En sıcak 5 ay… 7 Haziran - 1 Kasım 2015 arasında ne oldu? Kimler, neler planladı?

7 Haziran-1 Kasım 2015 sürecinin perde arkasının masaya yatırıldığı dosya SuperHaber YouTube kanalında yayında...

7 Haziran 2015 tarihi, Türkiye açısından bir kırılma noktası oldu. O tarihte yapılan seçimlerden sonraki tablo, günümüze kadar gelen ilişkiler ağının kapalı kapılar ardında açığa çıkmasına vesile oldu.

Siyasette yapılan operasyonlar, terör örgütlerinin kanlı planlamaları o tarihten sonra açığa çıktı. Türkiye’nin direncine yönelik son darbe indirilmek istendi. Türkiye bir etnik cehenneme çevrilmek istendi. Bu hedeflerine de yaklaşmışlardı. Ancak başaramadılar.

Gelin o tarihlere birlikte geri dönüş yapalım... Yapalım ki, kıyısından döndüğümüz kaosun aktörlerini tanıyalım, o oyun bozulmasaydı neler yaşayabileceğimizi görelim.

Günümüzde 7 Haziran - 1 Kasım 2015 tarihleri arasındaki gelişmeleri kendi çıkarları için çarpıtanlara inat hakikatleri anlatalım.

7 Haziran-1 Kasım 2015 sürecinin perde arkasının masaya yatırıldığı dosyanın tamamını SuperHaber YouTube kanalımızda izleyebilirsiz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN 




En sıcak 5 ay… 7 Haziran - 1 Kasım 2015 arasında ne oldu? Kimler, neler planladı? ile ilgili etiketler 7 Haziran 21 Kasım darbe girişimi terör örgütü

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.