15 yıldır annesini göremeyen Gökhan, gelen telefonla kahroldu! Soluğu Müge Anlı ile Tatlı Sert programında aldı

Babasıyla boşandıktan sonra annesinden haber alamayan Gökhan, 15 sene sonra annesinden gelen telefonla şaşkına döndü. 10 gün boyunca annesiyle telefonda görüştükten sonra annesinden bir daha haber alamadı. Annesinin sevgilisi Orhan Çalışkan’ın kardeşi Nuri Çalışkan’dan gelen telefon Gökhan’ı kahretti. Annesinin darp edildiğini ve alıkonduğunu iddia eden Gökhan soluğu Müge Anlı ile Tatlı Sert programında aldı.

Babasıyla boşandıktan sonra annesinden haber alamayan Gökhan, 15 sene sonra annesinden gelen telefonla şaşkına döndü. 10 gün boyunca annesiyle telefonda görüştükten sonra annesinden bir daha haber alamadı.

''ANNEM ALIKONULUYOR'' DİYEREK GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Annesinin sevgilisi Orhan Çalışkan’ın kardeşi Nuri Çalışkan’dan gelen telefon Gökhan’ı kahretti. Gökhan’ın iddiasına göre Nuri Çalışkan, ‘’Orhan anneni seninle görüştürmemek için kafasına parke taşıyla vurup kafasını kırdı. Annenin kafasına 32 tane dikiş atıldı. Gel anneni kurtar’’ dedi. Bunu duyan Gökhan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında soluğu aldı.

Annesinin başına kötü şeyler geldiğini ve annesinin sevgilisi Orhan Çalışkan tarafından zorla alıkonduğunu düşünen Gökhan, Müge Anlı’dan annesini bulması için yardım istedi.

Gökhan’ın annesi Hülya Çalışkan ve sevgilisi Orhan Çalışkan telefonla yayına bağlandı. Anne-oğul canlı yayında yüzleşti. Hülya Çalışkan’ın terk ettiği oğlunu 15 yıl sonra neden görmek istediği ve oğlunu görmek için neden 15 sene beklediği merak konusu oldu. Gökhan, oğluyla telefonda görüştüğünü sevgilisinden gizleyen Hülya hanımın baskı altında olduğu iddia etti.

Müge Anlı, Hülya Çalışkan ile Orhan Çalışkan’ın geçmişe dayanan aşk hikayelerinin olduğunu anlattı. Hülya Çalışkan’ın amcasının oğlu olan Orhan Çalışkan ile 15 yaşındayken birbirlerini sevdiğini fakat aileler arasında husumet olduğu için evlenemediklerini söyledi. Hülya Çalışkan ile Orhan Çalışkan eşleri öldükten sonra birbirilerine kaçarak tekrar aşk yaşamaya başladı. Orhan'ın uğruna oğlu Gökhan'ı terk eden Hülya Çalışkan'ın sevgilisinin oğluyla görüşmesini engellediği iddia ediliyor.

Annesinin yayına gelmeyi reddettiğini duyan Gökhan, ‘’Dayanamıyorum annem buraya gelsin’’ diyerek gözyaşlarına boğuldu. Hülya Çalışkan stüdyoya gelmeyeceğini söyleyerek oğlunu kendi evine davet etti. Bunun üzerine Hülya Çalışkan'ın sevgilisi Orhan tarafından baskı gördüğü iddiası güçlendi.

 

15 yıldır annesini göremeyen Gökhan, gelen telefonla kahroldu! Soluğu Müge Anlı ile Tatlı Sert programında aldı ile ilgili etiketler Müge Anlı İle Tatlı Sert
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.