Öğretmen ataması takvimi ve sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin'den öğretmen ataması açıklaması!

Dün Cumhurbaşkanı Erdoğan öğretmen atama müjdesi vermişti. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğretmen atamasına ilişkin, "Öğretmen atamasında takvim ve sayı belli değil. Hazine ve Maliye bakanımızla da değerlendireceğiz" dedi.

Son dakika haberi: Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'den öğretmen ataması ile ilgili açıklama geldi.

Bakan Tekin, "Öğretmen atamasında takvim ve sayı belli değil. Hazine ve Maliye bakanımızla da değerlendireceğiz. Öğretmen atamasını Cumhurbaşkanı Erdoğan yapacak, takvim ve sayı Hazine ve Maliye Bakanı dönünce kesinleşecek" ifadelerini kullandı.

ERDOĞAN MÜJDEYİ VERMİŞTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün gerçekleştirilen Kabine Toplantısı sonrası öğretmen atamalarına ilişkin açıklama yaparak müjdeli haberi duyurdu.

"YAKINDA BİR MİKTAR ATAMA YAPACAĞIZ"

Erdoğan, öğretmen atamalarına ilişkin "Öğretmen atamaları fazla uzamayacak, yakında bir miktar atama yapacağız. Ancak şimdi rakam vermek doğru olmaz Milli Eğitim Bakanımız konuyu çalışıyor." dedi.

Öğretmen ataması takvimi ve sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin'den öğretmen ataması açıklaması! ile ilgili etiketler Yusuf Tekin öğretmen
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.