Yönetmen Kudret Sabancı hangi oyuncusu için kız istedi?

Kudret Sabancı, beraber çalıştığı oyuncusu için hayırlı bir işe soyundu.

Kudret Sabancı dün "Cesur Yürek" dizisinde beraber çalıştığı oyuncusu için hayırlı bir işe soyundu. Sabancı, ödüllü oyuncu Hakan Yufkacıgil için Alaçatı'da kız istedi.

rtyertwe

Kudret Sabancı, kendisine "Baba Yarısı" diyen damat adayı Yufkacıgil gibi heyecan yaşadı. Usta yönetmen, aynı zamanda meslektaşı olan sevgilisi Duygu Yürükçe'yle evlilik yolunda ilk adımı atan Hakan Yufkacıgil'i esprileriyle rahatlatmaya çalıştı.

ertwertqw

Kız isteme merasimi öncesi internete girip "Kız isteme nasıl yapılır?" diye arama yapan Sabancı, evladı gibi gördüğü Yufkacıgil'i güldürdü. 3 yıl önce "Uzun Yol" filmindeki performansıyla Altın Portakal alan Yufkacıgil'i oyuncu arkadaşları Onur Tuna, Cem Uçan ve Gülşah Şahin de bu özel gününde yalnız bırakmadı.

MedyaTava

Yönetmen Kudret Sabancı hangi oyuncusu için kız istedi? ile ilgili etiketler evlilik kudret sabancı kız isteme Altın Portakal hakan yufkacıgül duygu yürükçe
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.