2 yıl önce boşanmıştı! Ünlü sunucu Buket Aydın'dan evliliğe yeşil ışık!

Yaklaşık 2 yıl önce Erce Baykal ile yollarını ayıran ünlü sunucu Buket Aydın, sosyal medya hesabı üzerinden gelen soruları yanıtladı. Aydın, "Yeniden evlilik düşünür müsünüz?" sorusuna, "Doğru kişiyle olunca evlilik güzel bir şey" yanıtını verdi.

Kanal D ekranlarında uzun bir süre haber sunuculuğu yapan Buket Aydın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Paylaştığı pozlarla tüm dikkatleri üzerine çeken sunucu, bu sefer de takipçilerinden gelen soruları yanıtladı.

"NİYE DÜŞÜNMEYEYİM? EVLİLİK DOĞRU KİŞİ OLUNCA GÜZEL BİR ŞEY"

2020 yılında Erce Baykal ile 7 yıllık evliliğini bitiren Aydın, bir takipçisinin "Evlilik düşünüyor musunuz yine?" sorusuna "Niye düşünmeyeyim. Doğru kişi ile olursa evlilik güzel bir şey" yanıtını verdi. Son olarak Mustafa Sarıgül'ün oğlu Emir Sarıgül ile aşk yaşayan Buket Aydın'ın şimdilerde hayatında kimse yok.

2 yıl önce boşanmıştı! Ünlü sunucu Buket Aydın'dan evliliğe yeşil ışık!

2 yıl önce boşanmıştı! Ünlü sunucu Buket Aydın'dan evliliğe yeşil ışık! ile ilgili etiketler Buket Aydın evlilik
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.