Zaferin Rengi filminin konusu ne, oyuncuları kimler?

"Zaferin Rengi" filmi, yönetmen Abdullah Oğuz'un yıllardır hayalini kurduğu ve ANS Film yapım şirketi tarafından üstlenilen bir projedir. Film, 1919 yılında İstanbul'u işgal eden düşman kuvvetlerine karşı örgütlenen insanların Anadolu'da başlattıkları direnişi ve Cumhuriyet tarihinin en önemli spor başarılarından olan General Harington Kupası efsanesini aktaracak. Peki, Zaferin Rengi filminin konusu ne, oyuncuları kimler? Zaferin Rengi hakkında merak edilenler...

Zaferin Rengi filminin çekimleri için 2 ay süre planlanmış ve özellikle Fenerbahçe taraftarları tarafından büyük merak uyandırdı. Film, işgal altındaki İstanbul'da düşmana karşı direnişi ve futbol maçlarının etrafında şekillendirerek aktaracak. Ayrıca film, Fenerbahçe Spor Kulübü'nün desteğiyle çekilecek ve Fenerbahçe'nin tarihindeki önemli dönemlerden birini beyaz perdeye taşıyacak Peki, Zaferin Rengi filminin konusu ne, oyuncuları kimler?

Zaferin Rengi filminin konusu ne, oyuncuları kimler?

ZAFERİN RENGİ OYUNCULARI

Başrol oyuncuları olarak Fenerbahçeli oyuncu Kubilay Aka ve Gülper Özdemir yer alıyor. Kubilay Aka, filmde Galip Kulaksızoğlu karakterini canlandıracak. Kubilay Aka, Fenerbahçeli bir karakteri oynayacak olmasıyla dikkat çekiyor. Gülper Özdemir ise filmde Peyker karakterini canlandıracak.

Zaferin Rengi filminin konusu ne, oyuncuları kimler? - Resim : 2

Ayrıca Nejat İşler, Sabri Toprak rolünde ve Yiğit Özşener ise, Mustafa Kemal Atatürk'ü canlandıracak. Bunun yanı sıra Gonca Vuslateri ve Birce Akalay da filmde önemli rollerde yer alacak.f

ZAFERİN RENGİ FİLMİNİN KONUSU

Filmin konusu, 1918-1923 yılları arasında geçmekte ve işgal altındaki İstanbul'da düşmana karşı direnişi, futbol maçları üzerinden anlatmaktadır. Bu tarihi dönemi ve direnişi işleyerek izleyicilere hem tarihi bir bakış hem de sporun toplumsal ve milli bağlamdaki rolünü aktarmayı amaçlamaktadır.

Zaferin Rengi filminin konusu ne, oyuncuları kimler? ile ilgili etiketler Mustafa Kemal Atatürk Fenerbahçe
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.