1-7 Mayıs Haftası Burç Yorumları! Burçları bu hafta neler bekliyor?

İyi haftalar sevgili okurlar...

 Ayın Başak burcunda olduğu bir seyirle haftaya başlıyoruz. İrdeleyici, detaycı, titiz, eleştirel, az biraz da huysuz bir yapı verebilecek bizlere bu konum. Derleme, topalama, temizlik, düzenleme gibi işler keyif verebilir ve enerji sağaltımına katkı olabilir. Bir diğer önemli konu Ay Başak burcunda  ve Mizar sabit yıldızı ile kavuşumda başlıyor olmamız. Mizar Başak burcunun önemli sabitlerinden biri. Başarılı evlilikler, ilişkiler, olanın ardındaki gerçekleri görebilme gibi enerjiler katarken; felaketler, dengelerin bozulması, terör olayları, kitlesel hastalıklar, salgınlar, toplulukları ilgilendiren olaylar, sıkıntı, depresyon, duygusal karmaşa gibi olay ve kavramlarla da ilişkilendirilmiş maalesef ... Tabi bu anlamda bu haftayı önemsememiz gerekkiyor. Çünkü her zaman dediğim gibi bu ilk anın etkisi tüm haftaya sirayet  ediyor ve bu hafta Akrep burcunda önemli bir tutulma gerçekleşecek.

1-7 Mayıs Haftası Burç Yorumları! Burçları bu hafta neler bekliyor?

 Aldığı açıları yorumlayacak olursak; tüm olan bitene rağmen dengeye gelebileceğimiz, ruhsal ve zihinsel olarak içimizde uyumlanabileceğimiz etkiler mevcut. Ekonmik anlamda ciddi dikkat edilmesi gereken bir hafta. Fazla para harcama, yanlış yatırım, kandırılma, aldanma ve dolayısıyla kayıplara açık bir görünüm mevcut. İkili ilişkilerde sıkıntılar yaşanabilir. Kendimizi baskı altında hissedeceğimiz, manipülasyona maruz kalacağımız olaylar getirebilir. İletişim ve anlaşmalar, 3. şahısların müdaheleleriyle zarar görebilir bu hafta. İnovatif fikir, proje  ve adımlar, geçtiğimiz haftada da olduğu gibi destek görüyor olacak. Teknolojik, fütüristik haberler okumaya devam edeceğiz. Mars Chiron karesi devam ederken haftanın ilk yarısı özellikle kaza, sakatlık, yaralanmalar, yangınlara dikkat. Yeni başalngıçlar için uygun bir süreç olmadığını da yinelemeliyim. Ama olanın devamına çaba, yarım kalmışı tamamlamak üzere emek anlamlı olacaktır. Sadece  ilişkiler adına haftanın ikinci yarısı biraz imtiyazlı görünüyor. Haftanın ilk yarısı Merkür Retro - Güneş kavuşumu Neptün ile yarım karede iken algımız da sisli ve önemli kararlar için pek sağlıklı değil. Perşembe günü Venüs Jüpiter sextili netleşirken, ilişkilerimizde daha keyifli, doyum alabileceğimiz bir enerji verecek ve finansal anlamda da bereketimizi arttıracak. Ama otorite figürleriyle çatışabiliriz, olan biteni kafamızda fazla idealize edebilir, aşırı iyimserlik çalıştırabiliriz. Bu da bizi hatalara yönlendirebilir.

1-7 Mayıs Haftası Burç Yorumları! Burçları bu hafta neler bekliyor? - Resim : 2

 Perşembe günü aynı zamanda Zuben Elgenubi sabit yıldızı üzerinde gölgeli bir ay tutulması gerçekleşecek. Akrep Burcunun 14 derecesinde gerçekleşen bu tutulmada en yoğun ve sert diyebileceğimiz etkiyi 10-20  derece aralığında Güneş, Ay veya kişisel gezegenleri olan (Merkür- Venüz - Mars) Akrep, Boğa, Aslan ve Kovalar alıyor olacak. Yani bu burçların orta 10 günlük zaman diliminde doğanlar diyelim kabaca. Balık ve Yengeçlerin orta 10 günlük sürecinde doğanlar ise olumlu etkiler alan grup olacaklar.  Zuben Elgenubi bazı karmik borçların hesabını kesecek. Sonlanmalar vedalar, yeninin hayatlarımıza gelebilmesi için eskinin bırakılması temasını içeriyor  bu tutulma ve bu yeni adım ve başlangıçlar için gerekecek eylemselliği de destekleyecek enerjiler barındırıyor. Olanın kolay akmasını sağlayacak bir gökyüzü kombinasyonu var. Tutulmada iletişim ve duyguları doğru ifade edebilmemiz önem kazanıyor. Belli bir süredir gökyüzü zaten son derece dönüştürücü etkiler içinde özellikle de değişime direnen sabit burçları zorlamaya devam ediyor. Ayrıca bu tutulma 8 Kasım 2022 tutulmasını da karşıt açıdan tetikliyor olacak. Dolayısıyla onun getirmiş olduğu konu ve kavramları da alt bantta kaşımaya devam edecek. Bu anlamda depremsellik adına da temkinli olmakta fayda var. Detaylar tutulma yazımızda :) 

1-7 Mayıs Haftası Burç Yorumları! Burçları bu hafta neler bekliyor? - Resim : 3

Haftasonu Venüs Betelgeuse sabit yıldızında olacak. Karmik ödül, yaratıcının yardımı, Fatimanı eli olarak tanımlanan, kadınlar tarafından gelecek olan yardımı da sembolize eden bir sabit yıldız. Venüs kavuşumunda da olumlu çalışır sadece gelen etki biraz ağırdan, gecikerek gelebilir. Venüs ile  böyle bir etkisi vardır.

 Haftasonu Mars Neptün trine açıya doğru ilerlerken,  bizi yaratıcılık gerektiren konularda, sanat alanında atacağımız adımlarda destekliyor olacak. Mars Jüpiter kareli bir haftaya  doğru ilerliyoruz dürtüsellikte abartıya kaçmamaya haftasonu itibariyle dikkat etmeliyiz. Otokontrolü elden bırakmamalıyız. Enerjimizi sanatla sağaltabiliriz...

 Ve tabii ki,  gelen hayırla gelsin, olan hayrımıza olsun :)

Sevgilerimle...

Haftanın tek tek burçlara getireceği etkilere bakacak olursak.

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR: Sevgili Koç Burçları; 14 derece Akrep burcunda gerçekleşecek olan Ay tutulması, Merkür ve Uranüs'e karşıt, yöneticisi Mars ile uyumlu açıda gerçekleşiyor. Sizlerin harıtasında Akrep kendi doğal evinden etki ediyor olacak. Krizler, derin korkularınız, dönüşümler, hastane, operasyon gibi gündemler verebilecek.Finansal anlamda da etki alıyor olacaksınız. Krediler, borçlar, primler, eşinizin -  ortağınızın parası, ödemeler, miras, nafaka, burs gibi konularda bir takım çözülümler yaşayabilirsiniz. Bu dönem bu konularda fikir oluştursanız da adım atmak için çok da uygun değil Merkür hem retro hem karşıt ama sizi zihinsel ve fikirsel anlamda bu konularda yeniliklere, yeni kararlara yönelendirebilir bu tutulma. En nihayetinde  burası ölüm - yeniden doğum, krizler, dönüşümler evi yani sizi iç dünyanızda derinden dönüştürücü etkiler alabileceksiniz. Bu dönemde yine finansal hesaplamalar, ödemeler, evrak işlerinizde aksaklıklar olabilir. Evinizle ilgili kararlar, değişikliler, taşınma, dekorasyon, yeni bir ev alma gibi gündemler de getirebilir. Ama gerekli işlemler ve imzayı retro sonrasına bırakın. (16 Mayıs sonrası) Ailenizle ilişkilerinizin düzelmesi, keyiflenmesi yine aileden gelecek maddi destekler ya da aile gelirinin artması söz konusu olabilir. Hafta sonu evinizle ilgili dekoratif işler ya da ailenizle birlikte sanatsal aktiviteler için uygun ama dürtüsel tavır ve tartışmalardan kaçının. Ve lütfen sağlığınızı önemseyin bu dönem :)

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR: Sevgili Boğa  Burçları; 14 derece Akrep burcunda gerçekleşecek olan Ay tutulması, Merkür ve Uranüs'e karşıt, yöneticisi Mars ile uyumlu açıda gerçekleşiyor. Sizler en önemli ve sert etkileri alan gruptasınız. Karşıt açıdan aldığınız bu tutulmada etki alan eviniz ikili ilişkileriniz, ortaklıklarınız, açık rekabet halinde olduklarınız, danışmanlık verdiğiniz kişilerle ilintili. Dolayısıyla evlilikleriniz, eşiniz, ortağınız, danışmanlarınız ve açık düşmanlarınız üzerinden etki alacaksınız. İletişiminiz belirleyici rol oynarken, karmik etkilerle bir takım olaylar yaşayabileceksiniz. Yine vurguluyorum doğru iletişim alanında kalmaya özen gösterin. Yanlış anlaşılmalar ve iletişim krizleri olabileceğini, olayları değerlendirirken asla unutmayın bu süreçte. Size toksik etki yapan yapılar elenirken, sağlam ve yeni başlangıçlar için de destekleneceksiniz. Yeni bir eğitim, seyahat, araba almak gibi gündemleriniz olabilecek. Yakın çevre, akrablarınızla ilişkileriniz keyifli olabilir bu dönem, maddi gelirlerinizde artış gözlemleyebilirsiniz. Bereketiniz  de özgüveniniz de artacaktır. Hafta sonu yakınlarınızla sanatsal faaliyetlere katılabilirsiniz. Ama aceleci ve dürtüsel tepkilere karşı dikkatli olmalısınız.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER: Sevgili İkizler  Burçları; 14 derece Akrep burcunda gerçekleşecek olan Ay tutulması, Merkür ve Uranüs'e karşıt, yöneticisi Mars ile uyumlu açıda gerçekleşiyor. Tutulma sizlerin de hayatlarınıza ani gündemler getirecilecek. Sağlık eviniz etki alırken tetkiklerinizi ihmal etmeyin özellikle geçmişinizde kanser hastalığı varsa veya riskli grupta iseniz... Meme kanserlerini tetikleyici bir sabit yıldız Zuben Elgenubi. Bunun yanısıra günlük rutinlerinizin, belki iş ortamınızın değişebileceği bir süreç getirebilir. Çalışanlarınızla iletişiminiz önem kazanacaktır. Yanlış anlaşılmalara çok açık etkiler var doğru iletişimde kalmaya dürtüsel davranmadan olanı biteni net anlamaya odaklı olun. Evcil hayvanlarınızın da sağlığını bu dönem önemseyin. İkili ilişkileriniz adına keyifli bir dönem verecek. Sosyal çevrenizden arkadaşlarınızın desteğini göreceksiniz. Bereketiniz artarken estetik anlamda da kendinizi iyi hissedeceksiniz. Maddi anlamda bazı yeni projeler geliştirebilir ve tutulma sonrası hayata geçirebilirsiniz. Merkür retro bitimini bekleyin elbet. Hafta sonu itibariyle umamdığınız harcamalarda bulunabilirsiniz. Gelir gider dengenize dikkat edin. Abartıdan kaçının. 

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇLER: Sevgili  Yengeç Burçları; 14 derece Akrep burcunda gerçekleşecek olan Ay tutulması, Merkür ve Uranüs'e karşıt, yöneticisi Mars ile uyumlu açıda gerçekleşiyor. Sizler tutulmayı 5. evinizde karşılarken, çocuklarınız, partneriniz, aşk ilişkileriniz, spor hayatınız, hobileriniz, borsa vb. yatırımlarınızla ilgili biraz krizli diyebileceğimiz gündemler yaşayabileceksiniz. Çocuklar ve Partnerle ola iletişim diliniz belirleyici olurken finansal anlamda da dikkatli olmalı yanılgıya düşmemeli, yeni girişimlerde bulunmamalısınız. Merkür Retro dan alınan karştı açı olumsuz etkileyebilecektir burada. Aksaklık ve sorunlara açık bir enerji çalışıyor olacak. Hayatlarınızdaki bazı toksik ilişkiler de elimine olabilecek maalesef. Bekarların eski sevgililerinden dönüşler de gelebilir. Hobileriniz ve yaratıcılık gerektiren işlerde destekleyici etkiler var. Belki bir hobinizi meslek haline getirebilirsiniz.Çocuk evi olduğu için bir kısmınıza hamilelik veya bebek de getirebilecektir önümüzdeki süreçte bu tutulma. Keza çocuklarınızın eğitim süreçleri ile ilgili krizlli gündemler de çözümlenebilir ilerleyen günlerde. Gözlerden uzak yaşamayı tercih ettiğiniz ilişkilerinizde keyifli bir dönem verebilir. Hayatınızla ilgili önemli kararlar alma arifesinde olabilirsiniz.tutulma tetikleyici etki verebilir.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR: Sevgili Aslan Burçları; 14 derece Akrep burcunda gerçekleşecek olan Ay tutulması, Merkür ve Uranüs'e karşıt, yöneticisi Mars ile uyumlu açıda gerçekleşiyor. Tutulma sizlere aileleriniz, eviniz, yuvanızla ilgili krizli gündemler getirebilir. Hatta aldığınız etkiler, sizlerin bir takım kontrolsüz, daha doğrusu çok da irade çalıştıramayacağınız adımlar atmanıza vesile olabilir. Bu dönem boyunca yanlış anlaşılmalara ve iletişim krizlerine açık olacağınız için konu ve kavramları iyice irdelemeli, aile bireyleriyle olan iletişiminize özen göstermelisiniz. Yeni bir ev alma, taşınma, şehir değiştirme gibi gündemleriniz olabilecek. Yine hatırlatayım imza ve her türlü evrak işlemi için retro bitişini beklemekte fayda olacaktır (16 Mayıs). Aksaklılar çıkabilir aksi durumda. Sosyal çevreniz ve arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizin arttığı keyiflendiği bir dönem olabilecek. Bilinçaltınız, rüyalarınız da aktif olabilir bir süre ve bir takım dönüşümler yaşayabilirsiniz derinlerinizde...

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR: Sevgili  Başak Burçları;  14 derece Akrep burcunda gerçekleşecek olan Ay tutulması, Merkür ve Uranüs'e karşıt, yöneticisi Mars ile uyumlu açıda gerçekleşiyor. Sizler bu tutulmayı, eğitim, ticaret, seyahat, yakın çevrenizi  (kardes, kuzen, komşu vb.) ilgilendiren bir evden alıyorsunuz. Bu konularda krizli gündemlere açıksınız. Yönetici burcunuz da tutulmaya karşıt atarken, iletişim konusunda ekstra dikkatli olmalısınız. Mental anlamda da sizi huzursuz edici bir süreç getirecektir. Yakın çevrenizle iletişim krizlerine açık olacağınız bir süreç verecektir. Yine her türlü evrak işleriniz, imza atmanız gereken anlaşmalar vb. de de aksaklık oluşabilecektir. Bunların yanı sıra elbette yeni bir eğitim kararı, seyahat fikri, ticari proje gibi oluşumlar da getirebilir ama başlangıç retro bitimi sonrasına ötelenmelidir. (16 Mayıs) Kariyer alanında fazla idealize etme riskine düşmezseniz bereketli bir süreç gözüküyor. İş arkadaşlarınızla olan ilişkileriniz için de keyifli bir dönem diyebiliriz.

 TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER: Sevgili Terazi Burçları; 14 derece Akrep burcunda gerçekleşecek olan Ay tutulması, Merkür ve Uranüs'e karşıt, yöneticisi Mars ile uyumlu açıda gerçekleşiyor. Finansal anlamda krizli gündemler yaşayabilirsiniz. Öz değerinizi farkedebilmeniz için karşınıza enteresan olaylar çıkabilir ve sonucunda size bu farkındalığı kazandırabilir. Merkür retro ve Uranüs karşıt etkide olduğu için sizlerin 8. evinde olacak. Bu da demek oluyor ki, krediler, borçlari ödemeler, nafaka gibi finansal işelm ve evraklarınızda aksaklık ve hatalara açık bir enerji mevcut. Bu anlamda dikkatli ve temkinli ilerlemekte fayda var. Kariyer hayatınızın hareketlendiği bu süreç, tutulmanınn tetiği ile sizlere önümüzdeki günlerde güzel başlangıclar da getirebilecek. Uzak akrabalarınızla olna ilişikilerinizin güçlendiği bir döneme girerken, yurtdışı ile olan ticari bağlarınız varsa bu dönemde destek, bereket ve kazanım getirebilecek.

AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER: Helloo Akrepler :) Nasılsınız iyisiniz inşallah :))  Sevgili Akrep  Burçları; burcunuzda 14 derece gerçekleşecek olan Ay tutulması, Merkür ve Uranüs'e karşıt, yöneticiniz Mars ile uyumlu açıda gerçekleşiyor.  Tabiki değişim ve dönüşümlerin en derin burcu olan sizler en yoğun etkiyi alıyorsunuz ve bazılarınız için zorlayıcı süreçler yaşatabilecek ama sizler zaten bu enerjiye alışıksınız. Öncelikle sağlığınızı bu dönem ihmal etmemeli riskli gördüğünüz durumlarla ilgili tetkiklerinizi ertelememelisiniz. Tutulmanın bulunduğu sabit yıldız kanserle de ilişkilendirildiği için geçmişinizde kanser hikayeniz varsa kontrollerinizi yenileyebilirsiniz ve önümüzdeki 6 aylık süreci temkinli geçirebilirsiniz. Hayatınıza dair önemli dönüşümler yaşarken, karmik bir takım etkilere maruz kalacaksınız. Neyi bırakmanız, neyı hayatınızda tutmanız gerektiğini sistem zaten bir süredir sizlere öğretmeye çalışıyor. Toksik yapıları, faydasız  ve yararsız ama hayatınıza dahil haldeki tüm kavramları er ya da geç bırakacaksınız. Bir kısmınız için yurt dışı bağlantılı yeni gündemler oluşabilir. Seyahat, eğitim veya iş için yurtdışına yerleşmeniz söz konusu olabilecek. İkili ilişkilerinizde ise iletişiminize çok dikkat etmeniz gereken krizlere, yanlış anlaşılmalara açık bir dönem. ki pek çok konuda da belirleyici olan bu olacak aslında. Yine ortaklıklarınızda her türlü anlaşma, evrak, hesap, imza vb. işlemlerinizde aksaklık ve hatalara açık bir süreç. 16 Mayıs'a kadar ekstra özen göstetrin bu konularda. Kredi, prim, ödemeler, burs, miras, nafaka gibi konularda şanslı bir süreç. Sprituel alanda bir meslekten kazanım getirebilir. Son 1,5 yıldır zaten sizler farkındalık kazandıracak o kadar çok  olayla karşılaştınız ki, bu son virajları da eminim rahatlıla aşacaksınız :)

YAY VE YÜKSELEN YAYLAR: Sevgili  Yay Burçları; 14 derece Akrep burcunda gerçekleşecek olan Ay tutulması, Merkür ve Uranüs'e karşıt, yöneticisi Mars ile uyumlu açıda gerçekleşiyor. Tutulmayı kontrolsüz bir evden alıyorsunuz olan bitene irade geliştirmeniz güç olacak. Gizli düşmanlarınızla ilgili krizli gündemleri yönetmeniz de gerekebilir. İç dünyanızda kaotik, karamsar duygular yaşayabilirsiniz. Bır takım korku ve endişelerinizi gün yüzüne çıkartıcı olaylar yaşayabilirsiniz. Bunlar sizi psikolojik anlamda zorlayıcı olabilecektir. Sizler için bu tutulmada  önemli bir diğer konu çalışanlarınızla olan iletişim krizlerini doğru yönlendirebilmek olacak. İletişim krizlerine ve yanlış anlaşılamlara enerji çok açık olacak. Olayların aslını net anlamadan kararlar almayın.  İş ortamında evrak, anlaşma, imza vb. işlerinizde aksaklıları önelemek adına da tedbirli olun ve yeni başlangıçar için retro bitişini bekleyin (16 Mayıs). Bir kısmınız iş değişikliği de yaşayabilir.  Bir de kendi iç sesinizi  doğru dinlemeyi, bilinçaltınızı yönetebilmeyi seçebilirsiniz bundan sonraki süreçler için. Dönüşüm sizlerde bu şekilde de çalışabilir. Krediler, borçlar, ödemeler, nafaka gibi konularda destek görmeniz olası. Beklediğiniz bir burs ya da miras ile ilgili olumlu gelişmeler olabilir. Sağlığınıza; gerek fiziksel, gerek mental sağlığınıza özen gösterin. Hastane gündemi söz konusu olabilir. Tedavinin parçası olabilecek bir operasyon ile ilgili olumlu sonuçlar alınabilir. Psikoterapi, bilinçaltı çalışmaları, meditasyon vb. ne başlayabilirsiniz.  İkili ilişkilerinizde keyifli bir sürece giriyorsunuz. Ortaklıklarınızda ise bereketiniz artacak :)

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR: Sevgili  Oğlak Burçları; 14 derece Akrep burcunda gerçekleşecek olan Ay tutulması, Merkür ve Uranüs'e karşıt, yöneticisi Mars ile uyumlu açıda gerçekleşiyor. Sosyal çevreniz ve yakın arkadaşalrınızla ilgili krizli ve kaotik süreçler söz konusu olabilir. İletişim krizlerine, yanlış anlaşılmalara da çok açık bir enerji hakim olduğu için bunları doğru yönetmek anlamlı olacaktır. Yanlış kişiye mesaj, mail atmamaya da dikkat edin ayrıca. Partner ve çocuklarınızla olan iletişiminizde de özenli olun. İlişkilerinizde yaşayacağınız ani gelişmeler, hayat ehdeflerinizde ciddi değişimlere sebep olabilir önümüzdeki günlerde. 3. şahısların negatif etkilerine maruz kalabilirsiniz ki bu noktada irade geliştirmeniz gerekebilir. Bunu yanısıra yeni iş ortaklıkları için yeni alanlar ve projeler gelebilir önünüze bu tutulma ile birlikte ama imza ve evrak işlerini 16 Mayıs sonrasına bırakıyoruz :)  İş ortamınızda ilişkilerinizin daha keyifli olduğu, bereketinizin daha arttığı bir sürece giriyorsunuz.

KOVA VE YÜKSELEN KOVALAR: Sevgili  Kova Burçları; 14 derece Akrep burcunda gerçekleşecek olan Ay tutulması, Merkür ve Uranüs'e karşıt, yöneticisi Mars ile uyumlu açıda gerçekleşiyor. Kariyer ortamınızda krizli ve kaotik süreçlerle ilglenmeniz gerekebilir.  Gerek iş ortamınızda, gerek aile bireylerinizle olan iletişiminizde yanlış anlaşılmalara, kazalara açıksınız. Bir şeklide bu süreci iletişim alanında doğru yönetmelisiniz. Evinizde kullandığınız elektronik, teknolojik aletlerin arızaları canınızı sıkabilir bu dönem. Tabi bu süreç sizlere yeni bir iş imkanı ya da terfi de getirebilir hatta evlilik gündemi de. Lakin 10. ev toplum önünde statu değişimi anlamına da gelir. Merkür Retroda sağlıklı kararlar almak çok mümkün de olmayacaktır ama önceden alınmış kararların devamlılığı sağlanabilir. Marsın olumlu etkisi de hem günlük rutinler hem de iş hayatını etkileyen bir evde olduğu için aslında tutulmanın etkisini bir anlamda olumlu yönde pekiştiriyor diyebiliriz. Aşk ilişkilerinizde ve çocuklarınızla olan ilişkilerinizde de olumlu ve besleyici etkiler alıyorzunuz. Spekülatif para piyasalarından kazanımlarınız artabilir ama yanılgılara da açık olduğunuz için lütfen net gördüğünüz sağlam girişmlerle yol alın.

BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR : Sevgili  Balık Burçları; 14 derece Akrep burcunda gerçekleşecek olan Ay tutulması, Merkür ve Uranüs'e karşıt, yöneticisi Mars ile uyumlu açıda gerçekleşiyor. Güneşiniz tutulmadan olumlu etki alıyor olacak. Yükselen Balıklar tutulma sizleri yurtdışı, seyahtler, eğitim, hukuksal süreçler, akademik kariyer, ticaret gibi konularla ilgili bir evden etkiliyor olacak. Bu alanlarda krizli gündemlerle kaşılaşabilirsiniz. Merkür hem retro hem de karşıt açıda olacağı için aksamalar, ertlemeler, hatalar yaşanabilir. Yine seyahtler iptal edilebilir, vize işlemleri uzar, ya da evrakarlar karışır, valizler kaybolur vs. Dikkat etmekte fayda var. Karmik etkilerin de hakim olduğu bir tutulma olduğu için bir anda kendinizi yurt dışına taşınırken de bulabilirsiniz. 9. evde Akrep burcunda  bir tutulma sizlere derin farkındalıklar da kazandırabilir. Aşk hayatınız hareketlenirken yurtdışı sebebiniz uzaktaki bir partner de olabilir ya da çocuklarınızdan birinin eğitim süreci yine buna vesile olabilir. Aile içi ilişkilerinizin keyiflendiği, bereketinizin arttığı bir sürece giriyorsunuz.

 

 

Diğer Yazıları