2023 yetenek sınav sonuçları açıklandı mı?

2023 yetenek sınavı başvuruları e-Okul Sistemi üzerinden gerçekleştirilmesi ardından sınav sonuçları hakkında detaylar araştırılmaya başlandı. Yetenek sınavında istediği okulu kazanamayan genç adaylar boş kontenjanı bulunan diğer okullar için ek yerleştirme başvurusu yapmak zorunda kalacak. Peki, 2023 yetenek sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? Yetenek sınavı sonuçları sorgulama nasıl yapılır? İşte ayrıntılar...

2023 yılında yapılan yetenek sınavı sonuçları adaylar tarafından merakla bekleniyor. Güzel sanatlar liseleri ve spor liseleri ile mûsikî, geleneksel ve çağdaş görsel sanatlar ve spor projesi/programı başta olmak üzere Anadolu imam hatip liselerinin 9'uncu sınıflarına öğrenci almak için yetenek sınavı başvuruları geçtiğimiz haftalarda gerçekleştirildi. Liseye geçiş sağlayacak adaylar e-Okul Sistemi üzerinden sonuçları öğrenebilecek. Peki, 2023 yetenek sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? Yetenek sınavı sonuçları sorgulama nasıl yapılır? 

2023 yetenek sınav sonuçları açıklandı mı?

2023 YETENEK SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

Merkezi yerleştirme yetenek sınav sonuçları henüz açıklanmadı.

2023 YETENEK SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Yetenek sınavı sonuçları 17 Temmuz 2023 Pazartesi günü e-Okul sistemi üzerinden açıklanması bekleniyor. Kesin kayıtlar ise 17-19 Temmuz 2023 tarihleri arasında okullarda yapılacak.

YETENEK SINAVI KAYIT EVRAKLARI

1- T.C. Kimlik Kartı

2- Kesin Kayıt Dilekçesi (Okuldan alınacaktır)

3- Okul-Veli-Öğrenci Sözleşmesi (Okuldan alınacaktır)

4- 2 Top Fotokopi Kağıdı

5- 1 Adet Büyük Boy Dosya Klasörü

6- 1 Paket Telli Dosya

7- 1 Paket Şeffaf Dosya

2023 yetenek sınav sonuçları açıklandı mı? ile ilgili etiketler MEB e-Okul Sınav
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.