ÖSYM 2024 YDUS başvurusu nasıl ve nereden yapılır? YDUS son başvuru tarihi nedir?

ÖSYM tarafından hazırlanan Tıpta Yan Dal Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (YDUS) başvuruları bugün başladı. 17 Nisan itibariyle YDUS başvuruları ekranı açıldı ve 25 Nisan 2024 tarihine kadar da devam edecek. İşte YDUS başvuru işlemleri ve detaylar...

2024 Tıpta Yan Dal Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (2024-YDUS) başvuru ekranı açıldı. ÖSYM tarafından açıklanan duyuruya göre, adaylar, 2 Haziran'da yapılacak 2024-YDUS için başvurularını 25 Nisan'a kadar yapabilecek.

2024 Tıpta Yan Dal Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (YDUS) 1. Dönem başvuruları 17 Nisan 2024 tarihinde başladı ve 25 Nisan 2024 tarihinde sona erecek.

Sınava başvurmak isteyen adaylar, ÖSYM'nin internet sitesi (https://www.osym.gov.tr/TR,8865/hakkinda.html), ÖSYM Aday İşlemleri Mobil Uygulaması veya ÖSYM Başvuru Merkezleri aracılığıyla başvurularını tamamlayabilirler.

ÖSYM 2024 YDUS başvurusu nasıl ve nereden yapılır? YDUS son başvuru tarihi nedir? ile ilgili etiketler TUS
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.