24-30 Nisan Haftası Burç Yorumları! Burçları bu hafta neler bekliyor?

Merhaba sevgili okurlar, iyi haftalar...

Haftaya Ayın İkizler burcundaki seyri ile başlıyoruz. Tutulmadan yeni çıktık ve hala yoğun etkisi altındayız öncelikle bunu unutmayalım. Bu konuda yazdığımız hersey hala geçerli ve etkili. Bu hafta genel anlamda sosyalleşme, eğlenme, gezme, iletişim halinde olma isteğimiz yoğun olabilecek. Ama enerji yüzeysel keyifler üzerinden ilerliyor. Haftanın ilk anında Ayın açıları uyumlu ve Venüs ile kavuşumda, dolayısıyla duygusal anlamda beslenmemiz,  sevgi ilişkilerinde uyumumuz, duygusal tatminimiz yerinde gözüküyor. Yalnız fazla idealize etmeye, gerçekleri görmekte fazla iyimserliğe dolayısıyla aldanmaya, kandırılmaya açık olabiliriz. Bu anlamda her duyduğumuz, her gördüğümüze inanmamamız, olan bitene vakit tanımamız gereken bir hafta diyebiliriz. Zaten Merkür de retro ve Uranüs kavuşumlu. Ani, süprizli gündemler medyayı bolca meşgul edebilir. Güvenliğimizi ilgilendiren konuların gerçekliğinden özellikle ekstra emin olmak istemeliyiz bu hafta. Yine finansal konularda yapılan işlemler; atılan imzalar, anlaşmalar vb.de de, hatalara, aksaklılara açık olabiliriz. Kontrolllü ilerlemeliyiz.

Uranüs kavuşumlu bir Merkür Retro söz konusu olduğu için, özellikle bu hafta  uçak seyahati yapacak olanlar çeşit arızlara ve dolayısıyla uçak kalkış saatlerinizde rötar yaşamaya hazırlıklı olsunlar. Elektronik ve teknolojik aletler ile ilgili arızaları bu retroda daha da yoğun görebiliriz. Önemli bilgilerinizi yedeklemekte fayda var. İnternet üzerinden yaptığınız alışverişlerde dikkatli olmakta da... Merkür 14 Mayıs'a kadar retro hareketeinde olacak ardından 2 gün daha durağan pozisyonda kalarak 16 Mayıs itibariyle geri hareketini sonlandıracak. Bu tarihe kadar iletişim sorunları olası. Yalan haberler, geçmişe dair konu ve kavramlar olabilecek hayatlarımızda. Duyduklarımızı bir kaç kere sorgulamadan inanmamalıyız. Eski arkadaşlar, eski partnerlerle yeniden iletişim söz konusu olabilecek bazılarımız için.

24-30 Nisan Haftası Burç Yorumları! Burçları bu hafta neler bekliyor?

Hafta hala Güneş Plüto kareli özellikle ilk yarı daha etkin olacak şekilde patlamalar, yangınlar, otorite figürleri ile sorunlar mümkün. Özellikle Boğa, Akrep, Kova ve Aslanlar için etki yoğun. 

Merkür Uranüs kavuşumu Mars ile partil sextil açıda pazatesi günü. Önceden planlanmıs işler, alınmış kararlar yürürlüğe konulabilir. Pek çok sansasyonel gündem açığa çıkmaya devam edebilir. Basında aniden parlayan haberlere tanık olabiliriz. Yarım kalan işleri tamamlamak, revize etmek için harekete geçmek adına uygun bir enerji. Geçmişinizden kişilerle süpriz karşılaşmalar yaşanabilir. Şahsen bir kısmımız için de farkındalık geliştirici durumlar getireceğini düşünüyorum. Dünyasal bazı durumları üst bilinçten okuyabiliriz. Karmik algı yeteneklerimizi çalıştırabiliriz bu süreçte.

Haftanın ikinci yarısı artan etkiyle Güneş ile Merkür de kavuşum halinde olacaklar. Düşüncelerimizde derinleşmemizi arttırıcı bir etki oluşturacak.

Pazartesi etkin bir diğer açımız da Venüs ile Plüto arasındaki 135 lik açı. Finansal anlamda dikakt etmemiz gereken bir gün, ilişkiler adına da krizli olabilir enerji dikkat. Özellikle akşam üstü itibariyle Ay da olumsuz açılar alacağı için ilişkilere, iletişime özen göstermeliyiz.

24-30 Nisan Haftası Burç Yorumları! Burçları bu hafta neler bekliyor? - Resim : 2

Salı günü Ay artık Yengeç burcunda, aile, yuva, şevkat, güven daha ön planda. Güneş Satürn sekstil açısı devreye giriyor. Kişiliğimizi daha dengeli kullanabildiğimiz, baba, eş, patron gibi otorite kabul ettiğimiz figürlerden destek göreceğimiz bir enerji getiriyor. Kendimizi adadığımız kişi ve konularla ilgili sorumluluk almaya hazır olduğumuz bir enerji hakim. Tabi Satürn ün olduğu her yerde ciddiyet de olur. Ama burada çözüm sunan bir enerji mevcut. Ve kadersel, uzun vadeli yaşam hedeflerimize dair kararlar ve alınacak destekler söz konusu. Salı günü öğleden sonra Ay Mars kontağı, Mars Chiron karesini tetiklerken kazalara, özellikle ev içi kazalara, yaralanmalara karşı dikkatli olmalıyız. Akşam saatlerinde ise dürtü kontrolü yapabilirsek, duygularımızı daha  rahat ifade edebileceğimiz bir enerjide olabiliriz. Çarpıcı haberler de duyabiliriz yine.

Çarşamba günü Venüs Chiron sextili devreye giriyor. İlişkiler adına şifalandırıcı bir açı.  Gün duygusal anlamda bizi biraz yorabilir; git gelli, abartılı, üst oktavda yaşanan duygular söz konusu olabilir. Şifayı bulacağımız alan da sevgiyi hissedebildiğimiz kişiler, sanat, eğlenceli aktiviteler olabilir. Kendimizi sağaltmamız gereken bir gün.  Kazalara bu gün de dikkat. Özellikle Koç, Yengeç, Oğlak ve Teraziler.

24-30 Nisan Haftası Burç Yorumları! Burçları bu hafta neler bekliyor? - Resim : 3

Perşembe sabah saatleri biraz gergin hissedebiliriz. Öğlene kadar iştahımız abartılı olabilir. Para harcamaya meyilli olabiliriz. Öğle saatleri itibariyle manipülatif etkiler söz konusu, Ay Güneş karesi de içsel huzurumuzu olumsuz etkileyebilir. Ay Güneş Plüto T karesi de aktive olacağı için genel anlamda dikkatli olunması gerektiğini söylemeliyim. Toplum önünde olan kişilerle ilgili gelişmeler yaşanabilir. Mafyatik ifşalar sosyal medya üzerinden devam edebilir ama önemli bir tanesi geliyor olabilir bu sefer. Kazalar, patlama ve yangınlar adına da dikkat edilmelidir. Tabi duyduklarımızı sorgulamak anlamlı merkür hem retro hem Neptün ile yarım karede ...

Cuma günü Mars Chiron karesi netleşirken Ay da Aslan burcuna geçmiş olacak. Kazalara dikkat etmeye devam. Yaralanma özellikle baş, yüz yaralanmalarına dikkat ediyoruz. Bir yandan da Lilith ile kavuşan Ay Merkür Uranüs kavuşumunu kareliyor olacak. Kadınlardan gelecek, 3. şahıslardan gelecek ani, çarpıcı negatif gündemler verebilir. Bu hafta bu anlamda çok aktif gözüküyor.

24-30 Nisan Haftası Burç Yorumları! Burçları bu hafta neler bekliyor? - Resim : 4

Cumartesi günü öğleden sonraya kadar ikili ilişkiler ve keyif almak adına besleyici bir gün. Finansal anlamda da verimli. Özellikle Balık, Başak, Yay ve İkizler burçları için. Sadece yanılsamalara karşı dikkat diyor gökyüzü. Venüs yavaş yavaş Neptün ile kareye giderken hasta sonu itibariyle, bir sonraki hafta da dahil olmak üzere kandırılmaya açık bir enerji verecek. İkili ilişkiler, ortaklıklar ve finansal konularda dikkatli olunması gerekiyor açı diğer hafta netleşiyor olacak.

Pazar günü Mars Satürn 135 liği de etkisini hissettiriyor olacak. Bu gerilimli bir açıdır. Yapmak istediklerimizde engel kısıt getirebilir bizi başka yollara sevk edebilir.  Başak burcuna geçmiş olan Ay'dan da tetik alıyor bu gün boyunca kazalara hastalıklara dikkat etmekte fayda var. Mars Uranüs sextil açısı da netleşecek. Bu bizi bazı marjinal kararlara yönlendirebilecek bir etki. Değişim getiren bir enerji. Ani fikir değişiklikleri ve akabinde ani adımlar atmamız söz konusu olabilecek. İçinde bulunduğumuz zorlu koşullardan marjinal çözümlerle çıkabilmemize imkan verecek.  Enerji dürtüsel çalışıyor, etki diğer haftaya da Sağduyulu davranabilmemiz anlamlı olur böyle anlarda :)

 Her zamanki gibi gelen hayırla gelsin, olan hayrımıza olsun...

Sevgilerimle... 

Haftanın tek tek burçlara getireceği etkilere bakacak olursak.

Bu haftanın yorumlarını geçen haftaki tutulma yazımızdaki yorumlarla birlikte okumanız faydalı olcaktır okumadıysanız şayet :)

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR  : Sevgili Koç Burçları; uzun vadeli ve sağlam diyebileceğimiz etkilerle gelirlerinizde artış söz konusu olabilir. Otorite figürlerinden bu konuda destek görebilirsiniz bu hafta. 

Çarşamba günü yakın çevrenizle olan ilişki sorunlarınızı toparlamak için uygun bir gün. Hafta ortası itibariyle aile içi ilişkilerinize lğtfen dikkat. Gereksiz tartışmalardan uzak durun. Ev kazalarına çok dikkat edin yukarıda detaylı verdiğim günlerede ekstra dikkatli olmanızda fayda var.

Haftasonu itibariyle ev ve aile ile ilgili konularda bazı ani kararlar, hatta olağan dışı - marjinal diyebileceğimiz tarzda adımlar atmanız olası.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR : Sevgili Boğa  Burçları; bu hafta yaşamınıza dair önemli ve uzun vadeli kararlar alabilirsiniz, otorite figürlerinin de desteğini yanınızda hissedebilirsiniz. Babanızın, patronunuzun desteği gibi... 

Çarşamba günü, finansal anlamda iyileştirici etkiler söz konusu.  Haftanın ikinci yarısı cuma günü netleşmiş olan Mars Chiron karesinin etkisi altında geçecek. Bu anlamda sizlerin özellikle trafikte dikkatli olmanızı tavsiye edebiliriz. Kazalara, yaralanmalara açık bir enerjidir bu. Yine yakın çevre, kuzen, kardeş, komşu vb. ile gereksiz tartışmalara girmeyin bu süreçte, etki sert olduğu için gereğinden fazla büyüyebilir konu ve kavramlar ve ortam sertleşebilir.

Hafta sonu son anda planlarınız değişebilir ve ani bir seyahat, süpriz bir eğitim gibi gündemleriniz olabilir.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER : Sevgili İkizler  Burçları; bu hafta hayatınızda otorite figürü olarak nitelendirdiğiniz kişilerden, patronunuz, eşiniz, babanız gibi, ummadığınız destekler görebilirsiniz. Yükselen ikizler iseniz, patronunuz olma olasılığı daha yoğun. Bazı gizli kalmış konu ve kavramlarla ilgili de aydınlanma yaşayabilirsiniz.

Çarşamba günü ikili ilişkilerinizdeki sorunları şifalandırmak adına uygun bir gün. Yine bir takım estetik kaygılarınızı da giderebilirsiniz. Hafta ortası itibariyle Mars Chiron karesinin sert etkisi hakim. Yaralanmalara karşı dikkatli olun. Gelir gider dengeniz adına da olumsuz çalışabilir. Giderlerinizi arttırıcı bir etki verebilir.

Hafta sonu itibariyle gelirlerinizi arttırmak adına marjinal yeni adımlar geliştirebilirsiniz. Para akışındaki tıkanıklığı bu şekilde bypass edebilirisiniz.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇLER : Sevgili  Yengeç Burçları; geleceğe yönelik istek ve arzularınızı gerçekleştirmeniz için destekleyici etkilerle başlıyorsunuz haftaya. Soyal çevrenizin, yakın arkadaşlarınızın, belki akademik bir kişiliğin desteği söz konusu olabilir.

Çarşamba günü gizli ilişkileriniz, gözlerden uzak yaşadığınız ilişkilerde iyileştirici etkiler alıyor olacaksınız. Sorunları çözmek için güzel bir zaman dilimi. Hafta orrtası itibariyle Mars Chiron karesi etkisin birinci evinizden alacağınızı için, sağlığınıza, fiziksel yaralanmalara karşı ekstra dikkatli olmalısınız. Dürtü kontrolü yapmak, iletişimde dengeli olabilmek, sakarlıklara karşı önlem alabilmek, bu anlamda aceleci davranmamak sizler için çok önemli olacak.

Hafta sonu itibariyle yaşamınızdaki ana motivasyonlarınızla ilgili bazı marjinal değişimlere gitmeniz söz konusu olabilir. Tıkanmıs hissettiğiniz konularda değişimi deneyimleyeceksiniz.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR : Sevgili Aslan Burçları; sizler bu hafta kariyer alanında otorite figürlerinden destek görüyor olacaksınız ve kadersel bir takım yönelimler yaşayabileceksiniz. Sağlam ve uzun vadeli kazanımlar siz konusu olabilecek. Terfi alabilirsiniz. Devlet dairesinde işlerinizi halledebilirsiniz. Alacağınız ödemler, miras gibi konulara da olumlu etki verebilir bu görünüm.

Çarşamba günü yakın arkadaşlarınızla var olan sorunlarınızı çözebilmek adına olumlu bir enerjin hakim. Hafta ortası itibariyle Mars Chiron karesini 12. evinizden alırken bazı kontrolsüz süreçler, hastane, sakatlık, yaralanma vb. gündemler getirebilir bazı yükselen aslan burçlarına bu anlamda dikkatli olmakta fayda var. Gizli düşmanlarınızı da aktive edebilir bu görünüm maalesef.

Hafta sonu itibariyle yine kariyer adına bazı tetikler alabilirsiniz. Özellikle tıkanmışlık hissettiğiniz alanlarda marjinal çözümler üretebileceksiniz. Sağlığınızla ilgili de ani kararlar almanız olası. Yeni dönemde trend ola bilinçaltı çalışmaları ile mental olarak rahatlamak gibi...

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR : Sevgili  Başak Burçları; bu hafta yurtdışına dair konularda, vize başvuruları, pasaport işlemleri vb., yine akademik süreçlerde, hukuki süreçlerde otorite figürlerinin desteği ile sağlam gelişmelere tanık olabilirsiniz. Eğitim için yurtdışına yerleşme, seyahate çıkma vb. gündemleriniz olabilir.

Çarşamba günü itibariyle kariyer alanındaki, iş arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizi şifalandırma adına olumlu enerjiler hakim. Bu maaşınızda bir iyileştirme olarak da çalışabilir. Hafta ortası itibariyle Mars Chiron karesinin sert etkileri hakim. Özellikle sosyal çevrenizdeki yakın arkadaşlarınızla sorunlar getirebilir bu sizlere. Sağ duyu ile ilerlemekte, irade geliştirmekte, dürtüsellikten uzak durmakta fayda var. Tartışmalarda uzak durmaya çalışın.

Hafta sonu itibariyle geleceğe yönelik istek ve arzularınıza dair marjinal değişimler yaşamanız olası. Sosyal çevrenizdeki tıkanıklığı farklı bir dernek veya klübe dahil olarak aşmanız olası. Bir şekilde değişime yöneleceksiniz...

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER : Sevgili Terazi Burçları; Güneş 8. evinizde Satürn desteği alırken, sizler için finansal bazı süreçleri olumlu etkileyecektir. Beklediğiniz bir kredi, ödeme, miras, nafaka, prim vb. ile ilgili olumlu sonuçlar alabilirsiniz. Devlet dairelerindeki eyt vb. başvurularınız yürürlüğe girecek olabilir, maaşlarınız yatacak olabilir  :) Sağlam ve uzun vadeli adımlara vesile olacaktır bu görünüm.

Çarşamba günü itibariyle uzak akrabalarınızla olan sorunlarınızı çözümlemek adına şifalandırıcı enerjiler hakim. Hafta ortası itibariyle etkili olacak olan Mars Chiron karesi kariyer alanında dikkatli olmanızı vurguluyor. Mobinge maruz kalbilirsiniz. İş arkadaşlarınızla sert tartışmalar söz konusu olabilir.

Hafta sonu itibariyle kariyer alanında hissettiğiniz baskı ve engellemeleri aşmak için marjinal yollar bulacakınız. Değişim söz konusu bu alanda...

AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER : Sevgili Akrep  Burçları; ikili ilişkiler, ortaklıklar, danışmanlıklar  adına yeni ve sağlam adımlar atabilirsiniz bu hafta. Üstelik bunlardan hangisinden etki alırsanız bilin ki uzun vadeli bir başlangıç olacak sizler için.

Çarşamba günü finansal konularda iyileştirme etkisi mevcut. Beklediğiniz ödemeler, krediler  vb. adına olumlu bir görünüm söz konusu. Hafta ortası itibariyle aktive olan Mars Chiron karesi ise uzak akrabalarınızla aranızda sorunlara, sert tartışmalara sebep olabilir. Deniz aşırı seyahatlerede kazalara açık bir enerji yaratabilir. Yurtdışı işlemlerinizde sorunlara sebep olabilir.

Haftasonu itibariyle tıkanmışlık hissetiğiniz fikir ve kararlanırınızı daha futuristik, daha marjinal olanlarıyla değiştirmeniz olası. Bazı konularda derin farkındalıklar yaşayacaksınız. Derinler zaten sizin alanınız :)

YAY VE YÜKSELEN YAYLAR : Sevgili  Yay Burçları; iş yaşamınızda, çalışma ortamınızda, günlük rutinlerinizde sağlam ve uzun vadeli adımlar atmanız için uygun bir enerji var. Sağlığınızla ilgili bir tedavi, rutinlerinize sağlıklı katkılar eklemeniz söz konusu olabilecek.

Çarşamba günü ikili ilişkilerinizi şifalandırmak adına olumlu enerjiler alıyor olacaksınız. Sorunlarınızı çözmek adına uygun bir süreç.  Hafta ortası itibariyle aktive olan Mars Chiron karesi biraz sevimsiz bir evden etki alıyor. Derin korkularınızı hatırlatıcı olaylar yaşatabilir. Finansal bir takım kayıplara sebep olabilir. Operasyon geçirme gündeminiz olabilir. Yaralanmalara kazalara karşı dikkatli olun. Sağlığınıza özen gösterin. 

Haftasonu itibariyle derin dönüşümler yaşamanız olası. Kendinizi tıkanmış hissettiğiniz alanlarda bambaska çözümler üretebileceksiniz.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR : Sevgili  Oğlak Burçları;  bu hafta aşk hayatınız, çocuklarınız, hobilerinizle ilgili keyifli gelişmeler, uzun  vadeli adımlar sözkonusu olabilir. Yeni bir hobi ya da spora başlayabilir, var olanlarda ise kendinizi gösterme fırsatları bulabilirsiniz. Sebatla ilerlediğiniz konularda kazanımlar elde edebilirsiniz.

Çarşamba itibariyle iş arkadaşlarınız, çalışanlarınızla olan ilişkilerinizi yoluna sokmak için şifalandırıcı etkiler mevcut olacak. Hafta ortası itibariyle ikili ilişkilerinizde, ortaklılarınızda ve danısmanlık verdiğiniz kişilerle olan ilişkilerinizde gerginliklere çok açıksınız. Sert etkiler söz konusu. Gereksiz tartışmalardan kaçının ve sağduyuyu elden bırakmayın. Tam da bu alanda hafta sonu itibariyle yaşadığınız tıkanıklıkları çözümlemek adına bir takım marjinal değişiklikler yapmanız olası.

KOVA VE YÜKSELEN KOVALAR : Sevgili  Kova Burçları; bu hafta aileniz, yuvanızla ilgili bazı önemli kararlar adımlar atmanız söz konusu olabilir. Keyifli etkiler alıyor olacaksınız ve yapacağınız her ne olursa uzun vadeli faydasını göreceksiniz.

Çarşamba günü itibariyle partneriniz veya çocuklarınızla aranızdaki mevcut ilişki sorunlarınızı çözmek adına olumlu bir görünüm mevcut. Spekülatif para piyasalarından edindiğiniz kazançlar adına da iyileştirici etkiler var. Hafta ortası itibariyle, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız ile olan ilişkilerinizde gerginliğe açıksınız. Tartışmlardan kaçının bir anda yaralayıcı boyutlara ulaşabilir. Aynı zamanda sağlığınız adına da dikkatli olunması gereken bir süreç.Kazalara yaralanmalara karşı dikkatli olun. Varsa evcil hayvanınızın sağlığına da özen gösterin. Yaralanmalara onlar da açık olabilecekler.

Hafta sonu itibariyle günlük rutinlerinizde marjinal değişimler başlatmanız olası...

BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR : Sevgili  Balık Burçları; eğitim, seyahatler, ticaret hayatınız adına desteklendiğiniz bir haftadasınız. Yeni kararlar, yeni imzalar, yeni bir araba gibi gündemleriniz olabilir.

Çarşamba günü itibariyle aile bireyleri ile aranızdaki sorunları çözmek adına şifalandırıcı etkiler mevcut. Hafta ortası itibariyle etkili olan Mars Chiron karesi 5. evinizden etkiliyor olacak. Partner ve çocuklarınızla olan ilişkilerinizde dikkatli olmalısınız. Enerji biraz sert çalışıyor. Onların sağlıklarını da önemsemeniz gereken bir süreç. Spor yaparken fazla zorlamayın kendinizi bu hafta.

Hafta sonu itibariyle bu alandaki sorunları gidermek için yani ve değişik kararlar almak zorunda kalabilirsiniz.

Diğer Yazıları