Yeni yıl sofralarınız Vakıfbank ile şenlenecek! 250 TL'lik gıda harcamanızın 150 TL'sini kamu bankası ödeyecek!

Mevcut müşterileri için yeni bir gıda alışverişi kampanyası düzenlediğini duyuran kamu bankası Vakıfbank, son başvuru tarihinin 31 Aralık olduğunu belirterek kampanya detaylarını paylaştı.

Nerede ise her ay hem mevcut kampanyalarının içeriklerini düzenleyen hem de söz konusu kart kampanyaları kategorisinin altına yeni kampanyalar ekleyen kamu bankası Vakıfbank, aralık ayının başında da kampanyalarını güncelledi. Bu kapsamda 1 Aralık tarihinde yeni aya özel bir gıda alışverişi kampanyası düzenlemiş olduğunu duyuran kamu bankası, ay sonuna yaklaşılırken kampanyaya ilişkin detayları tekrar paylaştı.

Yeni yıla girilmesine oldukça kısa bir zaman kala tüketicileri yılbaşı heyecanının sardığının farkında olan kamu bankası Vakıfbank, bu kapsamda aralık ayının başında duyurmuş olduğu gıda alışverişi kampanyasını tekrar hatırlattı. Banka, kampanyanın içeriğine ilişkin detayları paylaştı.

VAKIFBANK’TAN GIDA ALIŞVERİŞİ KAMPANYASI!

Bireysel statülü Vakıfbank kartı ile 31 Aralık tarihine kadar market, kasap, manav, bakkal ve şarküteri sektörlerinden alışveriş yapacak olan mevcut müşterilerine seslenen kamu bankası, harcamalar karşılığında TL kazanma fırsatı sunduğunu açıkladı. Banka, tek seferde yapılan 250 TL ve üzeri tutarlı harcamadan sonra yapılan ilk 250 TL ve üzeri tutarlı harcamaya 25 TL, toplamda ise 150 TL değerinde para puan hediyesi vereceğini bildirdi.

Kampanyanın yalnızca mevcut müşterileri kapsadığını belirten banka, ticari müşterilerin kampanyadan yararlanamayacaklarını, ayrıca birden fazla bireysel kartı olan müşterilerin de kampanyadan en fazla 150 TL değerinde para hediyesi kazanabileceklerini ifade etti.

VAKIFBANK GIDA ALIŞVERİŞİ KAMPANYASI BAŞVURU AYRINTILARI

Yeni yıl sofralarınız Vakıfbank ile şenlenecek! 250 TL'lik gıda harcamanızın 150 TL'sini kamu bankası ödeyecek!

Vakıfbank tarafından duyurulmuş olan toplamda 150 TL değerinde para puan kazanımlı aralık ayı gıda alışverişi kampanyası, kamu bankasının mevcut müşterileri tarafından ilgi ile karşılandı. Sene sonu gelmeden gıda alışverişlerini avantajlı bir biçimde yapmak isteyen tüketiciler, kampanya başvuru detaylarını araştırmaya başladı.

Resmi internet sitesi üzerinden kampanyaya ilişkin ayrıntılı bilgiler paylaşan kamu bankası Vakıfbank, söz konusu gıda alışverişi kampanyasına yalnızca mobil uygulaması üzerinden başvuru yapılabileceğini belirtti. Banka bireysel statüye sahip olan müşterilerin kampanyaya, Vakıfbank Mobil uygulamasının açılan ekranında yer alan “Cepte Kazan” kategorisinden saniyeler içerisinde başvuru yapabileceklerini ifade etti. 

Yeni yıl sofralarınız Vakıfbank ile şenlenecek! 250 TL'lik gıda harcamanızın 150 TL'sini kamu bankası ödeyecek! ile ilgili etiketler VakıfBank alışveriş Kampanya
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.