Youtube'de Aşkın Tarifi Rekor Kırdı! Böyle Bir İzlenme Yok! İzlenmesini Nedeni İse Bu Sahne

Kanal D ekranlarının sevilen yapımları arasında yer alan ‘Aşkın Tarifi’ Youtube kanalı tamı tamına 150 bin aboneyi geçerek büyük bir rekora imza attı. 150 bin aboneyi geçen yapım tam anlamıyla rekor kırdı.

Kanal D ekranlarının sevilen yapımları arasında yer alan ‘Aşkın Tarifi’ Youtube kanalı tamı tamına 150 bin aboneyi geçerek büyük bir rekora imza attı. 150 bin aboneyi geçen yapım tam anlamıyla rekor kırdı.

 Kanal D’nin sevilen yeni dizisi 'Aşkın Tarifi'nin Youtube kanalı 150 bin aboneyi geçti. Youtube platfomu ise dizi ekibine teşekkür amaçlı bir plaket gönderdi. 

Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk Plaketi Paylaştı

 

'Aşkın Tarifi' dizisinin başrol oyuncuları arasında yer alan ünlü isimlerden Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk, Youtube tarafından sete gönderilen plaketi sosyal medya hesapları üzerinden paylaşarak dikkat çekti. Mutluluklarını dile getiren ikili plaketi kişisel hesapları üzerinden paylaştılar. Sandalyeyi darbuka konumuna getirip eğlenceli bir şekilde hayranlarına teşekkürlerini sunan Doğulu’ya, Arıtürk de şarkı söyleyerek eşlik etti. İkili birlikte keyifli anların yaşanmasını sağladılar.

İkili bu daha başlangıç sloganı atarak sevinçlerini hayranları ile paylaştılar.
Ekranın en sevilen ikilisi, "Bizi takip eden ve destekleyen herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bu plaket, 150 bin aboneye kısa sürede ulaştığımız için layık görüldü.

Youtube'de Aşkın Tarifi Rekor Kırdı! Böyle Bir İzlenme Yok! İzlenmesini Nedeni İse Bu Sahne

Şu anda yaklaşık 150 bin abonemiz bulunuyor. Bu daha yolun başlangıcı, devamı çok yakında gelecek bekleyin” şeklinde paylaşımda bulundular.

Ünlü İsimler Bir Arada

 

Başrollerini Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk’ün paylaştığı dizinin oyuncu kadrosunda, Cem Davran, Alper Saldıran, Yasemin Baştan, Ümmü Putgül, İdil Sivritepe, Elif Melda Yılmaz, Mehmet Şeker yer alıyor. Dizide ayrıca, Deniz Gürkan, Gökhan Niğdeli, Selim Akgül, Onur Yakıcı ve Batuhan Bayır gibi ünlü isimler alıyor.

Dizinin yapımını NTC Medya üstleniyor. Mehmet Yiğit Alp tarafından ise yapımcılığının yapıldığı Aşkın Tarifi dizisinin yönetmen koltuğunda ise Deniz Koloş oturuyor. Projenin yaratıcı yapımcılığında Birsel Çıkıncı yer alıyor. 

Youtube'de Aşkın Tarifi Rekor Kırdı! Böyle Bir İzlenme Yok! İzlenmesini Nedeni İse Bu Sahne ile ilgili etiketler Aşkın tarifi
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.