16 Ocak -22 Ocak Haftalık burç yorumları. Hangi burcu neler bekliyor?

Haftaya Ay'ın Gad Kavuşumlu Akrep seyriyle başlıyoruz ve pek çok gezegenle de kontak kurmuş bir konumda. Güneş ve ASC Peacoock sabit yıldızında.  Ay; Uranüs'e karşıt, Venüs'e kare, Mars ve Chiron'a 150,  Neptün'e 135 ve tek olumlu açısını ise Merkür ile 60 lık yaparak oluşturmuş durumda. Demek ki bu hafta doğru iletişim bize  ilaç olabilir tabi o alanda kalabilirsek çünkü baya bir sıkıntılı gözüküyor Merkür' ün diğer gezegenlerle yapacağı açılar.

16 Ocak -22 Ocak Haftalık burç yorumları

İyi haftalar sevgili okurlar;

Geçtiğimiz  haftanın en önemli olayı şüphesiz Mars Retrosunu geride bırakmamız oldu. Her ne kadar öncelikli olarak değişken gruptaki , İkizler, Yay, Balık ve Başak burçları etki almış olsa da hepimizi sarstı ve bir kenara attı adeta :) Koç ve Akrep burçları da az nasibini almadı. Eski enerjimize kavuşacağız ama bu hafta defalarca üzerinden geçtğimiz konularda dikkat ve temkine devam edelim lütfen; etkisinden henüz çıkmış değiliz. Bu minik hatırlatmayı yaptıktan sonra gelelim yeni haftanın getirdiklerine...

Haftaya Ay'ın Gad Kavuşumlu Akrep seyriyle başlıyoruz ve pekçok gezegenle de kontak kurmuş bir konumda. Güneş ve ASC Peacoock sabit yıldızında.Ay; Uranüs'e karşıt, Venüs'e kare, Mars ve Chiron'a 150,  Neptün'e 135 ve tek olumlu açısını ise Merkür ile 60 lık yaparak oluşturmuş durumda. Demek ki bu hafta doğru iletişim bize  ilaç olabilir tabi o alanda kalabilirsek çünkü baya bir sıkıntılı gözüküyor Merkür' ün diğer gezegenlerle yapacağı açılar.

16 Ocak -22 Ocak Haftalık burç yorumları. Hangi burcu neler bekliyor?Ay son dördün fazında, geçmişe yönelik bir takım hesaplaşmalar yavaş yavaş tamamlanıyor zihnimizde.

Haftanın başladığı bu ilk anın, adeta bir bebeğin ilk nefesini aldığı an gibi tam da o anın, tüm haftaya yansımasına bakacak olursak zorlayıcı etkiler barındırdığını söylemeliyim. Apekste Venüs'ün olduğu bir T kare ilk göze çarpan sert etkilerden. İlişkilerde ve finansal koşullarda zeminin satabil kalamadığı bu  değişken yapı ani gündemler ve dalgalanmalar getirecek gibi gözüküyor. Spekülatif para piyaslarında manipülasyonlara açık bir hafta. Ani bir takım finansal kısıtlamalar, engeller oluşabilir.  Finansal adımlar temkinle atılmalı. Para piyasaları krizli olacak gibi gözüküyor. Sağlam olmayan ilişkilerde ani bitiş, kişiler arasında ani ayrılıklar söz konusu olabilir. İlişkiler adına da riskli ve dikkat edilmesi gereken bir hafta.

Liderlerde gelişebilecek ani rahatsızlıklar, çocuklarla, sanatçılarla ilgili ani gündemler bu haftanın konuları içinde yer alabilecek.

Geçmişten gelen bir takım mafyatik iç hesaplaşmalar, çatısmalar tutulmadan da tetik alarak gündem yaratabilecek. Devleti içi mafyatik yapılar, derin devlet vb. Kaotik, krizli gündemler duyabileceğiz, yine orta şiddetli depremler getirebilecek bu etki. Uranüs devredeyken sağ kanat, faşizm öne çıkacaktır ve gündem yaratacaktır. Yine uçaklara dair bir takım konu ve kavramlar, kazalar, aksayan uçuşlar duyabiliriz geçen hafta da olduğu gibi.

Estetik algılar, süslenmek şık olmak, bakımlı olmak ön plana çıkabilir. Kendimizi güzel ve değerli hissetmek isteyebilir bunun için mesai harcayabiliriz.

Mars düz hareketiyle 4 Eylül, 11 Ocak civarına zamanda köprü kurarken benzer gündemleri hatta çözümsüz kalmış konuları tekrar getirebilir. Dürüst ve doğru ol diyen Aldebaran Kraliyet Yıldızı hattında  Apekste kalırken bazı olayların gerçek yüzünü önümüze dökebilir. Haftasonu itibariyle konu ve kavramlarda dürüstlük, açıklık arayışımız da artmış olabilir.

16 Ocak -22 Ocak Haftalık burç yorumları. Hangi burcu neler bekliyor? - Resim : 2Hafta boyunca gökyüzünde oluşan diğer kombinasyonlar da zaten  önemli bir haftaya giriş yaptığımızı vurguluyor. Retroların bittiği, önamli bir Yeniayı kucaklayan bir hafta. Hafta başında Merkür hali hazırda retro hareketinde, arından durağan pozisyona geçecek ve 19 Ocak itibariyle de düz harekete geçecek ve Uranüs ile trine atacak. Bakış açımızda, fikirlerimizde değişimi vurgulayacak. Bu esnada bir yandan da Mars ile de 150 lik açı kalıbında olacak, o nedenle bu hafta önemli kararlar, adımlar için uygun değil. Sabit bir bakış açısında kalmak da. Düşündüğümüzle, eylemlerimizin birbiriyle örtüşmeyeceği, odağımızın sağlıklı olmayacağı bir hafta diyebiliriz. Ayrıca Jüpiter ile de kare yaparken  bize iletişmde uslupta abartılı, kibirli, egolu haller katabilecek. Duygusal anlamda anlaşılmaya ihtiyaç duyduğumuz bir haftada iletişim kazaları daha da yaralayıcı olabilecek. Söz gümüşse sukut altındır diyebileceğimiz bir dönem. İçe dönüp bir takım planlar, sorgulamalar yapabiliriz ama  eyleme geçmeyelim.  Mars da henüz retrodan çıktığı agresif bir konumda ayrıca Güneş de Plütonla kavuşurken, bir nevi ortama patlamaya hazır bomba bırakılmış gibi, o nedenle sağduyuyu imkan dahilinde elden bırakmamamız, üç düşünüp bir konuşmamız gerektiğini yineliyorum. Cuma günü de Merkür Venüs yarım karesi ilişkilerde iletişimi zorlayacak diğer bir açı.

Güneş Plüton kavuşumu ise; yılın en önemli günlerinden biridir.  Net kavuşum 18 Ocak  Çarşamba günü gerçekleşiyor.  Bir  kısmımıza özgüven, kararlılık, odaklanma, farkındalık getirirken; hatta Neptünle olan sekstil ile de yaratıcılık anlamında bizi güçlendirirken, diğer yandan da takıntı, manipülasyon ve baskı göreceğimiz, benliğimizin zorlanacağı bir enerjiyi getiriyor olacak. Haftaya giriş anında ASC ile kavuşum halinde olduğu için hafta boyunca etrafımızda şekillenen koşullarda da varlığını hissettirecek. Yangınlara, patlamalara karşı da tedbirli olunması gereken bir hafta. Otorite figüleri eş, baba, patron, oğlak etması varken devlet adamları bunlarla ilgili dönüşüm getirecek gündemler oluşabilir. Bir takım baskıcı güç gösterilerine de şahit olabiliriz.

Tabi tüm bu etkiler, tesirler boşuna olmuyor gökyüzünde. Sistem bir şeyleri bu tesirler ile oldurmaya çalışıyor eş zamanlı gökyüzü konumlarına baktığımızda durum da netleşiyor. Hiçbir şey birbirinden bağımsız değil evrende.

İlişkiler bazında da, biraz sıkıntılı bir hafta demiştik; biraz daha açalım bu konuyu. Hafta Venüs Uranüs kareli başlıyor, ikili ilişkiler adına dürtüsel ani bitişler getirebilecek bir görünüm var. Haftasonu da Satürn kavuşumu netleşiyor ama tüm hafta kavuşum sayılabilecek bir derece aralığında. Pazar günü netleşen kavuşum 24 derece Kova Burcunda ve Sadalsuud isimli özel bir sabit yıldızda. Büyük şans, talih getiren, kaderin en üst noktası dediğimiz yapıda bir yıldız. Venüs burada cok olumlu çalışırken, Satürn ise yapıya sağlamlık katmaya yarayacak. Cumartesi günü gerçekleşecek olan Kova Yeniayında da 1 orbla kavuşum halindeler ve Yeniay Juno Jupiter partil kavuşumuna da sekstil -olumlu- açıda. Retrolardan çıkmış, geçmişle hesaplaştırmış -  yüzleştirmiş, bir takım tamamlanmalar yaşatmış bir gökyüzü; kadersel, ciddiyetle ilerleyebilecek, evlilikle sonuçlanabilecek ilişkilere dair yeni bir dönemin başladığını müjdeliyor. Bu konum bazı evliliklerde çocuk da müjdeleyebilir. Kadersel bir dönüm noktası diyebiliriz. Ve bunun hemen öncesinde ise;  sistem sağlam olmayan ilişkileri de eliyor olacak. Diyoruz ya hersey birbiriyle bağlantılı. Peşi sıra gelen bu kombinasyonlar ne kadar anlamlı aslında görebilene... Sistemde iyi ya da kötü yok ve olması gereken oluyor...

Değinmeden geçmeyelim, cumartesi günü  saat 23.53'te Kova Burcunun 1 derecesinde gerçekleşecek olan  Yeniay da önemli bir sabit yıldızda gerçekleşiyor. Altair sabiti teknoloji, mühendislik, uçak yolculukları, ucak mühendisliği ile ilişkilendirilen, cesaret, güç, kuvvet, uzun ömür göstergesi kabul edilen, ABD  ile ilgili konu ve kavramları da gösteren, uzun ömürlü talih getiren bir yıldızdır. Kısacası bu alanlarda bir takım yeni haberler, teknolojik gelişmeler duymamız olası. ABD yine Uranüsü üzerinden Mars Merkü 150 liliği yiyecek; bu sefer Mars düz harekette ama hala etkili bakalım yeni haftada uçuşlarla ilgili bir sıkıntı yaşanacak mı. Her durumda ABD adına büyük dönüşümlerin başlangıcı gibi gözüküyor. İlişkiler adına da uzun ömürlü, sağlam ilişkiler vurgusu yinelenmiş oluyor Altair etkisiyle.

Yeni Ayın hemen öncesinde de Güneş de burç değiştirmiş ve Kova burcuna henüz geçmiş olacak. Haritalarımızda Kovanın yer aldığı evleri aydınlatıyor olacak, 1 ay boyunca bu gündemler yoğunlaşabilecek.

Gelen hayırla gelsin; olan hayrımıza olsun, sevgilerimle ...

16 Ocak -22 Ocak Haftalık burç yorumları. Hangi burcu neler bekliyor? - Resim : 3Haftanın tek tek burçlara getireceği etkilere bakacak olursak.

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR  :

Sevgili Koç Burçları; bu hafta gelir gider dengenize dikkat etmeniz gerekiyor. Finansal krizlere çıksınız. Sağlığınıza da dikkat edin lütfen.  Yakın arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde de ani gündemler söz konusu olabilir. Hafrta ortası itibariyle bir takım finansal sorunları, yaratıcı fikirler, farklı projeler üreterek çözümleyebilir ve kariyer alnınızda güç elde edebilirsiniz. İletişim dilinizde iş arkadaşlarınızla özellikle kibir ve egodan uzak durmaya çalışın. Yakın çevre ve kardeşlerle olan iletişiminize de bu hafta dikkat edin tartışmalardan kaçının.

Güneş 21 Ocak ityitbariyle 11. evinizi aydınlatırken Yeniayı da burada karşılıyor olacaksınız.  Yeni bir sosyal çevre, yeni bir sosyal grup, topluluk, vakfa dahiliyet, hayata dair yeni istekler tercihler söz konusu olabilir önümüzdeki günlerde. Şanslı bir dönemdesiniz sevgili Koçlar.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR :

Sevgili Boğa  Burçları; bu hafta ikili ilişkiler ve ortaklıklar alanında yaşayacağınız bir takım olaylar ani duygusal dalgalanmalar yaşatabilir. Kariyer alanında da ani gündemler, mali krizler söz konus olabilirken ilişki bazında da bir takım problemler yaratabilir bu görünüm. Uzak mesafe seyahatlerinizde dikkatli olun. Yurtdışı bağlantılarınız güçlenebilir. Hafta ortası itibariyle artan farkındalığınız rahatlatıcı olacak.

Güneş 21 Ocak ityitbariyle kariyer evinizi aydınlatırken Yeniayı da burada karşılıyor olacaksınız. Yeni bir kariyer-iş-terfi, toplum önünde statü değişikliği, evlilik gibi gündemler getirebilecek sizlere.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER :

Sevgili İkizler  Burçları; bu haffta kontrol edemediğiniz alandan gelecek bir takım etkiler sağlığınızı olumsuz etkileyebilir ve rutinlerinizi değiştirmek durumunda kalabilirsiniz. Seyahat planlarınızda değişiklik yaşanabilir. Uzak akrabalarla ilişkilerde,  yurtdışı bağlantılı işlerinizde beklenmedik sorunlar oluşabilir. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz bu hafta. Öfke patlamalarından da kacının. Kredi, miras vb. ödemelerle ilgili gelişmeler olabilir.

Güneş 21 Ocak ityitbariyle 9. evinizi aydınlatırken Yeniayı da burada karşılıyor olacaksınız. Uzaklar, yabancılar, yurtdışı, seyahat, yuksek eğitim, hukuki süreçler vb. konularda yeni başlangıçlara açıksınız. Bazı yükselen İkizler burçlarının,yakın arkadaş, sosyal çevreniz vasıtasıyla yurtdışında bir eğitim, yerleşim durumunuz ya da ilişki durumunuz oluşabilir.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇLER :

Sevgili  Yengeç Burçları; bu hafta partnerinizle ilgili ani gündemler canınızı sıkabilir. Spekülatif para piyasaları sizler için riskli görünüyor. Beklediğini ödemeler ya da  eş veya ortagınızın gelir hanesinde beklenmedik koşullar yaşanabilir. Eş ve ortakla fikir birliği içinde olacaksınız bu sizi biraz rahatlatabilecek  ve güçlü hissettirecek, destek bulacaksınız.

Güneş 21 Ocak ityitbariyle 8. evinizi aydınlatırken Yeniayı da burada karşılıyor olacaksınız.  Sağlığınızla ilgili bir iyileşme süreci, okult bir eğitim başlangıcı, bir miras, prim, nafaka ödemesi almanız gibi konularda olumlu gelişmeler getirecektir.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR :

Sevgili Aslan Burçları; bu hafta ailenizle kariyeriniz arasında kalıp ani duygusal dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. Anne sağlığı önem kazanıyor temkinli olmakta fayda var özellikle yükselen derecesi 9 ve üzeri olna ASC Aslanlar. İkili ilişkiler, eş, ortakla ilgili bir takım ani krizli gündemler yaşanabilir. İş ortamınızda arkadaşlarınızla uyumlu kalmaya çalışmak sizi rahatlatabilir bu hafta. Aksi halde gerginliklere açıksınız buna lütfen dikkat. İş yerinde  yine bir otorite figürün desteği ile güç toplamanız olası. Ani hastane gündemi de oluşturabilecek de bir konum var. Sakarlıklara dikkat edin bu hafta.

Güneş 21 Ocak ityitbariyle 7. evinizi aydınlatırken Yeniayı da burada karşılıyor olacaksınız. Bazı yükselen Aslanlar için yeni bir ilişkiyi müjdeleyebilir bu Yeniay ya da yeni bir ortaklığı... Yurtdışı bağlantısı da olabilir, sosyal medya üzerinden de. Her durumda ciddiyet içerecek ve uzun ömürlü olacaktır. 

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR :

Sevgili  Başak Burçları; bu hafta kardeşleriniz, yakın cevrenizdeki kişiler, kuzenleriniz ile ilgili ani bir takım gelişmeler sizi biraz sıkabilir. Dürtüsel davranmamaya dengede kalmaya çalışın. Yine iş arkadaşlarınızla olan ilişkileriniz de çok stabil olamayabilir.  Partnerinizin, çocuklarınızın duygusal desteğini görmeniz sizi rahatlatacak. Ama bu alandan aldığınız sert etkiler var. Partner ve çocuklarla tartışmaları uzatmayın, sağduyuyu elden bırakmayın. Abartı, kibir ve egolu usluptan uzak durun.

Güneş 21 Ocak ityitbariyle 6. evinizi aydınlatırken Yeniayı da burada karşılıyor olacaksınız. Yeni  günlük rutinler, sağlık sorunlarınızda çözümlenmeler, yeni bir iş ortamı, yeni bir evcil hayvan, yeni çalışanlar getirebilir hayatlarınıza. Yeni anlaşmalar, iş hayatında şanslı bir dönem olabilir önünüzdeki süreç...

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER :

Sevgili Terazi Burçları; bu hafta finansal işlemlerinizde son derece dikkat etmeniz gereken bir hafta. Gerek gelir gider dengeleriniz, gerek spekülatif para piyasalarınızdaki işlemlerinizde son derece dikkatli olmalısınız. Zemin stabil değil ani dalgalanmalar var sizler para evlerinizden etki alacaksınız. Partner ve çocuklarınızla olan ilişkilerinize de dikkat etmelisiniz. Ailenizle iletişimde de uyumlu olmaya çalışın bu evden de sert etkiler alacaksınız ve özellikle iletişim alanında sizi zorlayacak. Sonradan üzülmek yerine dürtü kontrolü yapabilirseniz etkiyi en az zararla atlatabilirsiniz. Haftanın ikinci yarısı daha rahatlayacak ama hareketlilik devam edecek bu alandaki. Özellikle ailedeki otorite figürleri baskıcı ve manipülatif olabilir. Yine haftanın ilk yarısı ev kazalarına, yangına vb.ne karşı tedbirli olun.

Güneş 21 Ocak ityitbariyle 5. evinizi aydınlatırken Yeniayı da burada karşılıyor olacaksınız. Hobilerinizden yeni iş alanları oluşturabilir, yeni bir ilişkiye başlayabilir veya bir bebek müjdesi alabilirsiniz. Var olan ilişkinizde evliliğe yönelik adımlar atabilirsiniz yeniayın etkisiyle.

AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER :

Sevgili Akrep  Burçları; duygusal anlamda inişli çıkışlı bir haftaya giriş yapıyorsunuz. Dengede kalmanız biraz güç olabilir meditasyon vb. sizler için bu hafta faydalı olacaktır çünkü dürtü kontrolü yapmanız gerekecek. Sağlığınıza da dikkat etmelisiniz. Haftanın ilk yarısı ani gelişecek gündemler ailenizle ve eşinizle olan ilişkilerinizde krizler, gerginlikler getirebilecek önünüze gardınızı alın. Yine kardeş, yakın çevre iletişim alanında sağduyulu kalbilmek önem kazanacak. Yeni bir eğitim, seyahat, ticari atılım için uygun bir hafta değil. Trafikte temkinli olun bu hafta. Aracınızda yangın tüpünüz dolu olsun örneğin. Eski eğitimlerin üzerinden geçmek adına ise olumlu bu hafta.

Güneş 21 Ocak ityitbariyle 4. evinizi aydınlatırken Yeniayı da burada karşılıyor olacaksınız. Ailenize katılacak yeni bir birey, yeni bir yuva, ev alımı, taşınma, problemlerin giderilmesi söz konusu olabilecek yeniayın etkisi ile.

YAY VE YÜKSELEN YAYLAR :

Sevgili  Yay Burçları; bu hafta hem mental hem fiziksel sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Kontrol edemediğiniz,  bilinçaltınızdan alacağınız bazı etkiler etkin olabilir ve bu sizi gitgelli bir yapıya sokabilir. Size de meditasyon tarzi rahatlama araçları tavsiye edebilirim. Yakın çevre ve kardeşlerle olan ilişkilerde de dalgalanmalar söz konusu. Finansal adımlarda eski rutinlerinizi bozmamalısınız. Baskı ve manipülasyona maruz kalabilirsiniz. Yeni atılımlar, fikirler için haftanın ilk yarısı özellikle uygun değil.

Güneş 21 Ocak ityitbariyle 3. evinizi aydınlatırken Yeniayı da burada karşılıyor olacaksınız. Önümüzdeki süreçte yeniay itibariyle seyahatler, online ticari girişimler, anlaşmlar , sözleşmeler ve yen, eğitimler söz konusu olabilecek. Kardeş, kuzen gibi yakın çevrenizle olan ilişkilerinizde şifalanmalar olurken, basın yayın vb. işlerle uğrasıyorsanız şanslı bir süreç olacak. İletişim trafiğinizin artacağı günler ... Yeni bir aşk da neden olmasın. :) 

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR :

Sevgili  Oğlak Burçları; bu hafta sosyal çevreniz ve yakın arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde ani gündemler sizin ruh halinizde dalgalanmalar yaratabilir. Dürtüselsiniz. Tepkilerinizi kontrol etmelisiniz. Gelirler evinizden aldığınız sert etki de bu hafta finansal konularda çok temkinli olmanız adına sizi uyarıyor. Her türlü iletişiminizde dikkatli olmanız vurgusu var ayrıca. Hayatınıza dair önemli kararları özellike haftanın ilk yarısı muhakkak öteleyin. Yeni anlaşmalara imza atmayın, yeni adımlar atmayın. Ne istediğiniz netleşmeyebilir eyleminiz, düşüncenizle örtüşmeyebilir. Burcun son günlerinde doğan Oğlaklar Güneş yeni solar returnlerine direcekler. Şimdiden döngüleri hayırlı olsun. Plüton yavaş yavaş burçlarını terkederken hem rahatlamış hem de önemli dönüşümlerden çıkmış olacaklar.

Güneş 21 Ocak ityitbariyle 2. evinizi aydınlatırken Yeniayı da burada karşılıyor olacaksınız. Gelirlerinizin artacağı yeni alanlar, anlaşmalar söz konusu olabilecek bu yeniay ile birlite gelen süreçte. Teknolojik konularda olabilir bu yeni projeleriniz ve ekip çalışması gerektiren bir girişim olabilir. Uzun ömürlü olacaktır.  Ev ve aileye dair konularda da, maddi anlamda da şanslı olacaklar.

KOVA VE YÜKSELEN KOVALAR :

Sevgili  Kova Burçları; bu hafta aile ve iş arasında kalabilirsiniz ve biraz tadınızı kaçırabilir bu durum. Kariyer alanında iş arkadaşlarınızla ilişkileriniz krizli olabilir. Babanızla ilgili ani gerginlikleryaşanabilir. Mental sağlığınızı önemsemeniz gereken bir hafta. İç sesiniz fazla mesai yapabilir, zihin çok sorgular bir modda kalabilir. Sizler de bu haftanın  terapi alnlar, meditasyon yapanlar klubünde yerinizi almalısınız. 12. eviniz kontrolsüz alanınız yoğun etkiler altında. İçinize attıklarınız bomba gibi bir anda patlayabilir. Sağaltmakta fayda var bu yüzden.

Güneş 21 Ocak ityitbariyle 1. evinizi aydınlatırken Yeniayı da burada karşılıyor olacaksınız. Cumartesi itibariyle Satürn transitini uğurlamaya az kala sizler içinde güzel bir dönem başlıyor olacak. Biraz durup nefes almanızı sağlayacak gökyüzü. Yeni hedefler, planlar, yaşamda yeni bir yön belirlemeniz olası. Bu dönem yapacağınız başlangıçlar uzun ömürlü olacaktır. Sağlığınız da olumlu etkiler alırken, kendinizi daha rahat ifade ettiğiniz, ruhunuzun beslendiği, kişiliğinizle ön plana çıkacağınız size iyi gelcek rahatlatıcı, şanslı bir dönem olacak bu.

BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR :

Sevgili  Balık Burçları;  bu hafta uzak akrabalarınızla olan ilişkilerinizde bir takım ani gündemler ve getireceği duygusal dalgalanmalara açık olacaksınız. Gizli düşmanlarınızla ilgili gerginlikler yine canınızı sıkabilir. Yakın arkadaşlarınızla iletişiminizde lutfen sağduyulu kalmaya çalışın. Bu içsel dengenizi korumak adına anlamlı olacak bu hafta. Etki sert iletişim krizlerine, ani patlamalara açık olacaksınız. İstek ve arzularınıza yönelik yeni fikirleri haftanın ikinci yarısına saklayın.

Güneş 21 Ocak ityitbariyle 12.evinizi aydınlatırken Yeniayı da burada karşılıyor olacaksınız.

Bu tarih itibariyle iç dünyanızda, alt bilincinizde bir rahatlama dönemi oluşacaktır. Şüphesiz bu yaşantınıza da olumlu katkı olacaktır. Maddi anlamda şanslı bir sürece girerken yeni anlaşmalara imza atabilirsiniz.

 

Diğer Yazıları