9 Temmuz Kuaförüm Sensin birincisi kim oldu?

Kuaförüm Sensin'de bugün yine kıyasıya bir yarış vardı. Kuaförüm sensin'de yarışan kuaförler yine bütün marifetlerini ortaya koydu. Peki 9 Temmuz perşembe günü Kuaförüm Sensin birincisi kim oldu?

Kuaförüm sensin yarışmasında 9 Temmuz perşeme günü kimin birinci olduğu yine merak ediliyor. Bu kıyasıya geçen yarışmada Gözde Kansu'nun sunuculuğunu yaptığı, Işıl Reçber, Seçkin Seçgün ve Türk müziğinim Diva'sı Bülent Ersoy'un jüri üyeliğini üstlendiği Kuaförüm Sensin'in 283. bölümü ile karşınızdayız. Final bölümü öncesi pazartesiden bu yana yarışan bu takımlardan 9 Temmuz perşembe günü hangisi birinci oldu?

9 Temmuz perşembe günü birincisi 15 puanla Ali, Ece, Almilla oldu.

BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Kuaförüm Sensin'in dün yayınlanan 282. bölümünde Özlem Parlu'nun ekibi ile yaşadığı tartışamlar güne damga vurdu. Önce Engin Yılmaz ile Banu'nun kendi takımlarına istenmesi konusunda tartışan güzel model, dilenirse değişiklik yapmaya hazır olduğunu söyleyip rest çekti. Kuaförünün ikili oynadığını da söyleyen Parlu, Banu için yürümesini ve konuşmasını bilmediğini söylediğini anlattı.

Özlem bununla da kalmadı. Takımının Banu hakkındaki tüm görüşlerini tek tek aktardı. Ayrıca Koray Şarklı ile de 'gündeme gelme' konusunda bir tartışma yaşadı. Koray'ın bu çıkışına stüdyodan da tepki geldi ve burasının bir şov programı olduğunu, yarışmacıların da buraya kendilerini göstermek için geldiği ifade edildi.

9 Temmuz Kuaförüm Sensin birincisi kim oldu? ile ilgili etiketler 9 Temmuz kuaförüm sensin yarışmacılar kim kazandı birinci
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.