6 Şubat İbo Show izle!

İbo Show 6 Şubat Star tv canlı izlemek isteyenler için STAR TV canlı yayın linki haberimizde. Gülden Karaböcek, Faruk Tınaz, Ayşe Mine ve Ahmet Selçuk İlkan'ın haftanın konukları olduğu İbo Show canlı izle linki ve detaylar haberimizde.

İBO SHOW 6 Şubat canlı izlemek isteyenler STAR TV ekranlarında buluştu. Faruk Tınaz, Kamuran Akkor ve Ayşe Mine'nin konuk olarak katıldığı İbo Show'da bu akşam eğlenceli anlara sahne oldu. İbrahim Tatlıses'in yıllar sonra ekrana döndüğü İbo Show canlı yayın linki ve detaylar haberimzide.

İBO SHOW STAR TV CANLI İZLE!

İBO SHOW YENİ BÖLÜM KONUKLARI KİMLER?

İbo Show'un bu haftaki konukları Gülden Karaböcek, Kamuran Akkor, Ayşe Mine, Faruk Tınaz ve Ahmet Selçuk İlkan olacak.

6 Şubat İbo Show izle!

AHMET SELÇUK İLKAN KİMDİR?

Ahmet Selçuk İlkan 26 Ekim 1955 yılında Adana'da dünyaya geldi. Şair ve şarkı sözü yazarı olarak tanınan, 66 yaşındaki İlkan, küçük yaşlarda şiirler yazmaya başladı.İlk ve orta öğrenimini ayrı yerde tamamladı. Lise yıllarında yazdığı ve çeşitli sanat dergilerinde yayınlanan şiirleri ile dikkat çekti. 1973 yılında yüksek öğrenimini tamamlamak üzere Berlin'e şehrine gitti. Berlin Teknik Üniversitesinde Mimarlık eğitimini sürdürürken bir yandan da sanat çalışmalarına devam etti.

 

6 Şubat İbo Show izle! ile ilgili etiketler Star TV ibo show canlı izle star tv canlı izle

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.