Yaz Boyu Merak Ediliyordu! Sıla Türkoğlu'nun Yerine Emanet Dizisine Gelen İsim Belli Oldu!

Günlük dizi Emanet 416. bölümü ile sezon arası vermişti. Dizinin başrol oyuncusu Sıla Türkoğlu ise Karamel Yapım ile arasındaki tartışmalardan sonra ayrılığını duyurmuştu. İşte Türkoğlu'nun yerine Emanet dizisine gelen yeni isim bugün belli oldu.

Seher ve Yaman karakterleriyle günlük diziler arasında en çok izlenen yapım Emanet dizisi 3. sezon fragmanını yayınladı. Dizinin başrol oyuncularından Sıla Türkoğlu 3. sezonda olmak istemediğini dile getirmiş, daha sonra Karamel Yapım ile arasında sıkı bir tartışma yaşanmıştı. Dizinin sezon finaline katılmayan başarılı oyuncu yeni projesinde yer almıştı.

Sıla Türkoğlu'nun Emanet dizisinden ayrlmasıyla yeni isim arayışına giren Karamel Yapım aradığı ismi de buldu. Halil İbrahim Ceyhan'ın yeni partneri Gürcü Model Nanuka Stambolishvili oldu. 19 Eylül Pazartesi akşamı yeni sezonu başlayacak olan Emanet dizisinde neler olacak?

Halil İbrahim Ceyhan'ın yeni partneri olan Nanuka Stambolishvili diziye Nana karakteri ile katılacak. Dizide Seher'in yeğeni Yusuf'un bakıcılığını yapacak olan Nana, aynı zamanda gizemli bir tarafı da bulunuyor.

SILA TÜRKOĞLU'NUN YERİNE GELEN İSİM BELLİ OLDU!

Karamel Yapım imzalı Emanet dizisinin yönetmenliğini yhan Özen ve Taner Tunç’un birlikte üstlendiği, senaryosunu Başak Yazı Odası’nın kaleme aldığı dizide ayrıca Berat Yusuf Özkan, Gülderen Güler Melih Özkaya da rol alıyor.

Emanet 417. bölümü ile Kanal 7 ekranlarında olacak.

Yaz Boyu Merak Ediliyordu! Sıla Türkoğlu'nun Yerine Emanet Dizisine Gelen İsim Belli Oldu! ile ilgili etiketler Emanet halil ibrahim ceyhan
GÜNÜN VİDEOSU

İran Cumhurbaşkanı Reisi’nin helikopter kazası enkazına ulaşma anına ait görüntü paylaşıldı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin hayatını kaybettiği helikopter kazası enkazına ulaşma anına ait görüntü paylaşıldı.