye hazırlanıyor. 2012 yılında İstanbul'a tatile geldiği sırada eşi Tuğçe Demirbilek'le tanışıp kalmaya karar veren sempatik şef, ailecek yaşadıkları evden taşındı.

Seyahat amaçlı geldiği Türkiye’de Tuğçe Demirbilek’le tanıştıktan sonra kalmaya karar veren Danilo Zanna, sempatikliğiyle kısa sürede ekranların sevilen yüzlerinden biri olmuştu.

9 yıllık evlilik bitiyor! Şef Danilo Zanna ve eşi Tuğçe Demirbilek boşanma kararı aldı

MasterChef yarışmasının sempatik İtalyan şefi Danilo Zanna, 9 yıllık eşi Tuğçe Demirbilek’ten boşanıyor. Zanna, Etiler’de yaşadıkları evden taşınarak, kendine ayrı bir ev tuttu.


ŞİDDETLİ GEÇİMSİZLİK NEDENİYLE EVLERİNİ AYIRDILAR

Hürriyet'ten Mehmet ÜStündağ'ın haberine göre; 2012 yılında evlenen ve 2013’te oğulları Zeno Tibet’i kucaklarına alan çift, şiddetli geçimsizlik nedeniyle geçtiğimiz günlerde evlerini ayırmış. Birlikte yaşadıkları Etiler’deki evinden ayrılan İtalyan şef, oğluna yakın olmak için yine Etiler’de ayrı bir eve çıkmış.

9 yıllık evlilik bitiyor! Şef Danilo Zanna ve eşi Tuğçe Demirbilek boşanma kararı aldı


EVLERİ AYIRDILAR AMA BOŞANMA DAVASI AÇMADILAR

Henüz boşanma davası açmayan ikili, temmuz ayında birlikte tatil yapmıştı. O günden beri sosyal medyada birlikte fotoğraf paylaşmayan çiftin neden ayrıldığı şimdilik bilinmiyor. Ancak Tuğçe Demirbilek’in üst üste yaptığı “mesaj kaygılı” paylaşımlar, genç kadının kırgınlığını ortaya koyuyor.

 

9 yıllık evlilik bitiyor! MasterChef'in jürisi İtalyan şef Danilo Zanna ve eşi Tuğçe Demirbilek boşanma kararı aldı ile ilgili etiketler MasterChef boşanma danilo zanna Tuğçe Demirbilek
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.