7 Haziran 2015 seçimi öncesinde FETÖ’nün kanlı seçim planı! 15 Temmuz’dan sonra ortaya çıkan belge!

7 Haziran-1 Kasım 2015 sürecinin perde arkasının masaya yatırıldığı dosya haberin ikinci bölümü SuperHaber YouTube kanalında yayında...

“İstanbul’da şiddetli bir karmaya yaratarak Recep Tayyip Erdoğan’a dengeyi kaybettirmek istiyorsak, bu bölge, halkın çatıştırma girdabına sokulması için hazırdır.”

“İstanbul’da kaos/kargaşa çıkarmak konusuna gelince, mahallelerle iletişim halinde kalınarak mümkündür”

“Aleviler, vandalizm şeklindeki eylemler ve uzun süreli eylemlerde çok faydalıdırlar. Güneyde sivil isyan çıkarılabilir.”

“Göz yaşartıcı gaz geçirmeyen maske, gıda maddesi, yolu kesmek için lastikler gibi (…) ihtiyaçları temin edebilmeli için onlara mali destek sunulmalıdır.”

“Erdoğan’ı uluslararası baskı altına almak için gece 00:00’dan önce yabancı gazetecileri bölgelere (olayların olduğu bölgelere) geçirmek, öte yandan, koruyucu yelek ve gaz geçirmeyen maskelerin anılanlara sağlanması gerekmektedir.”

Bu korkunç ifadeler fetö militanlarınca hazırlanan bir gladyo kos planı belgesinden...

Türkiye 7 Haziran seçimlerine hazırlanırken, siyaset ısınıp gerilirken, bir gladyo örgütlenmesi olan fetö de türkiye sokaklarını kan gölüne çevirme planları yapıyormuş.

Ortaya çıkan bir belge, bu planı deşifre etti.

Belgeselimizin ilk bölümünde türkiye, 7 Haziran 2015 seçimlerinin öncesi ve sonrasıyla siyasetteki yansımalarını aktarmıştık. Gerilimi yaşarken, perde arkasından sinsi ve kanlı planlar yapanlardan söz etmiştik.

İşte Türkiye’yi kan gölüne çevirecek eylem planlarından bir tanesi, Türkiye’de kardeş kavgası çıkartacak kanlı bir kaos planına ait.

Bu planın bulunma hikayesi de çok çarpıcı.

FETÖ'cüler eliyle gerçekleştirilen 15 Temmuz işgal girişimi Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Türk Milleti tarafından püskürtüldükten sonra, en hareketli yerlerden olan Genelkurmay Başkanlığı’ndan bir kamera kaydı basına yansıdı.

O kayıtta, şerefli türk denizci üniformasını kirleten bir Fetö militanı, karargâhı kurtarmak için gelen Türk Milleti'nin fertlerine ateş açıyordu.

Her zaman ki korkaklığı ve alçaklığıyla yanındaki militanların arkasına sığınarak bu eylemi gerçekleştirmişti.

O kişi, o dönem tuğamiral rütbesini işgal eden Sinan Sürer’di. sürer, daha sonra 141 ağırlaştırılmış müebbet cezası aldığı mahkeme sürecinde elindekinin silah değil cep telefonu olduğunu söyleyecek kadar alçalmıştı.

15 Temmuz’dan sonra Sinan Sürer’in odasında yapılan aramada masasının çekmecesinde 19 sayfalık bir belge bulundu.

Türkiye’nin 7 Haziran seçimlerine giderken hazırlandığı anlaşılan bu belgenin başlığı “Türkiye seçimlerine genel bakış”tı. Belge “gizli” ve “kişiye özel” ibareliydi. Belge okunduğunda Türkiye’nin demokratik seçimlerine müdahale niteliğinin ötesinde, adeta iç savaş çıkaracak bir plan yapıldığı çok net anlaşıldı.

7 Haziran - 1 Kasım 2015 sürecinin perde arkasının masaya yatırıldığı dosyanın ikinci bölümünü SuperHaber YouTube kanalımızda izleyebilirsiniz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN 

 

 

7 Haziran 2015 seçimi öncesinde FETÖ’nün kanlı seçim planı! 15 Temmuz’dan sonra ortaya çıkan belge! ile ilgili etiketler FETÖ 15 Temmuz 7 haziran 2015 1 kasım 2015 sinan sürer

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.