Yoğun bakımdan çıktı mı? Hıncal Uluç'un sağlık durumuyla ilgili yeni gelişme

8 Temmuz Cuma sabahı böbreğinin iflas etmesi ve kan zehirlenmesi nedeniyle kaldırıldığı hastanede yoğun bakımda tedavi alınan ve entübe edilen usta gazeteci Hıncan Uluç'un son sağlık durumu hakkında merak edilen açıklama geldi. Uluç'un enfeksiyon değerlerinin düştüğü ve ciğerlerinin toparlandığı öğrenildi. İşte Hıcan Uluç'un son sağlık durumu...

Duyurduğu ölüm ve hastalık haberleri nedeniyle 'felaket tellalı' lakabıyla anılan ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, usta gazeteci Hıncal Uluç’un sağlık durumuyla ilgili önceki gün yaptığı açıklamada ''Akciğerlerinde de büyük bir problem olduğunu öğrendiğim usta gazetecimizin durumu çok çok ağır ve dualarınızı esirgemeyin.'' ifadelerini kullanmıştı. Akay bu açıklamasıyla Uluç'un sevenlerini üzmüştü.

 HINCAL ULUÇ'UN SAĞLIK DURUMUYLA İLGİLİ GÜZEL GELİŞME


Ancak Hıncal Uluç'un sağlık durumuyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı.tv100’den Arda Aşkın Aksoy’un haberine göre; Tedavisine yoğun bakımda devam edilen 83 yaşındaki usta gazetecinin enfeksiyon değerlerinin düştüğü ve ciğerlerinin toparlandığı öğrenildi.

Usta haberci enfeksiyon değerlerinin düşmesinin nedeniyle karnından beslenmeye geçilecek. Bu gelişme sonrası Hıncal Uluç’un yakınlarının ve sevenlerinin yüreğine su serpildi.

Yoğun bakımdan çıktı mı? Hıncal Uluç'un sağlık durumuyla ilgili yeni gelişme

Yoğun bakımdan çıktı mı? Hıncal Uluç'un sağlık durumuyla ilgili yeni gelişme ile ilgili etiketler Hıncal Uluç yoğun bakım sağlık durumu son durumu entübe
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.