21 - 27 Kasım Haftası burç yorumları... Hangi burcu neler bekliyor?

Hande Güç Onur yazdı...

Merhaba sevgili okurlar; bu hafta Güneş Yay burcuna geçiş yapacak, geçen hafta da sırasıyla Venüs ve Merkür geçmişti yani Yay stelyumlu günler başlıyor ve Akrep Burcunun karamsar, sürekli teakkuz halindeki enerjisinden biraz uzaklaşıyoruz,  biraz rahatlıyor, keyifleniyoruz, ama bakalım bizlere neler getirecek.  24 Kasım'da da  günün hatta gecenin ilk saatlerinde saat 01.57'de 1  derece Yay Burcunda bir Yeniay gerçekleşecek. Haftanın diğer gökyüzü olaylarına  detaylı bakacak olursak...

 

 Yeniaydan en olumlu etkiyi  Yay, Koç ve Aslan Burcunun kabaca ilk 10 gününde doğanlar ile, 25-30 derece Akrep, Balık, Yengeç'te ışıkları ve kisisel gezegenleri olanlar alıyor olacaklar. Terazi ve Kova Burçları da bu etkiden nasiplenecekler.

 

Pazartesi gününe Venüs Merkür net kavuşumuyla başlıyoruz.Akrepteki Güneş ile de hala kavuşum halindeler ve Plüto ile sextil, Jüpiter ile de trine açıda olacaklar. Güneş Jüpiter net trine hatta. Su gruplarının şans yüzüne gülecek diyebiliriz. Şans, bereket, daha iyimser bir bakış açısında olabileceğiz. Otorite figürleri  ile iyi ilişkiler söz konusu olabilecek. Su grubunun özellikle son günlerinde doğmuş bir Yengeç ya da Akrep iseniz bu hafta bazı konularda kendinizi desteklenmiş ve şanslı hissedeceksiniz. Fakat bu Balıklarda aşırı iyimserlik olarak çalışıp yanılgıya açık bir hal verebilir hala Neptün Mars karesi etkisindeler. O nedenle önlerine gelen her türlü yenilik ve fırsatı iyi irdelemeliler. Başak,  Yay ve İkizler de öyle.

 21 - 27 Kasım Haftası burç yorumları... Hangi burcu neler bekliyor?

Değişken burç grupları, Balık, Başak, İkizler ve Yaylar aldanma, kandırılma, zehirlenme, kazalar, sakarlık, dalgınlık gibi konulara dikkat edin. Takıntı geliştirmeden akışta kalın, yaratıcılığınıza yönelin...

Yine biraz daha içsel enerjide kalınması gereken bir hafta aslında yeni başlangıçlardan çok Plütonun kişiliğimize kattığı gücü, Jüpiterin manevi anlamda bizi geliştirici etkilerini değerlendirmeliyiz. Mars Neptün net karedeyken algımız oldukça sisli, kafamız dağınık ve enerjimiz zaten çok düşük. Haftanın ilk yarısı kendimizi biraz keyifsiz, enerjisiz, isteksiz, yönsüz hissedebiliriz. Bunların geçici etkiler olduğunu unutmayın. Uykulu hal, dağınık bilinç, içmeden sarhoş bir kafa, melankolik duygu durumu olabilir. Gaz, gıda, sıvı, alkol, ilaç vb. her türlü zehirlenmeler karşı dikkatli olun. Bilmediğiniz yerden yemeyin içmeyin, ilaç kullanımına dikkat edin. Aldatmaya kandirilmaya yalan dolana karşı uyanık olun. Bugün harika gördüğünüz fırsatlar çok da öyle olmayabilir. Hayatımın insanı dediğiniz kişi, hayatınızın içine edebilir. Tabi bu bir teşbih. Teşbihde hata olmaz ;). Görüşümüz sisli velhasıl demek istediğim bu özet olarak. Seyahatlerde de dikkatli olun dalgınlık verebileceği için kayıp hırsızlık gibi durumlara açığız. Araç kullananlar trafikte ekstra dikkat etsin. Genel olarak kazalara sakarlığa açığız çünkü kafa dağınik ;)  Ve tabiki bağışıklığınızı desteklemeyi ihmal etmeyin. Akciğerler, üst solunum yolları da dikkatle korunmaya çalışılmalı bu dönemlerde. Sinirler de gergin olabilecektir.

Herşeyi çok fazla irdelemeyin, sorunlarınızı bugünlerde çok sorgulamayın, iç hesaplaşmalar yıpratıcı olacaktır. Üstelik  sağlıklı yanıtlar alamayabilirsiniz boşuna stres de olmayin belki de yanliş anladınız... En iyisi sakin, dingin geçirmek. Film izleyin, kitap okuyun vb. bekleyin enerji akıp gitsin. Önemli ve acil olmayan işleri de öteleyin mümkünse.

Denizlere, sulara dair çeşitli haberler duyabiliriz. Deniz menşeli depremler, kazalar vb. Petrol boru hatlarına dair konular gündem oluşabilir.

Salı günü Güneş Yay Burcuna geçişiyle birlikte, biraz daha iyimser bir hava getirecek bizlere. Daha derin, felsefi konulara odaklanacağız, seyahat gündemimiz olabilecek. Eğitim, hukuk, din adamları, maabetler, yabancılar, yabancılarla yapılan ticaret gibi konu ve kavramlar dahi olabilecek yaşamlarımıza. Daha eğlenceli, daha hareketli, daha sosyal ve esnek bir enerji hakim olmaya başlayacak. Yalnız stelyum varken yayın gölge alanına kayıp fanatikleşebiliriz bazı konu ve kavramlarda, buna da dikkat etmeliyiz.

Bu hafta özellikle değişken burçlarda gezegenleri olanlar(Güneş, Ay, Venüs, Merkür, Mars gibi) yazılı anlaşmalarda dikkatli olmalılar, imza attıkları belgeleri iyi incelemeliler. Sorun yaşanabilir. Evlilik imzalarını da buna dahil edebiliriz ki zaten Mars Retrodayken pek de tavsiye etmiyoruz tabi asıl önemli olan bireysel haritalarımızdaki etkilerdir. Ve bu tür olaylar genelde kaderseldir bazen harkete geçirici de çalışabilir.

Yine bu hafta Ekim ayının ilk haftası gündeminizde olmuş olan bazı konu ve kavramlarda bu hafta itibariyle bazı çözülmeler ve bunlara dair bazı adımlar atmanız söz konusu olabilir.

21 - 27 Kasım Haftası burç yorumları... Hangi burcu neler bekliyor? - Resim : 2

Hayatımızdaki otorite figürleriyle de bu hafta tartışmalardan uzak durmalıyız bu alanda hem enerji dürtüsel var olan yapıyı büyütücü etkide hem de yaralanmaya açığız.

Perşembe günü itibariyle ikili ilişkilerimizde ve iletişimimizde takıntı geliştirmemeye dikkat etmeliyiz zorlayıcı etkiler söz konusu. Doğru alanda kalabilir, irade çalıştırabilirsek ilişkiler adına sifa bulacağımız da bir süreç. Hayat bazen bazı konularda seçimler sunar ve doğru alanda kalmanızı bekler bu da öyle bir durum işte... Benliğe düşmeden değerlendirmek nasip olsun dilerim...

Haftanın son günü ise Venüs ve Merkür kavuşumu Retro Mars'a karşıta doğru ilerliyor olacak. İlişkiler ve maddi konular adına zorlayıcı bir haftaya giriyor olacağız. Neptün ile de birleşince T kare oluşturacaklar ve bazı sevimsiz gündemler doğurabilecek bizim için.

 

Yeniayın ve haftanın tek tek burçlara olan etkisine bakacak olursak ...

 

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR  : Sevgili Koç Burçları, Güneş bu hafta 9. evinize geçiyor. Venüs ve Merkür de orada. Önümüzdeki 1 ay boyunca yüksek eğitim, uzak ülkeler, yabancılarla ilgili konu ve gündemler, hukuki süreçler, seyahatler gündeminizde olabilir. Bu konularda fırsatlar yakalamanız mümkün. Uzaktaki akrabalarınızla, beraber eğitim gördüğünüz arkadaşlarınızla iletişim trafiğiniz artabilir. Perşembe günü gerçekleşecek olan Yeniay da 9.evinizde yer alıyor olacak. Ve tüm bu konularda bazı başlangıçlar getirebilecek. Manevi anlamda derinleştiğinizi hissedeceksiniz. Koç Burcunun özellikle ilk günlerinde doğanlar bu yeniaydan olumlu etki alıyor olacaklar ve yukarıda yazdığım 9. ev konularında şanslı olacaklar. Bazı yükselen Koçlar eğitim, seyahat amaçlı yurtdışına çıkabilir yada güzel teklifler alabilir. Bir takım tamamlanmalar yaşamaları söz konusu olabilecek. Bu alanda iletişim ve ilişkilerinde  takıntı geliştirmemeye dikkat etmeliler. Ekim ayının ilk haftası gündeminizde olan yakın çevrenizle ilgili sorunlar, ticari işlemleriniz, ötelediğiniz bir seyahat ya da yarım kalmış bir eğitim yeniden gündeminize gelebilir ve çözümlenme yaşayabilirsiniz. 

 21 - 27 Kasım Haftası burç yorumları... Hangi burcu neler bekliyor? - Resim : 3

 

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR : Sevgili Boğa Burçları, Güneş salı günü 8. evinize geçecek ve yeniay da bu evinizde gerçekleşiyor olacak. Önümüzdeki süreçte eşin ortağın parası, miras, ödemeler, krediler, nafaka vb. konularda kadersel gündemleriniz olabilir. Bazı fırsatlar gelebilir olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Aynı zamanda ölüm ötesi, hastane, hastlıklar ve yine içinizdeki derin korkuları gün yüzüne çıkartıcı olaylarla da karşılaşabilirsiniz. Ruhsal anlamda derinleşirken kendinizi ifade etmekte güçlük verebilir. Biraz depresif ve melankolik hissedeceğiniz durumlar oluşabilir. Evrak işlemlerinizde ve anlaşmalarınızda dikkatli olmanız gereken bir hafta özellikle saydığım alanlarda. Bu günlerde maddi konularda aşırı hırs yapmanız kayıp getirebilir bu alandaki tutkularınızı dengeleyin. Ekim ayı başlarındaki bazı finansal problemler çözümlenebilir.

 

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER : Sevgili İkizler Burçları, Güneş salı günü 7. evinize geçerken Perşembe günü de Yeniayı bu evde karşılıyor olacaksınız. İkili ilişkiler, ortaklıklar, evliliğiniz, hukuki süreçleriniz, açık rekabet halinde olduğunuz kişilerle ilgili bir takım olaylar getirebilir sizlere. Bir kısmınız evlilik kararı alabilir ya da yeni bir ortaklık kurabilir. Harekete geçirici etkiler alıyorsunuz. Eş ile ortak ile olan ilişkilerinizi sifalandırabileceğiniz bir hafta. Bu alanda iletişiminiz de yoğunlaşacaktır. Aşırı iyimser olmaya karşı temkinli olun. Yaşamınızla ilgili, geleceğinize dair bazı adımları atmakta aceleci davranmayın. Aşırı tutku ve takıntı geliştirmeyin bu alanda kendinize vakit tanıyın. Mars Ocak ortasına kadar retro hareketinde, bitmesini beklemeniz mantıklı olacaktır. Sağlık konusunda dikkatli olmaya devam. Ekim ayı başlarındaki bazı önemli konularda çözülmeler yaşayabilirsiniz sizler de.

 

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇLER : Sevgili Yengeç Burçları, salı günü Güneş 6. evinize geçerken, yeniay da Perşembe günü burada gerçekleşiyor olacak. Günlük rutinleriniz, iş ve ev yaşam ortamınız, evcil hayvanlarınız ve en önemlisi sağlığınızla alakalı bir ev burası. Diyete başlayabilir, günlük rutinlerinize yeni düzenlemeler getirebilir, yeni bir evcil hayvan edinebilirsiniz. İş yerinde proje üretiminiz daha verimli olabilir, arkadaş ilişkileriniz daha yoğun ve daha keyifli olabilir bu süreçte. Yeni fırsatlara da açıksınız iş alanında. İş ile ilgili imza attığınız evraklara bu hafta dikkat edin.  Ama hırslarınızı dizginlemelisiniz. Aksi halde ruhen sizi yıpratabilecek bir süreç. Sizlerin de Ekim ayı başlarında kontrol edemediğiniz bazı konu ve kavramlar olmuş olabilir ve bu sınamayı hangi alanda yaşadıysanız ödül veya cezası karşınıza gelebilir önümüzdeki günlerde. Şanslı günlerdesiniz...

 

ASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR : Sevgili Aslan Burçları, Günes salı günü 5. evinize geçerken Perşembe günkü Yeniay da burada gerçekleşiyor olacak. Aşk hayatınız, çocuklarınız, borsa oyunları, hobileriniz eğlence hayatınız gibi konu ve kavramlar üzerinden etki alacaksınız. Jüpiterin de olumlu açısı devrede olduğu için yeni bir aşk, yeni bir bebek gibi müjdeli olaylarlar yaşayabilirsiniz. Borsa vb. şans oyunlarından maddi kazanımlar söz konusu olabilir. Hobilerinizi mesleğe çevirebilirsiniz. Hayattan daha fazla keyif alabilirsiniz bu dönem. Ama fanatik tavırlara karşı dikkatli olun. Dengede kalmaya çaba sarfedin. Bu hafta bazı istek ve arzularınızı gerçekleştirmek adına aşırı hırs, takıntı geliştirmeyin. Ekim ayı basında yakın arkadaşlarınızla yaşadığınız sorunlar çözümlenebilir. Ya da çok isteyip gerçekleştiremediğiniz kavramlar hakedişiniz doğrultusunda önünüze gelebilir.

 

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR : Sevgili Başak Burçları, Güneş salı günü 4. evinize geçerken Perşembe günü yeniayı da bu evinizde ağırlıyor olacaksınız. Aileniz, yuvanızi eviniz, kökleriniz, atalarınız,yaşadığınız yer gibi konu ve kavramlardan etki alacaksınız. Bir kısmınız yeni bir ev alacak bir kısmınız taşınacak bir kısmınız belki yurtdışına gideceksiniz. Ama aile içinde daha keyifli bir hava olacak Akrep dönemine kıyasla. Yalnız ilişkilerinizde takıntı, baskı, iletişimde ise despot tavırlara karşı dikkatli olun. Bunu sağlarsanız yaralarınızı sarabileceğiniz bir dönem olacak. Kariyer alanında aşırı hırs ve takıntı geliştirmemeye güç zehirlenmesi yaşamamaya karşı iradenizi çalıştırmanız gereken bir hafta. Ekim başlarında kaçan bazı iş fırsatları hakedişiniz doğrultusunda yeniden gündeme gelebilir.

 

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER : Sevgili Terazi burçları, Güneş salı günü itibariyle 3. evinize geçerken, yeniayı da bu evden karşılıyor olacaksınız. Yakın çevreniz, kardeşleriniz, iletişim halinde olduklarınız, düşünme şekliniz, ticari hayatınız, eğitimleriniz vb. konu ve kavramlar üzerinden etki alacaksınız. Mini bir seyahate çıkabilirsiniz, yeni bir eğitime başlayabilirsiniz, kardeşlerinizle ilişkilerinizi derinleştirebilir sifalandırabilirsiniz. Ama takıntı ve despot enerjiye düşmez iseniz. Bazı konularda hayat seçimleri sunar ve doğru alanda kalmanızı bekler. Yurt dışı bağlantılı yeni işleriniz varsa bu  hafta akışına bırakın olmuyorsa cok da zorlamayın. Bu alanda Ekim ayı başlarındaki bazı gündemler, sonuçsuz kalmış girişimler yeniden önünüze gelebilir ve çözümlenmeler yaşayabilirsiniz.

 

AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER : Sevgili Akrep Burçları, Güneş salı günü itibariyle 2. evinizi aydınlatıyor olacak ve yeniay da burada gerçekleşecek. Maddi anlamda fırsatlar yakalayabileceğiniz bir süreçten bahsediyor bizlere bu. Bu konuda takıntı geliştirmezseniz şifalanacağınız bir süreci müjdeliyor. Zihniniz bu alanda projler, yeni  kaynaklar üretmek için yaratıcı yönde çalışıyor olacak, değerlendirin. Eş veya ortağın parası, ödemeler, krediler gibi konularda ise aşırı hırslı davranmayın, diğerkamlığı elden bırakmayın. Bu alanda böyle bir etkiye maruz kalacaksınız. Ekim ayında bu konularda kaçan fırsatlar, yarım kalan süreçler hakedişiniz doğrultusunda karşınıza çıkabilir. İmzaladığınız evraklara dikkat edin bu hafta finansal konularda.

 

YAY VE YÜKSELEN YAYLAR : Sevgili Yay Burçları, Güneş bu hafta sizlerin 1. evine geçiyor ve sizleri için önemli günleri vaad ediyor. Venüs ve Merkür de orada. Bu ay sevgili yukselen Yay burçları için özellikle daha öne planda olacakları, geleceklerine dair daha yaratıcı fikirler üretebilecekleri, dış görünümlerini daha önemseyecek ve sifalandırabilecekleri gündemler geitiriyor olacak. Şanslı bir döneme giriyorlar, manevi yönden derinleşecekleri destek görecekleri, bazı fırsatlarla karşılaşabilecekleri bir süreç. Ama fanatik yönlerini dengede tutmayı becermeliler. Aşırıya kaçmamalılar hal ve tavırlarında. İlişkilerinde despot tavırlar sergilememeliler. Bunu becerebildikleri takdirde şifalanacak ve huzur bulacaklar.  Özellikle eş, partner, ortakları ile ilgili konularda aşırı takıntı geliştirme, güç zehirlenmesine kapılıp baskıcı tavırlar sergileme gibi bir handikap var önlerinde dikkatli olmalılar. Bu konularda Ekim ayı başlarında yaşadıkları bazı problemler, hakedişleri doğrultusunda çözümlenebilecek.

 

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR : Sevgili Oğlak Burçları,  Güneş bu hafta sizlerin 12. evini aydınlatırken Yeniay da burada gerçekleşiyor olacak. Bu sizin bu ay ilişkilerinizi daha gözlerden uzak yaşayacağınız, sözlerinizi daha içinize akıtacağınız, iletişimde daha kapalı olduğunuz ama kendinizi daha fazla sorguladığınız bir süreci gösterirken aslında bu alanlarda takıntıdan uzak kalırsanız sifalanabileceğiniz bir süreci de müjdeliyor olacak. Tabi 12. ev kontrolsüz bir alandır gelen konu ve kavramlar kontrolünüz dışı olusacaktır. Yine gizli ve kapalı bir alandır, Güneşin burayı aydınlatması arkanızdan dönen bazı işleri de önünüze serebilecektir. Gizli düşmanlarınız ayan olabilir bazı olaylar sonucunda. Hastane gündemi de yaratabilir bu süreç dikkatli olmalısınız. Rüyalar çok aktif ve haberci olabilir. Manevi olarak derinleşip gelişmenize olanak sağlaaybilir bu dönem ve hisleriniz de çok yoğun olabilir. İş hayatınızla ilgili aşırı hırslı davranmanız bu dönem size zarar getirir. Bu alanda Ekim başında kaçan fırsatlar, yarım kalan konular yeniden gündeminize gelebilir.

 

KOVA VE YÜKSELEN KOVALAR : Sevgili Kova Burçları,  Güneş salı günü 11. evinize geçerken yeniay da burada gerçekleşiyor olacak. Özellikle sevgili yükselen Kovalar için daha fazla sosyalleştikleri, yakın arkadaşları ile ilişkilerinin şifalandığı, iletişimlerinin yoğunlaştığı bir dönem olacak. Derneklerde aktif rol alabilirler. Bazı istek ve arzularına dair önemli şans ve fırsatlar kapılarını çalabilecek. Arkadaşlarınızla ilişkilerinizde güç savaşına girmeyin akışa bırakın ki şifa gerçekleşsin. Aşk hayatınız ya da çocuklarınızla ilgili baskıcı tavırlar içinde olmamaya özen gösterin. Borsa oynuyorsanız aşırı hırslı hamlelerden bu hafta kacının. Ekim ayının ilk haftası partnerle yaşadığınız problemler çözümlenebilir. Şans oyunlarındaki kayıplar telafi edilebilir şayet hırs yapmazsanız...

 

BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR : Sevgili Balık Burçları, Güneş salı günü itibariyle 10. evinizi aydınlatmaya başlayacak ve yeniayı da bu evden karşılıyor olacaksınız. Kariyerinizle ilgili önemli ve şanslı bir döneme giriyorsunuz. Yeni iş fırsatları gündeminize gelebilir. 10. evdeki bir yeniay, tabiki kişisel haritanızda aldığınız etkilere göre bir evlilik de müjdeliyor olabilir. Toplum önündeki statünüzü değiştiren bir olayı yani... Kariyerde terfi getirebilir. İş arkadaşlarınızla ilişkilierinizin şifalandığı bir süreç diyebiliriz. Para akışının da şifalanmasını, iyileşmesini bekleyebiliriz. Yaratıcı projeler üretmek için zihniniz verimli bir dönemde olacak. Kariyer alanında parladığınız bir ay olacak. Aileniz, evinizle ilgili konularda aşırı takıntı geliştirmeyin. Ev ve iş arasındaki dengeyi doğru oluşturmaya çalışın, aksi halde ay sonunda zorlanabilirsiniz. Ekim ayı başında aile bireylerinizle yaşadığınız problemler çözüme kavuşabilir. Ev ile ilgili elinizden kaçan fırsatlar yeniden gündeminize gelebilir.

 

Güzel bir hafta geçirmeniz dileğiyle, şans ve mutluluk sizden yana olsun. Sevgilerimle...

 

Diğer Yazıları