Zamanda Kıvrılma filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Nerede çekildi?

29 Ağustos ATV yayın akışında yer alan Zamanda Kıvrılma adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Zamanda Kıvrılma hangi kanalda? Zamanda Kıvrılma oyuncuları kimlerdir?

29 Ağustos ATV yayın akışında yer alan Zamanda Kıvrılma adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Birbirinden değerli birçok oyuncunun oynadığı Zamanda Kıvrılma 2018 yılında vizyona girmiştir..

ZAMANDA KIVRILMA FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Meg Murray, dahi kardeşi Charles ve arkadaşları Calvin her çocuk gibi oyunlar oynayan bir üçlüdür. Ancak günün birinde bir şey olur ve Meg'le Charles'ın bilim adamı olan babaları ortadan kaybolur. Bilim adamının kaybolmasının ardından onu bulmak da minik üçlüye düşer. Babalarını aramak için yolculuğa çıkan Meg Murray, Charles ve Calvin maceraya atılırlar. Bu macerada küçük çocuklar uzaydan paralel evrenlere kadar pek çok yeri ziyaret edecektir...

ZAMANDA KIVRILMA FİLMİNİN OYUNCULARI KİMLERDİR?

Yönetmen: Ava DuVernay

Oyuncular: Storm Reid, Oprah Winfrey, Reese Witherspoon

Tür: Fantastik, Aile

Yapım Yılı: 20 Nisan 2018 / 1s 50dk

Zamanda Kıvrılma filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Nerede çekildi? ile ilgili etiketler ATV Zamanda Kıvrılma filminin konusu nedir oyuncuları kim ne zaman çekilmiş
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.