Arka Sokaklar dizisi 18. sezon ne zaman başlayacak? Kadroya usta oyuncu dahil oldu

17 sezon boyunca izleyicilerle buluşan polisiye dizisi Arka Sokaklar, 638. bölümde yayınına ara vermişti. Dizinin yeni sezon için sete çıkış tarihi geçtiğimiz günlerde belli oldu. Efsane dizinin kadrosuna Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisindeki usta oyuncu kötü adam rolü ile dahil oldu. Peki, Arka Sokaklar dizisi 18. sezon ne zaman başlayacak? Arka Sokaklar dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? Arka Sokaklar 18. sezonunda eski oyuncular yer alacak mı? İşte diziyle ilgili tüm detaylar...

17 sezon boyunca izleyicileri nefes kesen bölümleri ile buluşturan Arka Sokaklar dizisi verilen aranın ardından yeniden ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Peki, 2023 Arka Sokaklar dizisi ne zaman başlayacak? Arka Sokaklar 18. sezon ne zaman başlayacak? İşte Arka Sokaklar dizisi ile ilgili tüm gelişmeler...

Arka Sokaklar, Türker İnanoğlu'nun rahatsızlığı nedeniyle Kasım ayında yayın hayatına 45 gün ara vermişti. Türker İnanoğlu sağlık sorunları nedeniyle diziye devam edemeyince projenin haklarını bir yıllığına Kanal D iç yapımları çatısında toplayan D Media şirketine devretmişti.

ARKA SOKAKLAR'IN SETE ÇIKIŞ TARİHİ BELLİ OLDU!

Efsane diziyle ilgili geçtiğimiz günlerde sevindiren bir gelişme yaşandı. Arka Sokaklar dizisinin yeni sezon için sete çıkış tarihi belli oldu. Birsen Altuntaş’ın haberine göre; Arka Sokaklar, dizisinin 639. bölümünün çekimi ağustos ayında başlayacak. 

USTA OYUNCU YENİ SEZONDA KADRODA YER ALACAK!

Arka Sokaklar dizisine yeni bir oyuncu dahil oldu. Bir süredir ekranlardan uzak olan Mustafa Üstündağ, Arka Sokaklar’ın yeni bölümlerinde rol alacak. Ünlü oyuncunun polisiye dizinin yeni kötü adamı olacağı öğrenildi. Mustafa Üstündağ, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisindeki 'Boran' rolü ile izleyicilerin gönlünde taht kurmuştu.

Arka Sokaklar dizisi 18. sezon ne zaman başlayacak? Kadroya usta oyuncu dahil oldu

SELİN KOMİSER VEDA ETTİ

Öte yandan dizinin eski kadrosundan Zafer Ergin, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu ve Ozan Çobanoğlu‘nun devam edeceği dizide bir ayrılık yaşandı. Selin komisere hayat veren Oya Okar ana kadrosunda yer aldığı diziye veda etti.

 

Arka Sokaklar dizisi 18. sezon ne zaman başlayacak? Kadroya usta oyuncu dahil oldu ile ilgili etiketler Arka Sokaklar
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.