Yeşilçam'ın Sezercik'i Sezer İnanoğlu çocuk aşkı Seyhan Eyiçalış'la nikah masasına oturdu

Daha önce 3 evlilik yapan ve bir kız çocuğu bulunan Sezer İnanoğlu 4'üncü kez nikah masasına oturdu. Çocuk yaşlarda canlandırdığı "Sezercik" rolü ile hafızalara kazınan Sezer İnanoğlu Çocukluk aşkı olan mimar Seyhan Eyiçalış'la evlendi.

Yeşilçam'ın 'Sezercik'i Sezer İnanoğlu, 4'üncü kez evlendi. Daha önce Zeynep Yılmaz, Mehtap Meral Baykasoğlu ve Nil Pınar İnanoğlu ile 3 evlilik yapan Sezer İnanoğlu bu kez çocukluk aşkı olan mimar Seyhan Eyiçalış'la hayatını birleştirdi.

Seyhan Eyiçalış - sezer inanoğlu


''BANA HEP 'SENİNLE EVLENECEĞİM' DERDİ''

Hürriyet'te yer alan habere göre; Sezer İnanoğlu ile evlenen Seyhan Eyiçalış, çok mutlu olduklarını dile getirerek evlilik hikayesini bu sözlerle anlattı:

“2001 yılında kısa süren bir beraberliğimiz oldu. Sezer bana ‘hep seninle evleneceğiz’ derdi. Ayrı kaldığımız zamanlarda hep birbirimizin hatrını sorduk. Çok saygılı bir şekilde arkadaşlığı devam ettirdik. Sonra yemeğe çıktık. Beni ikna etti evliliğe. Çok değerli annesi Aysel Hanım’la birlikte Türk örf âdetlerine göre beni ailemden istediler. Amcası Türker Bey rahatsız olduğu için gelemedi. Büyüğümüz olarak yanımızda görmeyi çok istedik. Sezer’i çok seviyorum. Benden tek bir şey istedi. Köşkte Aysel anneyle birlikte yaşamamızı istedi. Kabul ettim. Çok şükür mutluyuz” 

Seyhan Eyiçalış - sezer inanoğlu

 

 

 

 

Yeşilçam'ın Sezercik'i Sezer İnanoğlu çocuk aşkı Seyhan Eyiçalış'la nikah masasına oturdu ile ilgili etiketler Sezer İnanoğlu Seyhan Eyiçalış
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.