62 yıldır evli olan çifti kanser ayırdı!

69 yıldır evli olan İngiliz çift John (92) ve Marjorie Wilson (88) kanserden dolayı vefat etti. Tedavi gördükleri hastanedeki personel, çifti son bir kez bir araya getirmek için yataklarını birleştirerek fotoğraflarını çekti.

İngiltere'de duygulandıran bir olay yaşandı. 62 yıldır evli olan John (92), Marjorie Wilson (88) çiftini kanser ayırdı. Şubat ayında pankreas kanseri teşhisi konulan John Wilson'un Burton upon Trent şehrindeki Queens Hastanesi’nde hayatını kaybetti. 

92 yaşındaki John Wilson ve 88 yaşındaki eşi Marjorie’ye mayıs ayında kanser teşhisi konuldu. İkisininki de ileri safhadaydı. Bir süre Straffordshire bölgesindeki Queen’s Hospital’da tedavi gördüler. Haziran başında ikilinin taburcu edilmesi kararlaştırıldı.

''ÖNEMLİ BİR ANI OLARAK KALACAK''

Yıllar boyu evli kalan çiftin son günlerini yaşadığını fark eden hemşire Emma Barker, son bir veda için çiftin yataklarını bir araya getirdi. Barker, "60 yıldan fazla uzun bir süredir evli olmanın nasıl bir şey olduğunu, birbirini bir daha göremeyecek olmalarını hayal bile edemiyorum." derken, oğulları Wilson hakkında "Wilson'un sadece bu fotoğrafı değil, aynı zamanda anne babasını son kez bu şekilde gördüğünü bilmek benim için önemli bir anı olarak kalacak dedi."

''HAYATTAKİ EN DEĞERLİ VARLIKLARIMI KAYBETTİM''

Çiftin birlikte gerçirdiği son anları hastanede çeken oğulları Kurt Wilson (62) fotoğrafı ömür boyu saklayacağını söylerken, hastaneye desteklerinden ötürü teşekkür etti. 69 yıllık evli çiftin hastane odasında ele ele çekilmiş son fotoğrafını çeken oğulları Kurt Wilson, "Hayattaki en değerli varlıklarımı kaybettim. İkisinin aşkı tüm çiftlere örnek bir aşktı" dedi.

ANNESİ ZATÜRRE VE KORONAVİRÜSÜ YENDİ

Anne ve babasının tevadisiyle ilgilenmesi için kamyon şoförlüğü işinden ayrıldığını ifade eden Kurt Wilson, aşırı bunama nedeniyle bakım evinde tedavi gören annesinin ve babası ölmeden önce koronavirüsü (Covid-19) ve zatürreyi yendiğini de ifade etti. 

62 yıldır evli olan çifti kanser ayırdı! ile ilgili etiketler kanser evlilik İngilitere
GÜNÜN VİDEOSU

Amasya Et Entegre Merkezi'nde skandal görüntüler! Hayvana baltayla vurup eklem yerlerini kestiler

Amasya Kral Et Entegre Merkezi'nde çekildiği belirtilen hayvana işkence görüntüleri sosyal medyada infial yarattı. Görüntülerde hayvana eziyet ettiği belirlenen 5 kişi tutuklandı.