6. kez evlenmeye hazırlanan Mehmet Ali Erbil'in kendisinden 40 yaş küçük sevgilisinden olay yaratan itiraf!

''20 yaşındaki bir kızla birlikte olabilirim. Cinselliğim devam ediyor'' şeklindeki açıklamasıyla tepki çeken 66 yaşındaki oyuncu ve televizyon sunucusu Mehmet Ali Erbil'in kendisinden 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan ile evleneceği iddia edilmişti. Bir programa bağlanarak canlı yayında birbirlerine olan aşkını haykıran çiftten Gülseren Ceylan, Erbil hakkında ''Şu an gözüm Mehmet Ali Erbil'den başkasını görmüyor. Bana 30 yaşında bir adamın veremediği birçok şeyi veriyor.'' dedi.

Mehmet Ali Erbil, geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda ''Allah'ıma şükür. Cinsel anlamda sağlıklı bir erkeğim, 20 yaşında bir kızla birlikte olabilirim. Ben andropoza girmedim, benim cinselliğim devam ediyor. Ayıptır söylemesi, sağlıklı bir erkeğim. 66 yaşında bir adam olarak ben 20 yaşındaki bir kızla beraber olurum ve hakkını da veririm yani" diyerek tepki çekmişti. Daha önce 5 kez evlenen Mehmet Ali Erbil'in 24 yaşındaki bir kadınla evleneceği iddia edildi. İddiaların odağındaki Gülseren Ceylan bir televizyon programında Mehmet Ali Erbil'e olan aşkını haykırarak dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte haberin detayları...

Daha önce Muhsine Şehnaz Kamiloğlu'yla iki defa, Nergis Kumbasar, Sedef Altuntaş ve Tuğba Coşkun'la da bir defa olmak üzere toplam beş evlilik yapan Mehmet Ali Erbil, 6. kez nikah masasına oturmaya hazırlanıyor. Kendisinden 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan ile evleneceği iddia edilen Mehmet Ali Erbil ve sevgilisinden canlı yayında dikkat çeken açıklamalar geldi.

''BANA 30 YAŞINDA BİR ADAMIN VEREMEDİKLERİNİ VERİYOR''

'Söylemezsem Olmaz' programına telefonla bağlanan Gülseren Ceylan, Erbil'e aşkını haykırarak şunları söyledi:

"Öncellikle ben 24 değil 26 yaşındayım. Mehmet Ali Erbil'in kriterlerine uyuyorum. 5 ay önce tanıştık 2 aydır da beraber yaşıyoruz. Ailem ilişkimden haberdar ve onaylıyor. Ailem Almanya'da yaşıyor, bir süre orada yaşayıp ülkeye geldim. Mehmet Ali Erbil ile ciddi bir yoldayız, bütün ailesi de biliyor. Mali'yi tanıyan herkes ondan neden etkilendiğimi bilir. Durumun parayla ilgisi yok. Ben onun yanında çok mutluyum.Hayatımda hiç mutlu olmadığım kadar mutluyum kimsenin ne dediği de umurumda değil. Çok güzel şeyler yaşıyoruz. Evlenirsek çocuk isteyebilirim. Evlilik sözleşmesi isterlerse imzalarım. Benim ünlü kalma gibi bir derdim yok. Sosyal medya üzerinden tanıştık. Şu an gözüm Mehmet Ali Erbil'den başkasını görmüyor. Bana 30 yaşında bir adamın veremediği birçok şeyi veriyor. Çok eğleniyoruz. Ben daha önce hastanede çalışıyordum, hemşireydim. Mehmet Ali Erbil'in çocuklarıyla tanıştım aramız çok iyi. Yasmin Erbil'le aynı yaştayız. Beni kıyafet tercihimden dolayı çok kıskanıyor." dedi.

ERBİL: EVLİLİK SÖZLEŞMESİ İSTEMEM, 15 YIL SONRA BÖYLE BİR MUTLULUK YAŞIYORUM

Sevgilisinin ardından canlı yayında konuşan Mehmet Ali Erbil ise "Onu herkes çok seviyor, köpeğim bile çok seviyor. Enerjisi ve doğal olması beni çok etkiledi. Bana genç yaşında çok şey yaşattı ve annemle aynı adı taşıyor. Evlilik yolundayız. Benim evliliklerimde hiç teklif olmamıştı hep akışına bırakmıştım. Gülseren'den evlilik sözleşmesi istemem onun öyle şeylerde gözü yok. Benden on misli yakışıklı ve zenginler istedi de o gitmedi. Sezin o yakın davranıyor ama Yasmin biraz daha mesafeli. Uzun bir aradan sonra böyle bir mutluluk yaşıyorum. 15 senedir hayatıma ilk defa birlikte yaşadığım biri giriyor" ifadelerini kullandı.

6. kez evlenmeye hazırlanan Mehmet Ali Erbil'in kendisinden 40 yaş küçük sevgilisinden olay yaratan itiraf! ile ilgili etiketler Mehmet Ali Erbil
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.