9-15 Ocak haftası burç yorumları... Hangi burcu neler bekliyor?

Astrolog Hande Güç Onur yazdı

İyi haftalar sevgili okurlar;

Duygusal iniş çıkışlar, ani duygu durumu değişimleri,  kararsızlık, dürtüsellik, ani değişen koşulların, finansal stabilitenin korunamama durmlarının yoğun olduğu bir haftaya giriş yapıyoruz. Orta şiddette depremler de gündem yaratabilir.

Gelelim haftanın detaylı incelemesine. Haftaya Güneş Merkür Kavuşumu, Uranüs üçgeni; Merkür Uranüs üçgeni; Venüs Mars üçgeni ile başlıyoruz. Çarşamba günü Düğümler ve Venüs T kare yaparken Chiron Venüs ise sekstil açıda;  Merkür ise Chiron ile karede olacak.

Cumartesi günü Güneş Neptün sekstili netleşirken, pazar günü ise Venüs Uranüs trine yapıyorolacak ve Merkür Mars ile 150lik açıya ilerleyecek. Bakalım bunlar bize ne ifade ediyor olacaklar.

Öncelikle Dolunaydan henüz çıktığımız, etkilerinin hala üzerimizde olduğu bir haftada olduğumuzu belirtmek isterim. Düşünce yapımızda, ifade şeklimizde, iletişimimizde mantık ve istikrardan çok, spontane, dürtüsel, değişken bir yapıda olabiliriz bu hafta. Bu da bize hafta ortası itibariyle bazı kırgınlıklar küskünlükler getirebilir. O nedenle siz ağızdan çıkmadan düşünülmesi gereken bir hafta olduğunu düşünüyorum aksi halde dil yarası açabilir ya da maruz kalabiliriz. Dürtülerini yönetebilen, kontrol edebilen ise belli bir süredir süregelen iletişim sorunlarına dair sifalanmak üzere harekete geçebilir.

Oğlak, Yengeç,Terazi ve Koçlar ani gündemler ve bir takım değişimlere hazır olun bu hafta. Kararlarınız, gündemleriniz değişebilir. Dil yarası almamaya çalışın iletişiminize dikkat bu hafta..

 

9-15 Ocak haftası burç yorumları... Hangi burcu neler bekliyor?

Geçmiş dönemde ilişkiler veya finansal konularla ilgili yaşanmış bir takım sorunlarla ilgili gelişmeler söz konusu olabilir.

 

Kova, Terazi ve İkizler burçları finansal ve ilişki bazında, haftanın ilk yarısı sifalanacaksınız... Haftasonu ise Kova, Aslan, Boğa ve Akrepler bu alanlarda  dikkat !

 

Cumartesi günü itibariyle yaratıcılığımızın artacağı, derinleşebileceğimiz konularla ilgilenebileceğimiz bir enerji hakim oluyor. Sanatsal çalışmalar, sprituel alan çalışmaları için uygun günler olacak haftasonu. Yoga, meditasyon, bilinçaltı çalışmaları ile kişiliğimiz üzerindeki olumsuz etkilerden arınabilir, sorunlarımızla ilgili çözülmeler yaşayabiliriz.

 

Pazar günü ise Venüs Uranüs karesi hafta ortasında iletişimdeki kararsız enerjiyi ilişkilere de taşıyor olacak. Ayrıca para piyasaları adına da bence tüm hafta ama özellikle de haftasonu çok dikkat edilmeli. Finansal işlemler tedbirle ilerletilmeli güvenli olmayan adımlar atılmamalı. İkili ilişkilerde de dürtüsel ani çıkışlar kontrol edilmeli.

 

Haftasonu Mars durağan halini de bitirip Retrodan çıkıyor olsa da,  hala gölgeli günleri devam ederken etki devam ediyor olacak.

 

Hafta genel enerjisi itibariyle geçmişten gelen fikir ve adımları geliştirmek, dönüştürmek, topluma yararlı kullanılır görünüt hale getirmek adına uyumlu. Çünkü hala retroların enerjisi hakim. Yeni fikir ve adımlar adına beklemeli tabi bu her zaman mümkün olamayacaktır. Bu durumda da temkinle ilerlemeliyiz.

 

Güneş Plüto kavuşumuna ilerlerken kendimizi baskı altında hissettiğimiz bir süreç yaşatabilir. Gündeme krizli konuların yansıdığına sahit olabiliriz. Asıl etki önümüzdeki hafta ama ses getirebilir bu haftadan da.

 

Yine Merkür Mars ile 150 liğe giderken iletişim krizlerine dikkat. Geçmiş gündemler sarılıp sarmalanıp önümüze düşebilir ve ani gündemler yaratabilir. Trafik kazalarına da dikkat etmemizi gerekir. Zihinsel dalgınlığa, moral motivasyon düşüklüğüne açık olabiliriz. Eylem ve düşüncelerimiz uyumsuz kalabilir. Bu da bizi mental olarak yoracaktır.

 

Gelen hayırla gelsin, olan hayırmıza olsun... Sevgilerimle...

 

Haftanın tek tek burçlara olan etkisine bakacak olursak

 

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR  :  Sevgili Koç Burçları;  bu hafta kariyer alanında eski projelerinizle iligili revize ve değişikliklere mesai harcayabilirsiniz.
Bu alanda destek göreceksiniz.  Maddi kaynaklarınızın yönetiminde çok dikkatli olun ani gündemler oluşabilir. Çocuklarınız ve partnerinizle olan ilişkinizdde iniş, çıkışlar,  ani gündemler yaşayabilirsiniz. Dürtü kontrolü önemli olacaktır. Sosyal çevreniz, arkadaşlarınızla ilgili süregelen problenmlerinizi şifalandırabilirsiniz. Çarşamba günü kariyer ortamınızda,  yaptığınız kişilerle gerginlik yaşamaya açık enerjidesiniz, dikkat... Cumartesi günü ise kariyer alanında yeni fikirler üretmek,  yeni projeler hazırlamak için yaratıcı bir enerji hakim. Pazar günü ise yakın arkadaşlarla gerginlik, huzursuzluk, kararsızlık, para alış-verişinde sıkıntı, maddi konularda ani gündemlere açıksınız. Enerji kararsız ve sert çalışabilecek.

 

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR : Sevgili Boğa Burçları;  bu hafta yurt dışı ile ilgili süregelen bazı konularda ani gündemler yaşayabilirsiniz. Hukuki bir süreciniz çözümlenebilir. Bir seyahat ve ya eğitim planınız onaylanabilir. Aile ile ilişkilerde duygusal gelgitlere açık olacaksınız dikkat. Ancak karıyer alanında şifalanmalar mümkün. Başlatmış olduğunuz bir projenizden gelir elde etmeye yada kazanımınızı almaya başlayabilirsiniz. Hafta ortası uzak akraba, iş yaptığınız kişiler eğitmenlerle iletişim sıkıntısı olabilir. Belki bu alanlarda mevcut görüşmeler ötelenebilir planlı ise şayet. Haftasonu ise fikirsel alanda son derece derin ve yaratıcı bir enerji hakim. Derinleştiğiniz, belki de içsel derin farkındalıklar yaşadığınız günler olabilir. Pazar günü ise iş alanında gelir gider dengesine dikkat, iş arkadaşlarınızla olan ilişkilerinize dikkat. Yurtdışı başlantılı anlaşmalara, seyahatlerde kazalara, iletişim kazalarına karşı da dikkatli olmakta fayda var.

 

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER : Sevgili İkizler Burçları; bu hafta kontrol edemediğiniz bazı konu ve gündemlerle ilgilenebilirsiniz. Hem fiziksel, hem mental sağlığınızı korumaya çaba sarfedin. Kontrollerinizi ihmal etmeyin. Beklediğiniz bir ödeme, karar vs. var ise süpriz br haber gelebilir. Yakın çevre, kuzen, kardeş ile ilişkilerde kararsız, dürtüsel tavırlara açıksınız. Uzak akrabalarınız, eğitim planlarınızla ilgili bazı problemler çözüme kavuşabilir. Çarşamba günü finansal alandaki anlaşmalarda dikkatli olun imza attığınız belgelerde. Psikolojik anlamda da sıkıntılı hissedebileceğiniz bir enerji var. Yakın arkadaşlarla iletişime dikkat. Haftasonu iç dünyanızı şifalandıracak çalışmalar adına uygun bir enerjidesiniz. Meditasyon, bilinçaltı çalışmaları, yoga vb. uygun olacaktır. Pazar günü uzak bir akrabanızla ani bir gerginlik, eğitimle ilgili ani bir masraf, ani gündeme gelecek bir seyahat, uzaktaki partnerle ilgili süpriz gündemler yaşayabilirsiniz.

 

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇLER : Sevgili  Yengeç Burçları; bu hafta ikili ilişkiler, eş, ortaklıklar alanında bir takım ani gelişen gündemleriniz olabilir. Geçmişten gelen bazı konu ve gündemlerle ilgili olabilir bunlar. Bazı gizli yatırımlarınızla iligili kazanımlar elde edebilirsiniz. Bir miras, ödeme, kredi ile iligili gelişmeler yaşanabilir. Bu hafta maddi krizlere bunun yanısıra özgüveninizde iniş çıkışlara açıksınız. Miras, ödemler, primler, nafaka, kredi,eşiniziz parası ile ilgili olumlu gelişme ve kazanımlarınız olabilir. Çarşamba günü eş veya ortakla iletişiminizde gerginlik yaşanabilir temkinli olun. Yapacağınız ortaklık anlaşmaları var ise ötelemek faydalı olabilir. Cumartesi eşle geçirilecek romantik, keyifli  bir gün olabilir. Pazar günü ise finansal adımlarda, bankacılık, internet bankacığı ile ilgili işlemlerde dikkat edilmesi gereken bir gün.

 9-15 Ocak haftası burç yorumları... Hangi burcu neler bekliyor? - Resim : 2

ASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR : Sevgili Aslan Burçları; bu hafta sağlığınız, evcil hayvanlarınız, iş yaptığınız kişilerie ilgili ani gündemleriniz olabilir. Çalışma ortamınızda bazı eski projelerınızle ilgili yeni gelişmler söz konusu olabilir. Karierle ilgili konu ve kavramlarda kararsızlık, tutarsızlık yaşayabilirsiniz yada bu alanda yaşadıklarınız sizi duygusal anlamda gitgellere sürükleyebilir. Bu alanda maddi anlamda da dikkatli olmalısınız. Çarşamba günü iş arkadaşlarınızla yaralayıcı tartışmalardan kaçının. Cumartesi günü yeni projeler üretmek adına yaratıcı etkiler alıyorsunuz. Pazar günü ikili ilişkiler eş, ortakla ilişkilere çok dikkat edin ani krizlere açıksınız. Dürtüsel bir enerji hakim olacak. Yine bu alanda finansal krizler de söz konusu olabilir.

 

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR : Sevgili Başak Burçları; bu hafta aşk hayatınız, çocuklarınız, spekülatif para piyasaları gibi konularda ani bir takım gelişmelere açıksınız. Biraz iç dünyanızda gelgitler yaşadığınız duygusal anlamda huzurusuz, kararsız yapıda olduğunuz bir enerji iler başlıyorsunuz haftaya. Bu hafta meditasyon, bilinçaltı çalışmaları vb. sizlere e iyi gelecek. İş yerinizde arkadaşlarınızla varolan sorunları çözebilirsiniz haftanın ilk yarısı. Çarşamba günü gerek partner, gerek çocuklarınızla olan ilişkilerinizde yaralanmaya açıksınız, tartışmalardan uzak durun. Cumartesi günü sizi için sanatsal yeteneklerinizin çok arttığı bir gün olacak. Pazar günü evinizi paylaştığnız bireyler, iş arkadaşlarınız, hizmet aldığınız kişilerle olan ilişkilere dikkat. Enerji dürtüsel ve gergin bu alanda.

 

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER : Sevgili Terazi Burçları; bu hafta aileniz, yuvanız, aile büyüklerinizle ilgili konularda ani gündemlerle karşılaşabilirsiniz. Yakın arkadaşlarınızla sizi huzursuz hissettirecek durumlar yaşanabilir. İteklerinize dair kararsız kalabilirsiniz bu hafta. Aşk hayatınıza dair bazı şifalanmalar yaşayabilir, spekülatif para piyasalarındaki kayıplarınızı yerine koyabilirsiniz haftanın ilk yarısı. Çarşamba günü ailenizden herhangi biriyle tartışmaya girmekten kaçının birbirinizi yaralayabilirsiniz. Cumartesi günü  ise daha derin , daha huşu içinde ve huzurlu hissedebilirsiniz yuvanızda. Kökler, atalarla ilgili çalışmalar yapabilirsiniz. Pazar günü ise partneriniz, çocuklarınızla ilişkilerinize dikkat. Spekülatif para piyasalarındaki işlermlere azami dikkat...

 

AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER : Sevgili Akrep Burçları, bu hafta yakın çevreniz, kardeş, kuzen ile olan iletişiminiz hareketli olabilir ani gündemler oluşabilir. Yine eğitiminizlei seyahatlerle, basın yayınla ilgiliyseniz bu alanda ani değişiklikler yaşanabilir. Okült çalışmalarınızdan gelir elde edebilirsiniz. Beklediğiniz bir ödeme, kredi, miras, prim onay alabilir. Ailenizle olan ilişkileriniz şifalanabilir. Yalnız çarşamba günü hem trafikte dikkatli olmalısınız, hem de yakın çevre ile olan iletişiminizde yaralanmaya açıksınız. Önemli konuşmalarınızı öteleyebilirsiniz. Zihnen de kendinizi çok zorlamayın. Cumartesi günü yazı, şiir, kitap yazmak, el sanatları ile ilgilenmek için uygun. Yaratıcılığınızın arttığı bir gün. Pazat günü ise aile ileiletişime azami dikkat her türlü dürtüsel çıkıştan uzal durun. Ev ile ilgili harcamalarınıza dikkat edin.

 9-15 Ocak haftası burç yorumları... Hangi burcu neler bekliyor? - Resim : 3

YAY VE YÜKSELEN YAYLAR : Sevgili Yay Burçları; bu hafta maddi konularda, gelir kaynaklarınızda iş alanından gelecek etkilerle, süpriz gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Eski bir partnerle iletişim yaşanabilir. Ama uzun soluklu olmayacaktır. Yarım kaşmış bir eğitim, yarım bırakılmış ticari bir proje ivme kazanabilir. Çarşamba gününe önemli iş anlaşmalarınızı, finansal konulardaki görüşmelerinizi denk getirmemeye çalışın. Yine özgüveninizi yaralayıcı durum ve düşüncelerden uzak kalmaya çalışın. Cumartesi günü özgüveninizi yeniden tazelediğiniz güzel bir enerji hakim. Pazar günü ise yakın çevre, kardeş, kuzen ile ilişkilerinize dikkat. Krizlere açıksınız.

 

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR : Sevgili Oğlak Burçları; bu hafta dış görünümünüz, dışarıya yansıttığınız tavrınız, duruşunuz, kendinizi ifade şekliniz, hayata bakış açınız,  fiziksel sağlığınız gibi konularda ani bir takım gündemlerle karşılaşmanız ve sonrasında bu alanlarda değişimler yaşamanız olası. Dürtüsel bir etki alacaksınız bu enerji alanından. İş alanıda önceden başlatmış olduğunuz bir takım projelerle ilgili bu hafta bir takım olumlu değerlendirmeler söz konusu olabilir ve maddi gelire dönüşümünün yolu açılabilir. Çarşamba günü özgüvenininizi tazeleyeceksiniz, yaraları sarmak için uygun bir gün. Ama aileni ile iletişime dikkat yara alabilirsiniz. Mümkünse o gün önemli görüşmeler yapmayın. Trafikte de dikkatli olun. Önemli imzaları o gün atmayın. Sağlığınıza dikkat edin. Cumartesi kendinizi huzurulu, yaratıcı, romantik hissedeceğiniz bir enerji hakim. Sprituelliğiniz de artabilir. Pazar günü ise gelirler evinden alacağınız sert etkiye dikkat. Spekülatif para piyasalarına özellikle çok dikkat etmelisiniz kayıp getirebilir.

 

KOVA VE YÜKSELEN KOVALAR : Sevgili Kova Burçları; bu hafta iç dünyanızda bir takım değişimler yaşayaacaksınız ve bunlar ani gündemlerle geliryor olacak. Kişisel olarak zorlansanızda, bilinç altınızda olması gereken bazı dönüşümleri yaşıyor olacaksınız. Partnerle ve ortağınızla yaşayacağınız bir takım krizli olaylarda duygu dünyanızda huzursuzluk yaratabilecek. Git geller yaşatacak bir enerji ile başlıyorsunuz maalesef. Bu hafta dürtü kontrolü sizler için elzem olacak. Sanatsal hobilerinizi bu hafta fırsata dönüştürebilir, cumartesi günü alacağınız yaratıcı etkilerle yeni eserler yaratabilirsiniz. Daha önceden planlanmış mini estetik dokunuşlar yapabilirsiniz. Çarşamba günü sifalanacağınız enerjiler hakim. Ama mental anlamda sıkıntı yaşayabilir, ardınızdan konuşulan düşmanca kelamlar dedikodular duyabilir yaralanabilirsiniz. Pazar günü ise aile ilişkilerinizde ve finansal konularda dikkatli olmalısınız.

 

BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR : Sevgili Balık Burçları; bu hafta sosyal çevrenizi değiştirecek,yaşamdaki istek ve arzularınızı yeniden yönlendirecek ani olaylarla karşılaşabilirsiniz. Göz önünden uzak yaşadığınız ilişkiniz ve aileniz arasında denge kurabileceksiniz bu hafta. İş ortamında gerginliklere açık hafta geneli. Çarşamba günü bilinçaltı şifalandırma çalışmaları için çok uygun. Ama yakın arkadaşlarınızda tartışmlara açıksınız dikkat dil yarası almayın. Cumartesi hedef, istek ve arzularınız için imgeleme çalışmaları yapmanızı tavsiye ederim. Ve sosyal çevre yakın arkadaşla yaşadığınız huzursuzlukları dağıtıcı bir enerji hakim olacak.  Pazar günü ise kardeşle ilişkiler, yine gizli- gözden uzak yaşanan ilişkiler adına sıkıntılı bir gün.

Diğer Yazıları